Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast MB-S124's Avatar
  Ble medlem
  May 2012
  Innlegg
  387
  Tagget i
  0 Innlegg

  Klipsch RF-7I, Midgard Oberon 6.1, ny Preamp ønskes, men hvilken?

  Hei på dere!

  Har idag Klipsch RF-7I, disse drives av et par Oberon 6.1 et sett monoblokker som var svært populære da de kom, men idag er det mye negativt som spres om de av en eller annen grunn(kald, kjedelig osv osv). Disse får signal fra en Parasound P3 Halo fullbalansert signalvei fra en Abrahamsen A-DacII gjennom hele kjeden.

  Grunnen til at jeg ønsker en ny preamp, er at hornene drar fram noen ordentlige skarpe og lange S-er under lytting på enkelte låter. Trommeslag og vokal(med s-lyden) blir skarpt.
  Jeg vet at en ny preamp vil kunne bedre dette da jeg allerede har gjort et preamp bytte for et år siden. Denne gangen vurderes det rør!

  Jeg ønsker helst å beholde mine Oberon 6.1 fordi de innehar så mye krefter og en bass som er så stram og slående at alle som kommer på demo får hakeslep og vondt i magen. Det samme liker jeg, godt med trøkk og driv. Har prøvd blant annet Parasound A21, denne ble for blaut..

  Samtidig bruker jeg de til fest og morro innimellom på noen strømsultne festhøytalere, har tilgode å ha på en annen forsterker som hamler så godt opp med dem som det Midgardblokkene gjør. Har prøvd store PA-trinn blant annet, men de mister kontrollen..

  Utgangsimpedansen på P3 Halo er 60Ohm, noe som igrunn passer ypperlig MA 6.1 som har 11kOhm inngangsimpedans.

  Har noen prøvd Rørpre på ICE baserte forsterkere før? Hvilke resultater har dere fått? Noen andre som kjører MA og Klipsch sammen? Hvilke preamper bruker dere?

  Jeg har sett litt på denne Cary Sp 03 som en god rørpre, den ligger igrunn i mitt prisleie, hvordan mener dere den vil fungere? Noen som har andre forslag om en god preamp til mitt oppsett?

  En gang i fremtiden når jeg en gang blir ferdig med studiene konverterer jeg glatt til McIntosh, men med dagens økonomi og plass er ikke det aktuelt.

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  May 2007
  Sted
  Mosjøen
  Innlegg
  200
  Tagget i
  0 Innlegg
  Kanskje du skulle spørre i denne tråden? : http://www.hifisentralen.no/forumet/...ch-venner.html
  Stue:Rega P5,Dynavector DV20X2H,ASR Mini Basis mk3,Oppo BDP-105EU ,Musical Innovation MI11, Musical Innovation MI 10.1 SE,Klipsch/Crites Cornscala TV stue:PS3,Electrocompaniet ECI-2,Kipsch RB-81,XTZ 99 W12 PC anlegg:Abrahamsen A-dac,Heed Canamp,Sennheiser HD 650

 3. #3
  Hifi Freak pahf's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2005
  Sted
  Levanger
  Innlegg
  4,992
  Tagget i
  0 Innlegg
  Uten å være skråsikker så tror jeg nok mye av problemet ligger i ICE blokkene, mener å huske at da disse blokkene kom på markedet var de ikke direkte varmt anbefalt på Klipsch ihvertfall.
  Stueoppsett: Yamaha - Hegel HD11 - Primare A34.2 - Triangle Quartet LE - Svs SB-1000
  Kjelleroppsett: Yamaha - Aune S10 - Xindak PA- M - Usher CP6311 - Klipsch SW311
  Veien er målet....?

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed