Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Mar 2008
  Innlegg
  16
  Tagget i
  0 Innlegg

  CD spiller til Audionote kit2 og AN-J

  Jeg bruker PC og USBDAC (Carat HD1V) i stedt for CD-spiller. For et par dager siden tok jeg med PC og DAC til en kamerat som har lignende høytalere og en lignende forsterker som jeg har. Med min PC koblet til på hans anlegg var lyden veldig lik den jeg har hjemme. Så koblet vi ut PC og DAC, og koblet til Audionote CDT (1 eller 2 eller3).

  Det var så mye bedere at det ikke var til og tro. Nå gidder jeg knapt spille musikk lenger. Er det noen som har forslag til hva slags CD-spiller som kan matche Audionoten, har en sånn til salgs eller noe som er like bra?

  Et par ord om hvorfor dac'en jeg bruker virker dårlig hadde også vært bra og høre noe om. PC' spiller fra Winamp med ASIO4ALL.

 2. #2
  Jurassic
  Guest

  CD spiller til Audionote kit2 og AN-J

  Ut fra det jeg leste om din dac på tnt audio så tror jeg ikke den er allverden.

  Hvis du går for Hegel eller Arcam sin toppmodell av cd spillere (i underkant av 10 brukt) vil du oppleve en helt annen verden.

  Har selv USB lydkort i tilsvarende prisklasse som din dac og til mine hodetelefoner er det kun akseptabelt som en nødløsning og anlegget mitt er ikke akkurat så mye snillere.

 3. #3
  Hifi Freak Rune S's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2002
  Innlegg
  3,933
  Tagget i
  0 Innlegg

  CD spiller til Audionote kit2 og AN-J

  Siden du har AN i resten av kjeden så blir det også etter min erfaring en ekstra god match med AN DAC/driverk.Personlig har jeg ikke hørt noe annet digitalt jeg synes formidler musikk bedre enn AN DAC.Men så finnes det veldig mange ting jeg ikke har hørt også
  Jeg synes AN DAC kit 1.1 er en genial sak. http://www.upgradeaudio.com/index.php?visProdukt=1
  Eller kanskje vente på at noe dukker opp brukt.

 4. #4
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg

  CD spiller til Audionote kit2 og AN-J

  Som vanlig er jeg på linje med Rune her. AN 1.1x er en fantastisk god dac, og får du tak i et AN-drivverk (det ligger et Zero på børsen nå..), burde det låte fantastisk fint. Imidlertid koster denne komboen litt penger, du trenger en god digitalkabel og et egnet underlag. Skal du ha en en-boks-løsning, ville jeg kikket etter en Holfi Xandra LE, en utrolig god spiller som få vet hvor forrykende god er, og som du kan være heldig å finne til "innbruddspris".

  Lykke til!
  Bergmann Magne m. S-booster PSU/ Koetsu Urushi Signature / Echole Obsession /Grandinote Celio/CEC TL3N / APL DSD-S XE / Ripstreamer Music Player XL/Conrad-Johnson Premier 16LS /300B S.E.T. m. WE og Hørning OPT / Audio Note Meishu SE/Impulse H2 Oblivion / 2 x Velodyne Ultra 1000 / Oblivion Energetic kabling / Nordost Quasar points / Oblivion referanse- nettfilter
  Skribent i Fidelity og medlem av Hornalliansen.
  Det er makt i de foldede horn.

 5. #5
  Medlem
  Ble medlem
  Mar 2008
  Innlegg
  16
  Tagget i
  0 Innlegg

  CD spiller til Audionote kit2 og AN-J

  Takk for tips, har fått tak i en Holfi Xandra LE til 4000, men den er fra 1997. Er det noen som vet hva det koster å bytte laser og eller drivverk på den? Og hvor den eventuelt kan repareres?

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed