Hvilken film så du sist?

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • D

    Danke

    Gjest
    12 Strong om landingen til USA i Afghanistan. Krigen mot Taliban og al-Qaida.

    Interessant og bra film.

    Av folket bak Black Hawk Down

    Fra US synsvinkel.

    Likte denne endel bedre enn American Sniper som er om Irak.

    Men begge er interessante og mye bedre enn typ agentfilmer...
     

    bambi

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.01.2011
    Innlegg
    16.382
    Antall liker
    12.325
    Sted
    Smurfeland
    mother!

    Darren Aronofsky lager stort sett aldri feelgood filmer, og det har han ikke gjort denne gangen heller. Min umiddelbare reaksjon etter å ha sett denne var at jeg ikke likte den, mye på grunn av at jeg ikke forstod den. Den er bra lagd, skuespillerne er top notch, og jeg ble sittende lenge i spenning og følge med å vente på at filmen skulle forlare seg selv, men selv om filmen er full av symbolikk og allegorier gikk det nok over hodet på meg det meste av tiden. Jeg ble rett og slett litt irritert etterhvert, og når filmen var ferdig tenkte jeg at dette var to bortkastete timer.

    Nysgjerrig som jeg er googlet jeg filmen etterpå, og når man får forklart filmen er det jo egentlig ganske innlysende. Men for meg blir det litt sånn "åja, ok... meh". Filmen ga meg lite annet enn ubehag og undring, men ser at flere på nettet lovpriser og genierklærer den. To each his own, I guess.

    Noen postet en video i kommentarfeltet til NRK filmpolitiet som forklarer den på en grei måte. Videoen inneholder selvsagt spoliere, så se på eget ansvar hvis du har tenkt å se filmen.



    Edit: Det er ingen tvil om at Aronofsky er fordømt flink til å lage film rent teknisk sett, men jeg er ikke alltid like imponert over fortellerevnene hans. Jeg kommer nok allikevel til å se denne en gang til etterhvert, og det kan godt tenkes jeg vil se den med mildere øyne nå som jeg jo vet hva den handler om. Men det er liksom ingen store åpenbaringer i budskapet hans føler jeg, og det hele gir meg litt følelsen av at han er en glimrende håndverker, men kanskje litt umoden som historieforteller. Det er liksom noe filmstudent-nå-skal-jeg-lage-en-viktig-film-full-av-budskap-aktig over dette.

    Til hans forsvar må jeg jo innrømme at jeg ikke forble uberørt av denne filmen, jeg har tenkt på den ganske mye siden jeg så den i går kveld.
     
    Sist redigert:
    D

    Danke

    Gjest
    Har ikke turt å se den enda, pga all kritikk.

    Jeg og kona kom til åpningssekvensen.

    Bilde og lyd var iallefall meget bra.
     

    bambi

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.01.2011
    Innlegg
    16.382
    Antall liker
    12.325
    Sted
    Smurfeland
    Absolutt bra bilde og lyd på den, men om folk vil se den får de bare avgjøre selv. Andre opplever den kan hende på en annen måte enn meg. :)
     

    bambi

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.01.2011
    Innlegg
    16.382
    Antall liker
    12.325
    Sted
    Smurfeland
    You Were Never Really Here

    Hadde ganske høye forventninger til denne, og må vel si at den innfridde på mange måter. Men skal man først lage denne type film, så henvender man seg til et voksent publikum som vet hva de går til. Aner ikke om blurayversjonen er klippet ned i forhold til originalen, men jeg følte at filmen forble litt uforløst og at man ble snytt for den katarsissfølelsen man gjerne får i lignende filmer når det er tid for det store oppgjøret med bad guys'ene. Det blir tidvis litt for pent og pyntelig, rett og slett.

    Ellers en bra prestasjon. Joaquin Pheonix er dritbra i den filmen her.
     

    aam01

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.09.2014
    Innlegg
    3.696
    Antall liker
    2.296
    Sted
    Sandvika
    Torget vurderinger
    4
    YM4.jpg


    Napoli Velata av Ferzan Özpetek. En praktfull film hvor det meste stemmer. Fotografering, story og musikk går opp i en høyere enhet som det skal være i en god film. Özpetek bruker eksteriører og interiører fra Napoli på en mesterlig måte. Denne bør sees hvis en har sans for noir. Han har også en ting med trapper. Men nå skal jeg ikke si for mye, bare se å få sett denne filmen. Lydsporet er gitt ut på CD, filmen er tekstet på engelsk og begge deler kan kjøpes fra amazon.it.
     

    aam01

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.09.2014
    Innlegg
    3.696
    Antall liker
    2.296
    Sted
    Sandvika
    Torget vurderinger
    4
    0f12.jpg


    Bra film, men jeg synes den hadde trengt strengere klipping. Den er nok en halv time for lang. Uansett en fin story med en viss rot i virkelighetens Sicilia. Julia Jedlikowska som bare er tretten år spiller svært godt i hovedrollen.
     

    Torja

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.03.2008
    Innlegg
    2.336
    Antall liker
    974
    O'Brother,Where Art Thou
    O Brother Where.jpg

    Artig film, med fin gammel musikk, etter min mening. Tre straff fanger rømmer fra lenke gjengen og drar på et "Odysseen" eventyr under 30 tallets depresjonstid. Du finner den for tiden på Netflix.
     

    TrompetN

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    04.03.2004
    Innlegg
    8.700
    Antall liker
    7.011
    Sommerens filmhøydepunkter

    Det har vært mange rolige kvelder i sommer og det har blitt mye film. Tenkte å dele høydepunktene med dere.
    Jeg er veldig lite opptatt av kvaliteten på lyd og bilde når det gjelder film, så jeg kan ikke si noe særlig om den dessverre utover at det fungerte.


    Darkest hour

    En film om president Wincent Churchills første Statsministerperiode og historien om hvordan han stod i mot presset fra Tyskland når det så som mørkest ut.
    Rollen som Churchill var nok en gavepakke for skuespillere med Oscarambisjoner og Gary Oldman lot ikke sjansen gå fra seg og vant Oscar for beste hovedrolle for innsatsen. Inntrykket jeg satt igjen med var at Hr Churchill ikke er den enkleste å bryne seg på eller jobbe sammen med, men var den perfekte mann for utviklingen av 2 verdenskrig. Man nærmest kjente hvordan nettet snørte seg sammen og klaustrofobien kom snikende.
    Morsom og interessant.

    Darkest hour.jpg



    In the shape of water

    Noen ganger er film kunst og denne var bare en nytelse å se på. Håndverksmessig henger alt sammen i denne filmen. Fargenyansene, stedene, menneskene, klærne og musikken. Dette er kunst og bare å dykke ned i detaljene å nyte. Så la gå at dette egentlig er en romantisk film mest passende for den mer feminine delen av befolkningen. Og kanskje en av de mest surrealistiske romantiske filmer jeg har sett.
    Når filmen var slutt satt den bevisste delen av meg igjen med et stort "HÆ!?", mens den kunstneriske delen av meg føltes likt som etter å ha opplevd noe stort på musikk eller kunstfronten. Kan legge til at den vant Oscar for beste film da...


    the-shape-of-water-quad-poster.jpg




    Bone Tomahawk

    Fra den ene ytterligheten til den andre. Denne er for oss kara, de barskeste av oss. Dette er en lavbudsjettsfilm og skutt over et kort tidsrom og lite eller ingen tekniske fiksfakserier. Denne får et lite minus for det lydtekniske. Historien er simpel og den går sakte frem, men manuset er kjempebra og karakterene er både troverdige, interessante og tøffere enn toget. En kjempebra westernfilm som er så brutal at det må advares om sterke scener. Jeg tror jeg aldri har vært så fornøyd med å leve i 2018 som mens jeg så denne filmen.



    bone-tomahawk-main-2.jpg




    Tomb raider


    Så til kanskje den beste prestasjonen av de alle. Å lage fengende action i 2018 er ikke lett. For min del så er det så mye forutsigbart og plastikk at jeg egentlig har gitt opp genren og forventer nada når jeg ser på de. Når utgangspunktet i tillegg er karakteren fra et dataspill så er det et lost case.
    Jeg kjøpte denne litt på slump, mente å huske gode anmeldelser i tillegg til at regissøren er norsk Roar Uthaug og hovedrollen er svensk Alicia Vikander.

    Så feil kan man ta. Denne er faktisk severdig. Dette er god gammel Indiana Jones stemning, men kanskje bare enda bedre. Alicia Vikander er et rent skuespillerfunn og jeg føler hele filmen bærer på hennes vesen sammen med et gjennomarbeidet manus uten de store snarveiene.

    Veldig overraskende.


    Tomb raider .jpg



    En fantastisk kvinne


    Måtte ta med denne. Denne er i motsatt ende av Tomb Raider. Her er historien så orginal og nyskapende at det ikke krever stort annet. Det lider filmen litt av også med dårlige scener og replikker, lyd og bilde blant alle de gode scenene, men historien som blir fortalt er så sterk at det bærer og vel så det.
    Filmen handler om en transseksuell mann som har funnet kjærligheten med en eldre mann som har forlatt kone og barn og flyttet sammen med denne mannen. Når den eldre mannen dør oppstår det scenarioer med familien til den eldre.



    Fantastisk kvinne.jpg
     

    The Shy

    Æresmedlem
    Ble medlem
    10.04.2017
    Innlegg
    10.640
    Antall liker
    14.625
    Sted
    Langesund
    Så Mission Impossible på kino i går.
    2 og en halv time av livet mitt jeg ikke får tilbake.
    Prekestolen, ja vel, og så da?
    Det mest imponerende var faktisk utsikten over fjordene i Kashmir ....
    Samme inntrykk - meget slett film
     

    SVS Inderøy

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.08.2009
    Innlegg
    1.448
    Antall liker
    452
    Sted
    Inderøy i Nord Trøndelag
    Avengers: Infinity War

    Tralte på med en Marvel film igjen. Er jo en stund siden en så den på kino.

    Omtale skrevet tidligere innlegg da jeg så den på kino.



    Bilde : 2D
    Bilde er av alder beste sort :)


    Lyd : dts hd-ma 7.1 med DSU
    Nok en gang må en skru opp MV flere hakk. -9 dB, mot normalt -20dB til -18dB på film.
    Grei lyd, men det manger fraspark der det skal smelle litt :-/


    Filmen : 5
    Bilde : 6+
    Lyd : 5-



    Nå er det bare og stålsette seg på hvor mye/mange forsinkelser det blir innen Marvel filmene etter James Gunn sparkingen :-(



    EDIT :
    Er vel så at alle platformer ikke viser overskrifter i innlegg.
    Er da snakk om Avengers: Infinity War.
     
    Sist redigert:
    D

    Danke

    Gjest
    Tralte på med en Marvel film igjen. Er jo en stund siden en så den på kino.

    Omtale skrevet tidligere innlegg da jeg så den på kino.



    Bilde : 2D
    Bilde er av alder beste sort :)


    Lyd : dts hd-ma 7.1 med DSU
    Nok en gang må en skru opp MV flere hakk. -9 dB, mot normalt -20dB til -18dB på film.
    Grei lyd, men det manger fraspark der det skal smelle litt :-/


    Filmen : 5
    Bilde : 6+
    Lyd : 5-



    Nå er det bare og stålsette seg på hvor mye/mange forsinkelser det blir innen Marvel filmene etter James Gunn sparkingen :-(
    Hvem film???
     

    SVS Inderøy

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.08.2009
    Innlegg
    1.448
    Antall liker
    452
    Sted
    Inderøy i Nord Trøndelag
    Tralte på med en Marvel film igjen. Er jo en stund siden en så den på kino.

    Omtale skrevet tidligere innlegg da jeg så den på kino.



    Bilde : 2D
    Bilde er av alder beste sort :)


    Lyd : dts hd-ma 7.1 med DSU
    Nok en gang må en skru opp MV flere hakk. -9 dB, mot normalt -20dB til -18dB på film.
    Grei lyd, men det manger fraspark der det skal smelle litt :-/


    Filmen : 5
    Bilde : 6+
    Lyd : 5-



    Nå er det bare og stålsette seg på hvor mye/mange forsinkelser det blir innen Marvel filmene etter James Gunn sparkingen :-(
    Hvem film???
    Som det står i overskriften : Avengers: Infinity War
     

    SVS Inderøy

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.08.2009
    Innlegg
    1.448
    Antall liker
    452
    Sted
    Inderøy i Nord Trøndelag
    Ready Player One

    Ready Player One




    Hadde bare middels forventninger til denne. Holly Hell jeg ble overasket over at den faktisk er ganske bra :)

    Helt grei historielinje, som gir spark både til høyre og venste i vår digitale værden.

    En del kule og kjente "Avatar`s" fra alle værdener og se.




    Bilde : 2D
    Svinaktig bra bilde :D



    Lyd : Dolby Atmos 5.1.4 Dialog +4 dB
    Fy faen det er lyd så det holder her :D
    Lyd fra elle kanter og høyder.
    LFE har noen øyeblikk der en må sjekke om Subene flytter på seg :p Det er bra trøkk i bunn av og til :)
    Detaljer i bøtter og spann.
    Og en vokal/dialog som er meget tydelig :)




    Filmen : 5
    Bilde : 6
    Lyd : 6+++++ Her snakker vi heftige demo sener... ;)
     

    SVS Inderøy

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.08.2009
    Innlegg
    1.448
    Antall liker
    452
    Sted
    Inderøy i Nord Trøndelag
    Pacific Rim: Uprising

    Pacific Rim: Uprising


    WOW :D



    Mange hakk bedre en forventet :D

    Sånn "Strap in, and hold on tight" action, og bedre en den forrige.



    Filmens lyspungt er karakteren Amara Namani, en ung jente som har bygget sin egen singel driver Jaeger.





    Bilde : 2D
    Flott og detaljert bilde.



    Lyd : Dolby Atmos 5.1.4 der dialog er mixet +4dB.
    Et veldig gromt og underholdene og kontant lydspor.
    Fyrer av fra alle kanter og høyder.
    LFE er der og hjelper til, og er ikke overdrevet. Kunne gjerne ha hjulpet til mere til i noen sener.





    Filmen : 5
    Bilde : 6
    Lyd : 6+
     

    Antonsen

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.04.2010
    Innlegg
    4.697
    Antall liker
    5.139
    Sted
    Hvittingfoss
    Torget vurderinger
    9
    Raw (2016)

    Untitled.jpg


    (Blu-ray)

    Mye omtalt som en av de mest sjokkerende filmene hvor folk i kinosalen kastet opp under visning - vel, så ekstremt var det ikke - selv om det var noen ubehagelige scener. Bra og fengslende film. Men anbefales kanskje ikke dagen derpå ;)


    Careful, the movie you see in the trailer is not the one you get! It isn't necessarily a bad thing. It was just marketed the wrong way. You expect a dark and highly stylized indie Nicolas Winding Refn-kind of movie. It is however a coming of age story which happens to include a very unusual element (cannibalism). You won't regret watching it if you know what you're getting yourself into.
     

    aam01

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.09.2014
    Innlegg
    3.696
    Antall liker
    2.296
    Sted
    Sandvika
    Torget vurderinger
    4
    serveimageBJ9Y5OTB.jpg


    Underholdende film av Eiji Uchida om ungdom litt utenfor det vanlige samfunnslivet.
     
    D

    Danke

    Gjest
    Det har vært mange rolige kvelder i sommer og det har blitt mye film. Tenkte å dele høydepunktene med dere.
    Jeg er veldig lite opptatt av kvaliteten på lyd og bilde når det gjelder film, så jeg kan ikke si noe særlig om den dessverre utover at det fungerte.


    Darkest hour

    En film om president Wincent Churchills første Statsministerperiode og historien om hvordan han stod i mot presset fra Tyskland når det så som mørkest ut.
    Rollen som Churchill var nok en gavepakke for skuespillere med Oscarambisjoner og Gary Oldman lot ikke sjansen gå fra seg og vant Oscar for beste hovedrolle for innsatsen. Inntrykket jeg satt igjen med var at Hr Churchill ikke er den enkleste å bryne seg på eller jobbe sammen med, men var den perfekte mann for utviklingen av 2 verdenskrig. Man nærmest kjente hvordan nettet snørte seg sammen og klaustrofobien kom snikende.
    Morsom og interessant.

    Vis vedlegget 505797


    In the shape of water

    Noen ganger er film kunst og denne var bare en nytelse å se på. Håndverksmessig henger alt sammen i denne filmen. Fargenyansene, stedene, menneskene, klærne og musikken. Dette er kunst og bare å dykke ned i detaljene å nyte. Så la gå at dette egentlig er en romantisk film mest passende for den mer feminine delen av befolkningen. Og kanskje en av de mest surrealistiske romantiske filmer jeg har sett.
    Når filmen var slutt satt den bevisste delen av meg igjen med et stort "HÆ!?", mens den kunstneriske delen av meg føltes likt som etter å ha opplevd noe stort på musikk eller kunstfronten. Kan legge til at den vant Oscar for beste film da...


    Vis vedlegget 505798



    Bone Tomahawk

    Fra den ene ytterligheten til den andre. Denne er for oss kara, de barskeste av oss. Dette er en lavbudsjettsfilm og skutt over et kort tidsrom og lite eller ingen tekniske fiksfakserier. Denne får et lite minus for det lydtekniske. Historien er simpel og den går sakte frem, men manuset er kjempebra og karakterene er både troverdige, interessante og tøffere enn toget. En kjempebra westernfilm som er så brutal at det må advares om sterke scener. Jeg tror jeg aldri har vært så fornøyd med å leve i 2018 som mens jeg så denne filmen.



    Vis vedlegget 505799



    Tomb raider


    Så til kanskje den beste prestasjonen av de alle. Å lage fengende action i 2018 er ikke lett. For min del så er det så mye forutsigbart og plastikk at jeg egentlig har gitt opp genren og forventer nada når jeg ser på de. Når utgangspunktet i tillegg er karakteren fra et dataspill så er det et lost case.
    Jeg kjøpte denne litt på slump, mente å huske gode anmeldelser i tillegg til at regissøren er norsk Roar Uthaug og hovedrollen er svensk Alicia Vikander.

    Så feil kan man ta. Denne er faktisk severdig. Dette er god gammel Indiana Jones stemning, men kanskje bare enda bedre. Alicia Vikander er et rent skuespillerfunn og jeg føler hele filmen bærer på hennes vesen sammen med et gjennomarbeidet manus uten de store snarveiene.

    Veldig overraskende.


    Vis vedlegget 505800


    En fantastisk kvinne


    Måtte ta med denne. Denne er i motsatt ende av Tomb Raider. Her er historien så orginal og nyskapende at det ikke krever stort annet. Det lider filmen litt av også med dårlige scener og replikker, lyd og bilde blant alle de gode scenene, men historien som blir fortalt er så sterk at det bærer og vel så det.
    Filmen handler om en transseksuell mann som har funnet kjærligheten med en eldre mann som har forlatt kone og barn og flyttet sammen med denne mannen. Når den eldre mannen dør oppstår det scenarioer med familien til den eldre.



    Vis vedlegget 505801
    Bone Tomahawk ga jeg bort til bruktbua.

    Den var for lang og tråkig, hadde litt splatt på slutten, men ellers gjesp.

    Godless er en filmserie man må se om man liker western.
     

    SVS Inderøy

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.08.2009
    Innlegg
    1.448
    Antall liker
    452
    Sted
    Inderøy i Nord Trøndelag
    The Predator (2018)

    The Predator (2018)



    Jo da, nok en Predator film.
    Må si jeg ble positivist overasket :) For den er Action-Packed :D

    Nesten på høyde med den første Predator filmen.

    Og den største, er en Big Motherfucker !!!





    Bilde : 2D Cinemascope
    Helt greit bilde.
    Ser Predatorene godt :D




    Lyd : Dolby 7.1
    Veldig underholdene lydspor på den, å håper virkelig de bringer det over på hjemmeformat :D
    Sikkelig fraspark i eksplosjoner, og perfekt bruk av surround og LFE :D





    Filmen : 5
    Bilde : 5
    Lyd : 6+

    Filmen sett på Verdal sal 1.
     

    Antonsen

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.04.2010
    Innlegg
    4.697
    Antall liker
    5.139
    Sted
    Hvittingfoss
    Torget vurderinger
    9
    The Return (2003)

    Vis vedlegget 508889

    Blu-ray/Neural X

    Dette er debut filmen til Andrey Zvyagintsev, en filmkunstner jeg liker meget godt så var fint å få sett denne filmen. Kort fortalt så fortelles det historien om to brødre som plutselig en dag får sin far tilbake etter at han vært borte i 12 år. Han tar de med på en reise gjennom Russland til en øde øy for å fiske. Selvsagt, i god russisk stil er det så mye mer enn dette som bak handlingen. Bra skuespill, og en fengslende fortelling. Andrey går heller ikke av veien for noen vink til navnebroren Andrey Tarkovskey når det gjelder å skape stemninger og flotte bilder. Leste ett sted at filmen er som en god roman, og at hadde den ikke vært russisk hadde det blitt regnet som en "smal" film men heller en av de store moderne klassikerne. Tragisk nok druknet den ene av brødrene dagen før kinopremieren. Anbefales på det varmeste.

     

    SVS Inderøy

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.08.2009
    Innlegg
    1.448
    Antall liker
    452
    Sted
    Inderøy i Nord Trøndelag
    Deadpool 2 aka X-Force :D

    Deadpool 2



    Fucking Chimichangas :D It`s all god adventure :p



    Bilde : 2D
    Is that real blood ? :rolleyes:
    Jo da, bra nok bilde til og se litt for mye... lol


    Lyd : dts hd-ma 7.1
    Bra lyd. Og det er lyd fra alle kanter :)
    Kunne vært litt mere liv fra LFE.
    Så klart, vokalen fra Ryan er tydelig.
    Måtte skru opp litt...



    Filmen : 5
    Bilde : 6
    Lyd : 5 Vil tro Atmos på UHD er en del bedre.
     

    SVS Inderøy

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.08.2009
    Innlegg
    1.448
    Antall liker
    452
    Sted
    Inderøy i Nord Trøndelag
    Solo: A Star Wars Story

    Solo: A Star Wars Story


    Gikk inn i filmen med Ingen forventinger om bedre lyd. (Disney de nye Star Wars kombinasjonen...)

    Mulig den er et hakk bedre en den standaren til de forrige star wars filmene fra disney.


    Bilde : 2D
    Helt greit bilde, kunne ikke se noe og klage på.



    Lyd: dts hd-ma 7.1 med DSU.
    Grei lyd, hakket mere liv en de forrige fra disney. Da bare 1 hakk...
    Kunne ikke finne noe som var imponerende fra LFE desverre. Men, den hjelper helt klart til.
    Surround effekter er som de skal være, og kommer fra alle kanter.
    Mulig lyden vil være bedre om en kjører den Straight... ble ikke prøvd denne gjennomgangen.
     
    H

    hifierik

    Gjest
    Mulig lyden vil være bedre om en kjører den Straight... ble ikke prøvd denne gjennomgangen.[/QUOTE]

    Hur menar du :)?
     
    C

    Cyber

    Gjest
    Solo: A Star Wars Story

    Etter all surmulingen fra menigheten hadde jeg ikke mye forventning, men filmen fungerte fint etter min mening. Deilig med en Star Wars-film uten dødsstjerne og litt mer lettbent.
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.943
    Antall liker
    8.244
    Torget vurderinger
    1
    De utrolige. Tegnefilm med superhelter. Slett ikke dårlig familieunderholdning.
     

    authentic

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    03.07.2007
    Innlegg
    9.242
    Antall liker
    2.388
    Torget vurderinger
    13
    Kjører DSU på alt stort sett, funker helt ettermeningen :)
     
    H

    hifierik

    Gjest
    Mulig lyden vil være bedre om en kjører den Straight... ble ikke prøvd denne gjennomgangen.
    Hur menar du :)?
    Kjøre film lyden så ren 7.1 som mulig, uten dsp progamer eller dsu o.s.v[/QUOTE]

    Okidoki, då förstår jag. En sak med ljudet i de senaste Star Wars-filmerna (bluray) är att ljudet är avsevärt lägre i volym. Men det löstes enkelt med volymratten och då satt ljudet som ett smäck :)!
     
    Sist redigert:

    Billa

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    05.06.2007
    Innlegg
    1.134
    Antall liker
    464
    Torget vurderinger
    2
    Homeland sesong 7. Glimrende som alltid :eek:
     

    authentic

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    03.07.2007
    Innlegg
    9.242
    Antall liker
    2.388
    Torget vurderinger
    13
    Hjelper ikke at det bare blir høyt om filmen er strippet for dynamikk. Disney har gjort en begredelig mixing på de siste filmer og det er gått så langt at flere har engasjert nede i statene og laget diverse kampanjer der Disney mottar klager.
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.271
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Hjelper ikke at det bare blir høyt om filmen er strippet for dynamikk. Disney har gjort en begredelig mixing på de siste filmer og det er gått så langt at flere har engasjert nede i statene og laget diverse kampanjer der Disney mottar klager.
    Husker i gamle dager da var StarWars filmer man såg frem til både lydmessig og bildemessig. Og jeg var litt over snittet hektet på StarWars universet. Er ikke like stor fan idag. Har ikke sett den siste enda så man får vel gi den en sjans. Men som Authentic er inne på, så rapporteres det om dårlig lyd på denne. Og slik kan det ikke være på StarWars
     
    H

    hifierik

    Gjest
    Hjelper ikke at det bare blir høyt om filmen er strippet for dynamikk. Disney har gjort en begredelig mixing på de siste filmer og det er gått så langt at flere har engasjert nede i statene og laget diverse kampanjer der Disney mottar klager.

    Hm, komprimerat/loudness war/sameness och så vidare ljud brukar ju visa sig när man inte alls behöver dra på volymen; det vill säga att det blir svinhögt ganska direkt när man vrider på volymratten och att allt ljud låter likadant och lika högt - alltså ingen dynamik i ljudet. Att "The Last Jedi" inte skulle ha någon dynamik alls var inget som jag upplevde när jag såg filmen, tvärtom. Och jag tar detta med en liten nypa salt...
     
    Sist redigert:
    D

    Danke

    Gjest
    Synes den ala dødstjerne testen på Rogue Star Wars var heftig..

    Men DTS HD er som regel tamme, når det står Dolby atmos så er det alltid syk fet lyd, selvom jeg bare har 5.1

    Film skal alltid spilles i Straight, unntaket var enkelte strømmetjenester som ikke har surroundlyd, da kjører jeg Pro logic....
     

    bambi

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.01.2011
    Innlegg
    16.382
    Antall liker
    12.325
    Sted
    Smurfeland
    Heat: Director's Definitive Edition

    Dette er kanskje den mest perfekte filmen jeg vet om. Elsket den når den kom, syns fortsatt den er et mesterverk etter et gjensyn i kveld, uten åpenbare svakheter i mine øyne. En virkelig vakkert filmet ransthriller som kanskje handler like mye om valg og konsekvenser som noe annet. Sooooooo good!

    heat-mccauley4.jpg

    -You see me doin' thrill-seeker liquor store holdups with a "Born to Lose" tattoo on my chest?
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn