Resultater 1 til 7 av 7
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Nov 2009
  Innlegg
  24
  Tagget i
  0 Innlegg

  Kjøp av ny Subwoofer/anbefalinger?

  Heisann har idag en gammel Klipsch sw112 som spiller bra nok den, men har på følelsen at jeg kan hente mer på å kjøpe ny sub. Jeg er på utkikk etter en sub som primært funker godt til musikk, hører mye på musikk. Må med andre ord spille både pent og være hurtig. Er ikke så opptatt av at den skal gå svs-dypt da jeg ser ett par filmer i uka maks, og klarer meg fint med "jordskjelvlyden" en musikksub gir meg. Bor uansett i blokk så kan aldri guffe på slik at sofaen vibrerer uansett.

  Men har sett meg ut ett par alternativer, fint om noen som har prøvd disse/hørt disse selv kan komme med tilbakemeldinger? Har egentlig aller mest lyst på kk men disse er jo umulig å få tak i brukt til en fin pris, vil kjøpe brukt siden man kan få mye bedre utstyr innenfor budsjettet mitt da

  Her er noen kandidater jeg har funnet:

  Welcome Secrets of Home Theater and High Fidelity

  Klipsch SW-311 10"subwoofer - Sort - Subwoofer - Høyttaler

  MiniMe-P12 - EarthquakeSound.eu


  Noen som har disse selv, eller god kjennskap til noen av disse og kan si om dette er subber som spiller pent og samtidig er i stand til å holde følge med mine Klipsch rf-63?

  Tenkte å starte med en stk i første omgang, for så å kjøpe en til etterhvert.

 2. #2
  Hifi Freak Cyber's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2005
  Innlegg
  9,223
  Tagget i
  3 Innlegg
  Vel, SVS har jo tilbud på SB12NSD i disse dager. To av de vil nok funke fint.

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  Nov 2009
  Innlegg
  24
  Tagget i
  0 Innlegg
  Vil helst ikke ha SVS, har hørt flere si at de skinner på film men andre subber spiller mye bedre på musikk. Kan hende jeg tar feil men føler kanskje de alternativene jeg listet opp er bedre "musikksubber" ?

  Men ja, tar imot andre tips også. Men først og fremst ute etter lytteerfaringer fra folk som har de subbene jeg linket inn.

 4. #4
  Hifi Freak Zeitgeist's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2013
  Sted
  Melhus
  Innlegg
  1,508
  Tagget i
  0 Innlegg
  Er ikke earthquake ment til hjemmekino og film?

 5. #5
  Medlem
  Ble medlem
  Nov 2009
  Innlegg
  24
  Tagget i
  0 Innlegg
  Aldri hørt Earthquake selv, men har en kompis som hadde en Earthquake sub som han brukte som musikksub og han var veldig fornøyd ihvertfall. Leser sjelden om disse subbene på forum, derfor jeg lurte på om noen har hørt disse irl

  Vet at de går veldig dypt, men kan jo være kjappe også.

 6. #6
  Hifi Freak Zeitgeist's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2013
  Sted
  Melhus
  Innlegg
  1,508
  Tagget i
  0 Innlegg
  Ken Kreisel DXD-808 - Subwoofer - Høyttalere denne har vell fått mye skryt

 7. #7
  Medlem
  Ble medlem
  Nov 2009
  Innlegg
  24
  Tagget i
  0 Innlegg
  Ja som jeg skriver i åpningsinnlegget ville jeg kanskje sette en kk-sub øverst på ønskelisten. Men disse er så og si aldri å finne på brukten og vil helst ikke kjøpe nytt. Føler jeg får mye mer for pengene på brukten, kan få komponenter til både 1/3 og 1/4 del av nypris og da får man mye fetere utstyr for en billigere penge. Vil heller kjøpe en brukt sub for 5-6lapper som kostet 12-15 ny, istedenfor å kjøpe en ny sub til 10lapper som har tapt seg 3-4k med det samme man åpner esken

  Men virkelig ingen som har sunfire/Klipsch/Earthquake og kan komme med tilbakemelding på hvordan dette spiller på musikk? Vil ha noe som holder følge med rf-63 og samtidig integrerer seg godt, og som spiller pent på lavt volum men samtidig rocker hardt når man skrur opp volumet.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed