Klarte å sprenge en av mine diapason adamantes, og spiller nå på et par McIntosh xr50. dette er små ht, men med elementer i toppklasse.

Pepper´n er, at de har en "morofaktor" som er helt på høyde med gode hornsystemer, og det uansett musikktype. Dette er ganske langt unna monitorlyd og egner seg dårlig for de som liker mer analytiske høyttalere, men gudhjelpemeg for et trøkk og for en spilleglede!

Ulempen er, at du må ha mye watt, og at du må dra på litt volum før de våkner til liv. Det siste gjør at jeg nok ikke kommer til å beholde dem, men hvis du har sans for denne type lyd, med masse live-feeing og dynamikk i bøtter og spann - da burde du virkelig prøve disse! Dine naboer vil hate deg, men det gjør de sikkert allerede

Litt dyre kanskje (det er tross alt Mcintosh Men hvis man kjøper en litt eldre, amerikansk muskelforsterker, f.eks phase linear 700 (2x350w), som jeg selv har hatt og kost meg veldig med, vil du ha et fantastisk morsomt anlegg. Phasen fås på nettet for mellom 5 og 10k, ht koster vel rundt 55´, så totalprisen for moroa blir jo ikke så gæærn.

Det verste er, at i mitt rom (ca 28m2 dedikert lytterom) er det bass i massevis. Ikke dermed sagt at det hadde spilt enda tøffere med en slem sub, men det vil være avhengig av hva slags musikk du spiller mest.

Unn deg å prøve disse!