Etter noen måneders hifi-tørke og komponentbytte har jeg endelig lyd i stua. Anlegget kommer jeg til å ha i stua et års tid før kjelleren og lytte/kinorommet er oppe å går. Tenkte å høste noen av deres erfaringer når det gjelder å kombinere stereo og surround.

Høyttalerene består av B&W 804N, 805N, HTM2N og ASW 825.
Disse drives av Bryston 9b STT.
Primærkilde for musikk er squeezebox

Alt går i dag gjennom en Emotiva UMC-1. Dette er ikke optimalt, men foreløpig greit nok for film. Så her ønsker jeg å gjøre noe først.
Da jeg primært ønsker å oppgradere for musikk lurer jeg på om der finnes en bra DAC med volumkontroll og HT bypass?
Om jeg heller velger å oppgraderer pre/pro med en gang, hvilke er da best egnet for musikk? Brystons egen er jo et alternativ, men jeg ser først å fremst etter billigere alternativ akkuratt nå.

Funderer også på å brokoble Bryston slik jeg kjører denne på front og senter. Da kan jeg bruke en av mine gamle AW 120 på bakhøytalerene. Synes 804 ga et merkbart løft når de fikk krefter å boltre seg med. Tidligere hadde jeg delius/purcell rett inn i 2 brokoblede AW 120. Natt og dag i forhold til en AW 120.

Kjæresten synes der er vel mye komponenter i stua allerede, så noen kompromiss må jeg vel gjøre. Så hva ville du anbefalt?

Luvaton