Jeg opplevde noe merkelig ved avspilling av den nye live cd-en til Marius Müller... (har også skrevet om dette i tråden for den cd-en :http://www.hifisentralen.no/forum/in...topic=32286.20

På slutten av spor 11 er det noe "småprat" mellom Marius og puplikum. Lyden kutter plutselig brått mens sekundene fortsatt tikker avgårde i displayet i ca 20 sekunder før det skifter naturlig til spor 12. Problemet er at når spor 12 begynner er lyden VELDIG lav og rar. Min første tanke var f.... det skjedde det noe galt med forsterkeren. Skiftet kilde til tuner, og nei, lyden var normal. Skifter til cd igjen og prøver et spor tidligere på platen og lyden er fortsatt lav og rar. Hmm... tenker jeg, er det noe galt med cd spilleren da? Tar ut cd-en, legger den inn igjen og velger et tilfeldig spor. Lyden er som den skal. Hopper til spor 11 og lar dette spille ut. Og akkurat det samme skjer igjen!! Gjør det samme nok en gang, ut med cd-en, inn med den igjen, spiller spor 11, alt er normalt helt til jeg kommer til slutten, lyden kutter brått. Denne gangen lar jeg ikke sporet gå helt ut, men hopper til spor 12 i det lyden "kutter", og alt fortsetter som normalt, dvs lyden er som den skal.

Dette var da merkelig?

Edit: Har spillt den et par ganger til nå, og lyden kutter fortsatt like brått på spor 11 (også på min pc og blueray spiller), men nå kommer i alle fall lyden som den skal på neste spor. Skjønner ikke dette helt.... Virker jo litt rart hvis min forsterker eller cd spiller skulle fått "hikke" TILFELDIGVIS akkurat når cd-en er på det punktet. Mulig at det er en produksjonsfeil som laseren ikke helt har "forstått"??

Noen som har opplevd noe ligennde, eller har noen forslag?