Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  lark
  Guest

  XTZ sub-spørsmål

  Noen som vet hvilken frekvens de forskjellige posisjonene på frekvensjusteringsknappen på XTZ 99W10.16 representerer? I bruksanvisningen står det at frekvensen kan justeres mellom 50 og 250 Hz. Men ingen frekvenser er angitt i reguleringsområdet på knappen.

 2. #2
  OldBoy
  Guest

  XTZ sub-spørsmål

  Jeg har en XTZ sub selv, men har vært borti andre sub'er som også har dette "problemet". Hvis ikke produsenten har mer informasjon om dette, er det bare å måle eller å lytte seg frem.

 3. #3
  lark
  Guest

  XTZ sub-spørsmål

  Jeg har lyttet meg frem til at det låter best til musikk når sub'en og 703'ene overlapper hverandre litt. Har frekvensjusteringen på sub'en i posisjon ca klokka 10.

 4. #4
  OldBoy
  Guest

  XTZ sub-spørsmål

  Med B&W703 tror jeg at det vil være best å ligge på en innstilling ned mot 50-60Hz i delefrekvens. Det vil si ganske nær minimumspunktet på justeringen. Det kommer litt an på elektronikken din og akustikken. Jeg synes at en overlapp på en 15-20 Hz pleier å fungere ganske bra.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed