Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Sjur T
  Guest

  Smiler Noen med brukererfainger med decware-forsterkere?

  Er på utkikk etter en ny forsterkerkombo til mine Avantgarde Duo, Har sett litt på pre og effekt fra decware, men er litt i tvil. Håper noen kan bidra med litt brukererfaringer/synsing ang dette før jeg legger inn bestilling:-)

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  151
  Tagget i
  1 Innlegg
  Decware har flere forsterkere som vil passe dine Avantgarde, bla MiniTor.

 3. #3
  Hifi Freak Griffenfeldt's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2008
  Sted
  I en kjeller
  Innlegg
  7,474
  Tagget i
  1 Innlegg
  Er det ikke Dog her på forumet som bruker decware på sine AG?

  joda:

  http://www.hifisentralen.no/forumet/...being-dog.html
  Line magnetic 34ia / Lowther Acousta / Pioneer plx 1000 / rega dac

  Everybody calls her puta ‘cause nobody really knows her name..

 4. #4
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Feb 2014
  Innlegg
  516
  Tagget i
  2 Innlegg
  Heia
  Jeg har en Decware MiniTori MT forsterker. Bare å melde hvis det er noen som har spørsmål, er ikke mest erfaren med dette forumet, men popper innom jevnlig. Generelt må jeg si at jeg er meget godt fornøyd med forsterkeren, men denne trenger den rette høyttaleren. Folka i decware er meget grundige og dyktige og kjøper du for å beholde har du bokstavelig talt en forsterker for livet. Kvaliteten er meget god, jeg er veldig fornøyd med lydkvaliteten jeg får kombinert med custombygde Omega høyttalere. god mulighet for rimelig tuberolling hvis man har en greie for det. Det er lagt mye arbeid i en god signalkjede, det er veldig gode "caps" og kvalitet i alle ledd, ingen lysdioder eller annen "crap" som ikke gjør noe godt for lyden, det er shunt på treble som kan være skarp på enkelte innspillinger, det er bygd inn RCA ut fra pre og dermed gode mulighet for biamping eller bruk av sub. P2p wiring osv..

  Jeg syntes det er vanskelig å skulle sammenligne med andre produkter da jeg kom fra SS og helt annen type høytalere, (dvs KEF og Classe, som ikke er dårlig men i fht rør og single driver høyttalere lød dette veldig tamt og i en helt annen divisjon) Jeg har lyttet til svært dyre løsninger som jeg personlig mener ikke kommer i nærheten, men det er ikke lett å være objektiv og tid/sted forkludrer uansett en opplevelse, så jeg skal ikke være bombastisk. Tenker at det er viktig å være ærlig for seg selv på hva man hører på av musikk og ikke minst hvordan man liker å bruke musikk. Er det for å skremme naboen er det få av disse produktene som gjør nytten, eventuelt må man supplere med sub/HSU, men for meg som liker å lytte på kveldstid uten å ha et lydisolert lytterom som skjermer kone og barn, så får jeg en lydopplevelse som er autentisk i forhold til innspilling, detaljert, stor lydscene og veldig dynamisk. Jeg tar meg i at jeg stadig demper lyden ned fordi jeg opplever at jeg får opplevelsen jeg liker og leter etter også ved lavt volum. Dog er det viktig å legge til at jeg innimellom også spiller det anlegget er kapabel til og det er mer høyt nok for meg, tror jeg regnet meg frem til ca 94-95 dB ca 3,5 meter fra høytalere (kan vel stemme med høyttalere som er 94 db sensitive?)

  For meg er i hvertfall dette det merket jeg kikker på når jeg nå planlegger et anlegg nr.2. Har ikke planlagt å selge denne ampen i det hele tatt, er som sagt meget godt fornøyd og mener jeg har gjort et kjempekjøp. Siste jeg vil legge til er at jeg nok også liker litt at det er litt sært, det er håndbygd og det er helt basic "teknologi", koster ikke meg noe at det mangler remote og slike ting.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed