Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem
    Ble medlem
    Sep 2016
    Innlegg
    11
    Tagget i
    0 Innlegg

    Høyttalerutgang fungerer ikke accuphase

    JEg er i ferd med å kjøpe en brukt Accuphase E-206. Etter at jeg ga bud på den fikk jeg melding om at høyttalerutgang a ikke fungerer, men Utgang B fungerer som den skal.

    Jeg lurer på om noen vet hva dette kan være(eventuelt hva de kan koste å fikse det)? Og om det er et dårlig tegn på at flere ting kan ryke, i og med at det er en brukt gammel forsterker(produsert i 95 hvis jeg ikke husker feil.)


    Håper noen kan hjelpe meg.


    Navn:      post-32-1249984486.jpg
Visninger: 203
Størrelse: 91.3 KbNavn:      last ned.jpg
Visninger: 144
Størrelse: 7.8 Kb

  2. #2
    Hifi-entusiast rolfb*123's Avatar
    Ble medlem
    Aug 2008
    Sted
    Oslo
    Innlegg
    357
    Tagget i
    0 Innlegg
    Torget
    1

    En slik har jeg hatt en gang, fin forsterker:-) Det er 99% sikkert vender/bryter for

    En slik har jeg hatt en gang, fin forsterker:-) Det er 99% sikkert vender/bryter for A/B som er gåen. Hvis du ikke skal koble til fire høyttalere har det ingen betydning...

    Mvh.
    Rolf
    Sitat Sitat fra glosli Se Innlegg
    JEg er i ferd med å kjøpe en brukt Accuphase E-206. Etter at jeg ga bud på den fikk jeg melding om at høyttalerutgang a ikke fungerer, men Utgang B fungerer som den skal.

    Jeg lurer på om noen vet hva dette kan være(eventuelt hva de kan koste å fikse det)? Og om det er et dårlig tegn på at flere ting kan ryke, i og med at det er en brukt gammel forsterker(produsert i 95 hvis jeg ikke husker feil.)


    Håper noen kan hjelpe meg.

    En slik har jeg hatt en gang, fin forsterker:-) Det er 99% sikkert vender/bryter for A/B som er gåen. Hvis du ikke skal koble til fire høyttalere har det ingen betydning...

    Mvh.
    Rolf

    Navn:      post-32-1249984486.jpg
Visninger: 203
Størrelse: 91.3 KbNavn:      last ned.jpg
Visninger: 144
Størrelse: 7.8 Kb
    LUXMAN PD350/FR64FX(sølv)/BenzACE S Low/Ikeda9REX Kiwami/Accuphase AD 2850/>Accuphase C 2450<br/>Accuphase A-60<br />Bryston BDA1/IntelNUC ROON Rock/ Bryston BDP1<br />ATC SCM 50 SL

  3. #3
    Medlem
    Ble medlem
    Sep 2016
    Innlegg
    11
    Tagget i
    0 Innlegg
    Vet du om det er fiksbart?
    Vedkommende skal ha 6000 for den, jeg vet ikke om det er bra pris eller ikke. Men jeg har hørt et par accuphase forsterkere, og liker accphasestilen veldig godt.
    Sitat Sitat fra rolfb*123 Se Innlegg
    En slik har jeg hatt en gang, fin forsterker:-) Det er 99% sikkert vender/bryter for A/B som er gåen. Hvis du ikke skal koble til fire høyttalere har det ingen betydning...

    Mvh.
    Rolf
    Sitat Sitat fra glosli Se Innlegg
    JEg er i ferd med å kjøpe en brukt Accuphase E-206. Etter at jeg ga bud på den fikk jeg melding om at høyttalerutgang a ikke fungerer, men Utgang B fungerer som den skal.

    Jeg lurer på om noen vet hva dette kan være(eventuelt hva de kan koste å fikse det)? Og om det er et dårlig tegn på at flere ting kan ryke, i og med at det er en brukt gammel forsterker(produsert i 95 hvis jeg ikke husker feil.)


    Håper noen kan hjelpe meg.

    En slik har jeg hatt en gang, fin forsterker:-) Det er 99% sikkert vender/bryter for A/B som er gåen. Hvis du ikke skal koble til fire høyttalere har det ingen betydning...

    Mvh.
    Rolf

    Navn:      post-32-1249984486.jpg
Visninger: 203
Størrelse: 91.3 KbNavn:      last ned.jpg
Visninger: 144
Størrelse: 7.8 Kb

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed