Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem martsimo's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2006
  Innlegg
  6
  Tagget i
  0 Innlegg

  Pioneer, noe tess?

  Har kjøpt meg en Dv717 spiller som er defekt, denne kostet rundt 9000 da den var ny. Har skiftet drivverket i den, og nå er den god som ny. Dette er jo en eldre spiller, hvordan er den i forhold til dagens spillere? Noen som vet? Bør jeg heller satse på en nyere spiller?

 2. #2
  Hifi-entusiast Nettbrum's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2004
  Innlegg
  101
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: Pioneer, noe tess?

  Det var en meget god spiller da den var ny. En av de bedre. Lyddelen i denne spilleren er god til DVD spiller å være. Hadde denne selv en lang periode og trivdes godt med det lenge. I dag er det dedikert CD-spiller og billig DVD spiller. Den faller nok igjennom i forhold til CD-spillere i 3-5000 kronersklassen. Du kan jo koble den opp med en DAC? Spilleren har et godt og stabilt drivverk. Da får du godlyd. :-)

 3. #3
  Hifi Freak LydMekk's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2003
  Innlegg
  2,307
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: Pioneer, noe tess?

  Denne må begynne å bli noen år gammel? Synes å huske å ha sett 717 i champagne-utgave på ei sjappe for rundt 6 år siden. DVD-spillerene har vel vært gjennom en 3-4 generasjoner siden det...dagens Pioneerer er fremdeles meget bra som DVD-spillere. Som CD-spillere er jeg ikke sikker da min egen er modifisert til det snart ugjenkjennelige siden den kom ut fra fabrikken (DV-747).
  Shit Happenz...

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed