Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem Egilen's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2004
  Innlegg
  23
  Tagget i
  0 Innlegg

  Holfi - Audiovector oppsett. Trenger hjelp.

  Har et oppsett med følgende komponenter: Holfi 8s integrert forsterker, Arcam 73T cd-spiller og Audiovector Mi3 signatur høyttalere. Kabling er Silk mkll interconnect og Kimber 8VS høyttalerkabler. Oppsettet spiller forsåvidt pent, men virker noe mørkt og varmt. Det er tett opptil ullent og tungt i bånn for å si det litt upresist. Jeg ønsker noe mer lys og luft i anlegget. Har vurdert å bytte ut Holfien med en Arcam Fmj A32. Muligens kan dette være en løsning. Har også tenkt på andre kabler, men tror vel egentlig ikke det er her løsningen ligger. Vil sette stor pris på å få innspill på dette fra lydekspertisen her på sentralen.


 2. #2
  Hifi Freak Ulf-B's Avatar
  Ble medlem
  May 2008
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  7,787
  Tagget i
  0 Innlegg

  Holfi - Audiovector oppsett. Trenger hjelp - please.

  Mørk og varm lyd - det er verken Audiovector Mi3 Signature eller Arcam, som i utgangspunktet er ganske nøytrale saker. Silk MkII har jeg selv i det ene anlegget mitt - og mørke og varme er de i hvert fall ikke. Egentlig gjenstår bare Holfien din som mulig "syndebukk". Jeg har selv hatt Audiovector M3 Signature - altså forgjengeren til dine Mi3 - og erfaringen er at dette er høyttalere som bare tilsynelatende er lettdrevne. De krever sitt. Forsterkeren bør være utstyrt med en viss jernhånd, og høyttalerne kan - som høyttalere flest - med fordel trekkes godt ut fra veggen bak.
  1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
  2) SB Touch, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD20 DAC, Copland DRC-205, Primare BD32, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc DB1, REL S3 sub
  3) SB Touch, Benchmark DAC-3 HGC, 2x Benchmark AHB2, ProAc D1, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

 3. #3
  Hifi Freak LydMekk's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2003
  Innlegg
  2,307
  Tagget i
  0 Innlegg

  Holfi - Audiovector oppsett. Trenger hjelp - please.

  Har du også prøvd kraftigere vinkling inn mot ørene på høyttalerene? Da blir også normalt diskantnivået høyere (opplevd).

  Silk er (IMO) ikke spesielt godt oppløst. Prøv heller en annen signalkabel. Kimber HT kabelen din er helt grei, tror ikke den har noe med mørkheten å gjøre.
  Shit Happenz...

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed