Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi-interessert
    Ble medlem
    Aug 2016
    Sted
    Bergen
    Innlegg
    79
    Tagget i
    0 Innlegg

    Problemer med Technics SE-A1000/ SU C1000MKII

    Har dette forsterkersettet (Technics SE-A1000/ SU-C1000MKII) som jeg kjøpte brukt for en stund siden. Det har sett sine bedre dager kosmetisk sett, men jeg liker det. Spesielt VU- meterne på effektforsterkeren.

    Det var litt røft behandlet når jeg fikk det - slik at klippsene på frontdekselet på effektforsterkeren var knekt - og ikke kan festes 100% til resten av kabinettet. Tror dette fører til at lyden falt ut sporadisk på en kanal. Kom tilbake når jeg dyttet litt på frondekselet.

    Sist gang jeg slo det på kom det en høy during ut av høyttalerne og VU - metrene går rett til maks. Måtte slå av hele greien. Skjedde det samme neste gang jeg slo det på - og neste og neste. Så nå kan jeg ikke bruke forsterkerne.

    Er det noen som har noen forslag om hva det kan være?

    Hilsen en Technics fan
    Navn:      20181111_145915.jpg
Visninger: 173
Størrelse: 50.8 Kb

  2. #2
    Medlem
    Ble medlem
    Apr 2016
    Sted
    Hordaland
    Innlegg
    2
    Tagget i
    0 Innlegg
    Hei.

    Jeg har et tips til deg vedrørende fagmann som kan se på "greiene" dine.
    Send meg en PM og du vil få respons.

    C

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed