Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Apr 2011
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg

  Sub til klassisk musikk - 4-6000 kr

  Jeg er ute etter en subwoofer som primært skal brukes til musikk med hovedvekt på klassisk musikk av alle typer. Jeg har et par gamle Rega Ela (superraske og presise transmisjonslinjehøytalere perfekt for akustisk musikk) drevet av en gammel NAD 3240. Subben bør kunne matche Elaens hurtighet og musikalitet. Jeg tror B&W ASW 610 kan passe bra. Aktuelle utfordrere kan være SVS SB12, BK Monolith, BK XLS 400, Epik Legend eller REL T5.

  Er det noen som har erfaring med noen av nevnte subber, og er det eventuelt noen andre subber jeg bør vurdere?

 2. #2
  Hifi Freak Ketil's Avatar
  Ble medlem
  May 2004
  Innlegg
  2,021
  Tagget i
  0 Innlegg

  Sub til klassisk musikk - 4-6000 kr

  Jeg tror du burde ta med B&W PV1 på listen. Dette er ihvertfall en sub som jeg selv vurderer og jeg ser får mye bra omtale. Du bør kanskje være oppmerksom på at den kobles til via høynivå fra HT utgangene på forsterkeren så lenge du ikke har en forsterker med "subwoofer out". Men jeg antar at dette ikke interfererer på lydkvaliteten til de vanlige høyttalerne.

  edit: Jeg ser denne blir liggende litt over ditt budsjett.
  Bryston BDP-2, PS Audio DirectStream DAC, PS Audio BHK pre, PS Audio BHK 250 effekt, Monitor Audio Platinum 200 II, PS Audio P15 Power plant, Perfectwave AC12 strømkabler, Chord Sarum Tuned Aray IC, Chord Sarum Super Aray USB, Shunyata Anaconda HT kabler.

 3. #3
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Apr 2007
  Innlegg
  5,414
  Tagget i
  0 Innlegg

  Sub til klassisk musikk - 4-6000 kr

  For guds skyld , prøv subber fra Martin-logan , når du primært skal ha til musikk , de subbene med aller lavest forvrengning , spiller meget rent go fint , har en grotto i selv , kjempefornøyd med den , du får nok tak i brukt til rundt ditt budsjett.

  Mvh Espen
  Papphorn<br /><br />Vpi<br /><br />Mcintosh

 4. #4
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Nov 2004
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  743
  Tagget i
  0 Innlegg

  Sub til klassisk musikk - 4-6000 kr

  Ja, for guds skyld.. helt enig ML bør du ta med på listen..

  jakr
  Anlegg 1: Marantz sa7s1/dCS Debussy/Studer A80RC-VU/Otari MX-5050/Thales Turntable/Thales Tonearm+EMT Gold/Thales Simplicity+Grado Statement 1/Thales phono cables/ARC Phono 2SE/ARC REF 5SE/ARC REF 250/Martin Logan CLX 25th Aniv./2xMartin Logan Descent i/BM Emotion SE/BM Revelation IC mkII SE/LMC FAT strømkabler+Furutech kontakter/ IsoTek Super Titan/IsoTek Super Genesis
  + Kino: Oppo BPD 105EU, JVC DLA-RS48E
  Manley Stingray II som kan overtas av den som ønsker!!.

 5. #5
  Medlem
  Ble medlem
  Apr 2011
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg

  Sub til klassisk musikk - 4-6000 kr

  Takk for svar alle sammen. B&W PV1 er jeg klar over. ML var jeg ikke oppmerksom på. Ut fra det jeg har lest på nettet virker Grotto i som et interessant alternativ. Begge disse er over budsjett men kan være aktuelle hvis jeg kan få tak i dem brukt. Det kan virke som jeg må høyere opp i pris for å få det jeg ønsker. I så fall begynner et par Rega RS7 å bli et alternativ til anskaffelse av sub. Jeg får ta meg en lytterunde å høre hva B&W 610 duger til. Er det forresten noen rimeligere ML-subber som kan måle seg med B&W 610?

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed