Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jun 2006
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  108
  Tagget i
  0 Innlegg

  Forforsterker til Musical Innovation

  Har en MI7 stående som jeg tenkte å ta i bruk, men trenger en forforsterker. Den kan hende viktigste parameteren er dynamikk etterfulgt av perspektiv og oppløsning. Om den også leverer i bunn, er det naturligvis en kjempefordel. Kunne tenke meg prisklasse opptil ca. 10k - nytt eller brukt. Høyttalerne er MA GS10. Noen gode tips der ute?

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Apr 2004
  Innlegg
  470
  Tagget i
  0 Innlegg

  Forforsterker til Musical Innovation

  Hva med å være "snill" med budjettet, og tenke litt på denne.. Har ikke lest tråden nå, men mener det var en som hadde brukt denne sammen med MI, og da med meget godt resultat.

  http://www.hifisentralen.no/forum/in...c,18964.0.html

  Lykke til!


  Komponentoversikten er til revisjon...

 3. #3
  Hifi Freak gut_man's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2004
  Innlegg
  5,040
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1

  Forforsterker til Musical Innovation

  Det er meg det. Eller rettere sagt kona! Jeg har en Musical Innovations forsterker som jeg bruker den pre'en som det er linket til i forrige post. Denne kombinasjonen har jeg prøvd i hovedanlegget såvel som stueanlegget (som begynner å bli ganske habilt det også etterhvert) og er strålende godt fornøyd. Har ikke eksperimentert så mye med rør rulling, fordi jeg har vært veldig godt fornøyd med orginalrørene (som er Elektro Harmonix). Denne pre'en koster deg i underkant av 4k ferdig importert hvis jeg husker rett. Anbefales på det varmeste!
  Høytt; gut_horns active system m/GroundSound DCN28. Digitalkilde; ROON Nucleus,, dCS Paganini, dCS Puccini U-clock. Analogkilde; Studer A80R, Aesthetix IO signature,Consen RIIA,VPI TNT, Lenco PTP4, Kuzma 4point, FR64fx, Airtangent 2b, FR64fx, Dynavector DRT XV-1s,Van den Hul Colibri XGP, VdH The Canary, VdH Grasshopper GLA, Audio Technica AT33 mono. Amper: Aesthetix Callisto, 8 kanaler Anaviiew.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed