Resultater 1 til 9 av 9

Tråd: Creek destiny

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Omar
  Guest

  Creek destiny

  Noen som har erfaringer med Creek destiny forsterker?
  Planlegger å anskaffe en slik og koble til monitor audio Gold signatur 20.
  Ideer om signalkilde bortsett fra destiny cd mottas med takk. Vurderer å bytte ut et noe stakatto og litt for frampå densen sett.

 2. #2
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Dec 2006
  Sted
  nord trøndelag
  Innlegg
  92
  Tagget i
  0 Innlegg

  Creek destiny

  Hei,har en destiny,meget fornøyd med denne,er vel ikke en muskelbunt på mine dynaudio focus 140 men spiller høyt nok i min lille stue.
  Tror den kan spille bra på engelske høytalere (anbefalt med epos) men få en på hjemlån først...
  Cary sli 80 signature F1-ProAc D18-ProAc Er 1 sub- Sony xa 50 es m/lc-audio3 clock-MF dac1a- S.B Touch- Akg 272hd-div.ww.kabler

 3. #3
  Æresmedlem Audiophile-Arve's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Sted
  Kysten av Nordvestlandet. I aller argaste nynorskdistriktet
  Innlegg
  16,958
  Tagget i
  7 Innlegg

  Creek destiny

  Ekstrem synergi med Epos M 16, men greidde også å drive både bass og diskant på mine hybridelektrostatar. Eg er inne i testperiode II på denne forsterkaren, og kan nemne både vinylriggar og digitale signalkjelder (brukar akkurat no Marantz SA 7003 og 8003 saman med denne med svært, svært godt resultat)
  Helsing Arve;
  www.audiophile.no går så det susar - nesten attende til gamle høgder!
  Ta kontakt om du vil ha testa noko...

 4. #4
  Omar
  Guest

  Creek destiny

  Jeg har densen cd og forsterker. Men med monitor audio gs 20 blir det for skrikete. Derfor står valget mellom audiophysic Sitara høyttalere med nordost heimdal som blir en investering på kr 30 000. Eller Creek. Hva låter best på poppmusikk, rolig rock og åttitals?

 5. #5
  Hifi Freak BanjoArrne's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2007
  Innlegg
  1,433
  Tagget i
  0 Innlegg

  Creek destiny

  Prøv Cyrus 8vs2 med PSX-R.Den er etter min mening bedre en Creek Destiny som også er en god amp.Men Cyrus er hakket vassere og gir musikken den energien den fortjener.Liten ser den ut.Men når man hører den blir man fullstendig overveldet over hvilke krefter som kommer utav den lille saken.Jeg er ikke i tvil om hva jeg skal ha.Spillte meget overbevisende på alt jeg hørte på.

  Jeg hadde 8vs og ikke den nye men den nye er faktisk enda bedre.Og mine ankepunkter som litt slank bass og tendenser til skarp diskant en saga blott og derfor har jeg faktisk ingenting og utsette på den lenger og det sier litt!Denne forsterkeren for alt for lite oppmerksomhet i forhold til hva den leverer føler jeg.Rett og slett rått!
  Prøv den i allefall før du bestemmer deg.Du kan umulig angre.
  Vincent - ROTEL - Pro-Ject - Kimber - Black Magic - RS Aurora - Royd
  -Det är en konst som få forstå att vara stark, men mild ändå. Karl August Nicander

 6. #6
  Hifi-entusiast torhaavard's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2006
  Innlegg
  197
  Tagget i
  0 Innlegg

  Creek destiny

  Hei. Jeg liker den tanken med Heimdal og AP Sitara. Har selv Heimdal xlr og 2x2 shotgun samt at virgo5 kommer. Tror dette kommer til å spille knallbra og det tror jeg Sitara med Heimdal også kommer til å gjøre.

  Mvh

  TH
  Bel Canto Dac 2.5<br />Bel Canto Ref500M x2<br />Bel Canto Cd2<br />Audio Physic Virgo5 Black, <br /><br />Kabler:<br />Nordost Tyr XLR<br />Nordost Heimdal 2x2 Shotgun<br />Nordost Magus<br />Nordost Qbase8<br /><br />Conconanse nettkabel<br />VDH The OPTOCOUPLER Opt<br />Qed HDMI<br /><br />Div<br />Nad-tv A2-40<br />PS3<br />Denon AH-2000

 7. #7
  Æresmedlem Audiophile-Arve's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Sted
  Kysten av Nordvestlandet. I aller argaste nynorskdistriktet
  Innlegg
  16,958
  Tagget i
  7 Innlegg

  Creek destiny

  Køyrer no ein biamp-serieutprøving med Creek Destiny integert forsterkar + effektforsterkar.

  Dette er elektronikk som verkeleg kan overraske.

  Eg har prøvd meg med små høgtalarar, medium høgtalarar, og dei store JBL TL 260 + mine Innersound Eros hybridelektrostatar, og må seie at Destiny-signaturen er eit stort pluss i alle desse samanhengane. Vel finnest det elektronikk som er både meir oppløyst, meir korrekt, og endåtil endå kraftigare, men det gløymest veldig fort. Dette rockar, og ein skal rimeleg høgt opp i McIntosh-prisskalaen for å få JBL til å livne i større grad. Dei relativt krevjande (om enn lettdrivne) Eros speler med ein råskap eg ikkje har høyrt maken til sidan eg hadde full rørforsterkarpakke til dei, og med kontroll på The Eye med Yello som fekk frontgitteret av strekkmetall til å skrangle når eg ga full gass (veldig, veldig høgt...)

  Er litt i bakrus øyremessig i dag, men gårskvelden var ein musikalsk FEST. Min for tida heimebuande hifi-son var også rimeleg fornøgd.....

  Det er noko særpreg i settet også, trass alt er det veldig mykje spennande alternativ elektronikk i same prissegment der ute. Eg vil likevel seie at det er eit svært vellukka forsterkarsett til prisen, og om du likar å rocke litt, eller finn stor glede i å ha dønn basskontroll, er det viktig å få høyrt Destiny om du orienterer deg i dette prissegmentet. Eg skal komme attende til dette i ein artikkel, men eg kan iallfall seie såpass:
  Creek Destiny-settet beståande av integrert forsterkar + effekttrinn ser ut til å vere mykje pengar for noko lite, pent gudsord-aktig frå Storbritannia sin utkant. Det er så lite og søtt, og ingen hifi-nerd vil gje det respekt ut frå utsjånaden. Men eg trur det er det råaste transistorsettet eg har fått prøve ut frå øyene.
  Helsing Arve;
  www.audiophile.no går så det susar - nesten attende til gamle høgder!
  Ta kontakt om du vil ha testa noko...

 8. #8
  Hifi Freak Destiny's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2007
  Innlegg
  2,223
  Tagget i
  0 Innlegg

  Creek destiny

  Jeg har hatt Creek Destiny i anlegget en god stund nå, de driver et sett Dynaudio Focus 140, og dette spiller meget bra

  Destiny har jo fått glimrende omtaler overralt, tror ikke du trår mye feil der...

  Destiny..
  Denon AVR-X 3300W - Marantz SA 15 S2 LE - Rega P3 - Graham Slee Era V/PSU1-Dynaudio Exite X 34 -Linn Phonokabel- QED signature - Chord Oddesey 2.-- Audioquest Nghtowll - Beyerdynamic DT 1770 Pro - Schiit asgaard 2 .

 9. #9
  smog
  Guest

  Creek destiny

  Hvorfor ikke prøve Musical Fidelity, ligger et par alternativer på bruktbørsen nå. Passer som hånd i hanske med MA. Tror MF har brukt MA høyttalere på sine demo.

  Mvh
  Even

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed