Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak hifiguru's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2002
  Sted
  Porsgrunn
  Innlegg
  5,720
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Andre besøk - BrianH

  Ja, da var andre møte i Lydlauget over, BrianH var vert i kveld og det var et skikkelig trivelig treff. Kaffe og kaker var representert, det samme var 11 stk tror jeg av laugets medlemmer.

  Først et bilde av verten vår foran sin rigg:  Brian spiller til daglig på Patos Symphonic 3, drevet av Vincent 991 monoblokker som blir styrt av en Sugden Masterclass preamp. Denne får sine signaler fra en Proceed CD-spiller som har gått i partnerskap med en Muse-DAC. Kabler er stort sett Synergistic Research mener jeg. Slik ser det ut:  For anledningen hadde det dukket opp et sett gjestehøyttalere som kommer fra Bachs Hifi i Larvik. Disse består av høykvalitetselementer fra ScanSpeak og har faktisk et basselement til som ikke synes på bildet, da den står bak den vi ser, i et slags compoundsystem.  Det var litt uenighet om lyden her en stund, Brian hadde fått dem på plass kvelden før så alt var ikke fintrimmet. Noen klagde på litt hard lyd, og etter litt justeringer med dempeføtter og slikt falt ting noe mer på plass.

  Uansett skulle Patos'ene inn for å høres på så det var bare å bære:
  Patos låt mørkere og vennligere for øret. Bånddiskanten er bare nydelig, men enkelte savnet vel litt av galskapen fra Larvik.
  Uansett, dette var Brians eget oppsett og det er ikke vanskelig å skjønne at dette var til å leve med....  Ikke no problem å slappe av nå.....
  vi ser litt nærmere bak kulissene, synes det lyser som en politibil bak der......
  bak her og......  ....som vi ser har Brian tråkka til litt på kabler, her er enhver kontakt sikker


  Vedlagte bilder Vedlagte bilder         

 2. #2
  Hifi Freak hifiguru's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2002
  Sted
  Porsgrunn
  Innlegg
  5,720
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Andre besøk - BrianH

  Som alltid ( ) er det tid til en liten minnestund før alle går hjem......
  dett var dett for denne gang, neste gang er det min tur, her er en liten preview.....  ....som dere ser, kun et sett høyttalere og en TV......eller??
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder   

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed