Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem
    Ble medlem
    Aug 2007
    Innlegg
    15
    Tagget i
    0 Innlegg

    Primare problem A30.2

    Hei,noen som vet hva som feiler effekt trinnet mitt. det bare blinker i powerlampen,den slår ikke inn på en måte. er det interne sikringer som kan ha gått eller må jeg sende den inn til service
    AudioVector M3sign,Primare Pre 30,Primare A30.2,Primare cd21,Sonos connect, Kimber 8TC,Audioquest Columbia RCA

  2. #2
    Hifi-entusiast audiomur's Avatar
    Ble medlem
    Jan 2005
    Innlegg
    422
    Tagget i
    0 Innlegg

    Primare problem A30.2

    Kan fort være en sikring ja, det var det i hvert fall på min A32.
    Nøytral lyd? Nei takk!

  3. #3
    Hifi-entusiast
    Ble medlem
    Oct 2007
    Innlegg
    317
    Tagget i
    1 Innlegg

    Primare problem A30.2

    hadde problemer med min også da strømmen gikk hjemme....Powerlampen blinket og forsterkeren slo aldri inn. jeg lot den stå av en stund og når jeg slo den på igjen var alt fint....vet ikke hva som var problemet men har funket fint siden.

    Mvh

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed