Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  May 2014
  Sted
  Drammen/Porsgrunn
  Innlegg
  169
  Tagget i
  0 Innlegg

  b&w cm10 vs sonus Faber venere 3.0

  Hei, står nå foran et svert vanskelig valg sikker mange andre her inne kan kjenne seg igjen i. Driver fortiden å setter opp stereoanlegg i stua. Har Etter mange 10-talls timer og mange budsjett økninger kommet fram til et veiskille.

  Står nå mellom b&w cm10 og sonus faber venere 3.0 som jeg selv har kommet frem til er 2 fantastiske høyttalere i sin pris klasse. Problemet er at jeg etter mange prøvehøringer ikke har noen som helst formening om hvilken høyttaler jeg liker best. Har spurt i butikken om de har lyttet noe til cm10 kontra venere høyttaleren, men ansatte i butikkene har dessverre ikke gjort det. Hadde satt kjempe stor pris på å få høre deres mening ang høyttalerne. evt personlige erfaringer .

  Har en electrocompaniet aw 120x3-m så forsterkeren står det ikke noe på. Tenker å benytte meg av Parasound sin P5 forforsterker da det virker som en god kombinasjon til mitt bruk. Når det kommer til musikk smak er jeg ekstremt bred. Hører på alt fra klassisk, jazz, rock, soul, pop, r&b osv så lenge det ikke faller over på typisk metall og hard rock helt til den nyeste hippe type electro house musikken.
  Siste redigert av magnushagen; 31.07.2014 kl. 02:55.

 2. #2
  Hifi-entusiast Volund's Avatar
  Ble medlem
  May 2012
  Sted
  OSLO
  Innlegg
  267
  Tagget i
  0 Innlegg
  Ta den du synes er penest om du ikke klarer å velge etter å lyttet med dine ører og dine preferanser.

  Ville dog vurdert å ventet litt å testet nye Rubicon som kommer fra DALI. Har testlyttet mye B&W mot DALI for en stund tilbake og DALI har vært bedre i mine ører og preferanser. Mer detaljer og mer holografi og mer dynamikk. Eneste B&W jeg egentlig har likt var CM1 som var en morsom liten sak.

  Du vil kunne få noe i en helt annen liga om brukt er et alternativ i samme prisklasse.
  Siste redigert av Volund; 31.07.2014 kl. 08:28.
  Kjellerstue: Anthem MRX720 + Klipsch Reference Premier som snart oppgraderes...
  Stue, kjøkken, bad, soverom: Naim MU-SO + en drøss SONOS

 3. #3
  Overivrig entusiast TrondW's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Bergenser i Ålesund
  Innlegg
  543
  Tagget i
  0 Innlegg
  Venere 3.0 fikk raskt igang takttramping. Det gjorde ikke CM10. Kompromisset til Venere mener jeg lå på detaljer, det forsvant noe i mellomtone og nedre diskant. Der var kanskje CM10 et lite hakk bedre. Vanskelig å si eksakt siden man ikke får hørt dem direkte etter hverandre.
  Ellers støttes Volund når det gjelder å vente noen uker til på Rubicon.

 4. #4
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  May 2014
  Sted
  Drammen/Porsgrunn
  Innlegg
  169
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takker for svar og forslag. Ser tråden ble skrevet litt i raskeste laget. Redigerte den kjapt slik at den blir litt mer lettlest.

  Har fortsatt noen kroner igjen som må inn på konto før jeg kjøper så kan være et godt alternativ å vente noen uker på Rubicon. Har testet mentor serien, men følte egentlig at b&w høyttaleren var litt mer alt etende når det kommer til musikk. skal dog innrømme Dali høyttaleren var hakket gjevere når det kommer til rock, men følte de falt litt av ellers. ut-scene på Dali generelt føler jeg er helt ute å kjøre. Tviler på de får stå i stua hjemme uten klager.

  Sier noe veldig sant der Popi. Har faktisk ligget litt på den konklusjonen selv at mellomtonen på CM10 virker litt gjevere enn på Sonus Faber høyttaleren.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed