Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem Grusom's Avatar
    Ble medlem
    Apr 2004
    Innlegg
    6
    Tagget i
    0 Innlegg

    Problem med Infocus X1

    Jeg har egentlig aldri hatt noe problemer med X1en, inntill igår. Da jeg skrudde den på var bildet veldig svakt, og det fadet helt ut og jeg fikk røde blink i led-en på projektoren. Dette tyder jo egentlig på at pæra har gått vil jeg tro, men lampetiden har ikke oversteget 1500 timer, og jeg kan forvente 4000 timer i følge infocus hjemmeside. Noen som har vært borti problemet? eller har noe forslag, kundeservicen til Komplett er forøvrig bedriten, og de henviser bare til en "hjelp deg selv" greie. Så,, er taknemlig for all hjelp

  2. #2
    nb
    Guest

    Re: Problem med Infocus X1

    Prøv www.avforum.no, generelt bedre respons på denne typen ting der. At levetiden er oppgitt til 4000 timer betyr på ingen måte at den nødvendigvis varer i 4000 timer for øvrig.

  3. #3
    Medlem Grusom's Avatar
    Ble medlem
    Apr 2004
    Innlegg
    6
    Tagget i
    0 Innlegg

    Re: Problem med Infocus X1

    Neida, er enig i det. Men det er snakk om under 1500 timer her, altså under halvparten av hva man kan forvente, men skal sjekke avforum

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed