Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast Larsemann's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2003
  Innlegg
  203
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bærbar lyd: Hva kan erstatte Audio Pro Porto?

  Nå har jeg blitt ganske lei av Portoen og vurderer å legge den ut på bruktbørsen for å kjøpe annet. Planen var å ha en god bærbar lydkilde for iPod og radio. Men, radio-delen er jo på grensa til elendig. Mens vi bodde i Oslo fungerte den greit nok, men er ganske pinlig å måtte bære den bort til vinduet midt i Lillehammer for at den skal ta inn P4. I tillegg er det for lav brukervennlighet med mekanisk bryter for å bytte mellom strømtilførsel og lading av batteri. Den støtter heller ikke lading av iPod Touch, slik at jeg med jevne mellomrom må ta den ut og sette den på lading. Ikke er jeg imponert over lyden heller. Mange bekker store og små blir fort en stor å og jeg lurer på om dere har tips til andre produkt som kan gjøre meg fornøyd? Den kan godt være en fryd for øyet i klassen med Geneva slik at den tar seg godt ut på øya i det nyoppussede kjøkkenet vårt, men den skulle også vært oppladbar så den kan tas med ut på tur. Blir løsningen en Geneva (har ikke hørt lyden på den lille riktignok) på kjøkkenbenken og en en Tivoli Pal på tur? Har dere andre erfaringer med Porto-en?

  Håper dere kan hjelpe for kona mobber siden jeg kom hjem med "verdens beste iPod-høytaler" (refererte til denne: http://www.teknofil.no/wip4/audio_pr...d.epl?id=16135)........

 2. #2
  Hifi-entusiast Larsemann's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2003
  Innlegg
  203
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bærbar lyd: Hva kan erstatte Audio Pro Porto?

  Bærbart engasjerer ikke?

 3. #3
  Hifi Freak Ulf-B's Avatar
  Ble medlem
  May 2008
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  7,796
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bærbar lyd: Hva kan erstatte Audio Pro Porto?

  Engasjerer og engasjerer, fru Blom.... Det nærmeste jeg kommer bærbart, er "flyttbart" - med min Squeezebox Radio. Da er jeg godt dekket med radio pluss musikk fra harddisk på kjøkkenet, på hobbyrommet og på verandaen. Riktignok må jeg ta med strømforsyningen hver gang jeg flytter meg rundt - men det er fordi jeg ikke har somlet meg til å kjøpe den tilhørende oppladbare batteripakken. Ikke noe for lange turer, dog.... Ikke noe iPod heller.... M.a.o.: ikke noe godt svar på spørsmålet ditt, ser jeg. Men lyden er utrolig bra.
  1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
  2) SB Touch, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD20 DAC, Copland DRC-205, Primare BD32, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc DB1, REL S3 sub
  3) SB Touch, Benchmark DAC-3 HGC, 2x Benchmark AHB2, ProAc D1, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

 4. #4
  Supertramp
  Guest

  Bærbar lyd: Hva kan erstatte Audio Pro Porto?

  Denne virker både god og spennende, også designet er bra:

  http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=580088  ps! stort minus at den kun går på "faststrøm", ikke batterier

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed