Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Mar 2016
  Innlegg
  1
  Tagget i
  0 Innlegg

  Ombygging av radiobord

  Hei,
  jeg skal fikse opp et gammelt radiobord som vi har stående, håper jeg kunne fått litt hjelp til valg av komponenter da jeg ikke har mye greie på det. Det sitter i dag en rørforsterker i radiobordet som er defekt, sikkert defekte rør/uttørkede komponenter eller begge deler. Tenker jeg bare bytter ut denne med en ny rørforsterker. Avsatt plass til høyttalerelement er 33x26 cm.

  Forsterker (budsjett 2000-4000kr)
  Jeg har tittet litt på på byggesett og ferdigbygd, men er usikker på hva en bør se etter når det kommer til spesifikasjoner. Jeg kan lese tegninger og lodde så har ingen problemer med å bygge selv, men ønsker da å kjøpe komplett sett med komponenter. Noen som har forslag rørforsterker? Jeg har blant annet sett på denne: Douk Audio EL34 Valve Single Ended Class A HiFi Stereo Tube Amplifier Kit DIY | eBay

  Høytalerelement (budsjett 3000-5000kr)
  Jeg har her sett på to muligheter, kjøre mono med et fulltone element eller dele kasse inn i to deler og kjøre stereo med mindre elementer. Bruker jeg kun fulltone element eller bør jeg ha bass/mellomtone og diskant? Min kone hører mye på klassisk musikk, jeg hører på litt mer diverse slik at oppsettet bør passe til det meste. Her er jeg virkelig blank på hva jeg bør velge og hva som er mulig, setter stor pris på all hjelp.

  håper noen har mulighet til å hjelp meg da hifi er noe jeg ikke kan. Budsjett kan selvfølgelig avvike med god begrunnelse men tenker det jeg har satt opp bør holde da jeg ikke bør ha noe av toppsjiktet ønsker kun en grei lyd i et gammelt bord for nytteverdi.Navn:   image.jpg
Visninger: 333
Størrelse: 107.1 Kb

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  May 2012
  Innlegg
  1,408
  Tagget i
  3 Innlegg
  Hva med en Beyma eller Radian coaxial hvor du benytter kanalene til hhv diskant og midwoofer?
  (Inngangen må da kobles i mono)

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed