Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi Freak Imagine's Avatar
    Ble medlem
    Feb 2014
    Sted
    osøyro
    Innlegg
    3,656
    Tagget i
    0 Innlegg

    Spørsmål Trafo brum og knitring i elementene med av inngangen uten rca kabler ?

    Jeg har et lite problem med min exposure 3010 s2 dac , når jeg har denne på by pass funskjon på av inngangen så får jeg trafo brum og små knitring i høyttalerne mine , og det er bare denne inngangen til og med uten rca kabler koblet til i exposure , hva er det som kan gjøre dette det er helt tyst inne i forsterkeren , og trafo brummingen er værst i bass elementene , og knitringen har jeg i det øvre registeret. Det er likt om jeg har koblet til rca kablene også , så det har ikke noe og gjøre med kablene. Har til og med skiftet strøm kabel akkurat det samme. Di andre inngangene på exposure er helt fin , men med samme jeg skifter over til av inngangen når jeg skal se tv , spille ps4 spill eller se film kommer den trafo brumme lyden og knitringen , men det øker ikke ved volum på multi forforsterkeren så jeg hører ikke det når vi ser tv , spiller ps4 spill eller ser film , det skal jo ikke være slik. Alle di andre forsterkerne jeg har hadd med by pass funksjon har jeg ikke hadd dette problemet , skulle det vert strøm relatert skulle vel andre inngangene hadd det også. Noen tips og råd dere kan komme med.

    Imagine
    Tv : Lg Oled 55 Bv6
    Blu-Ray : Ps4 Pro
    Streamer : Sonos Connect
    Høyttaler : Jbl Exstreme forløpig

    Fult hjemmekino oppsett med hovedfokus på stereo kommer

  2. #2
    Overivrig entusiast Geiren's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2005
    Sted
    Foten av Jotunheimen
    Innlegg
    810
    Tagget i
    1 Innlegg
    Sitat Sitat fra Imagine Se Innlegg
    Jeg har et lite problem med min exposure 3010 s2 dac , når jeg har denne på by pass funskjon på av inngangen så får jeg trafo brum og små knitring i høyttalerne mine , og det er bare denne inngangen til og med uten rca kabler koblet til i exposure , hva er det som kan gjøre dette det er helt tyst inne i forsterkeren , og trafo brummingen er værst i bass elementene , og knitringen har jeg i det øvre registeret. Det er likt om jeg har koblet til rca kablene også , så det har ikke noe og gjøre med kablene. Har til og med skiftet strøm kabel akkurat det samme. Di andre inngangene på exposure er helt fin , men med samme jeg skifter over til av inngangen når jeg skal se tv , spille ps4 spill eller se film kommer den trafo brumme lyden og knitringen , men det øker ikke ved volum på multi forforsterkeren så jeg hører ikke det når vi ser tv , spiller ps4 spill eller ser film , det skal jo ikke være slik. Alle di andre forsterkerne jeg har hadd med by pass funksjon har jeg ikke hadd dette problemet , skulle det vert strøm relatert skulle vel andre inngangene hadd det også. Noen tips og råd dere kan komme med.

    Imagine
    samme når du slår av tv og kobler bort ledningene fra tv,en ?
    Mvh Geiren

  3. #3
    Hifi Freak Imagine's Avatar
    Ble medlem
    Feb 2014
    Sted
    osøyro
    Innlegg
    3,656
    Tagget i
    0 Innlegg
    Sitat Sitat fra Geiren Se Innlegg
    Sitat Sitat fra Imagine Se Innlegg
    Jeg har et lite problem med min exposure 3010 s2 dac , når jeg har denne på by pass funskjon på av inngangen så får jeg trafo brum og små knitring i høyttalerne mine , og det er bare denne inngangen til og med uten rca kabler koblet til i exposure , hva er det som kan gjøre dette det er helt tyst inne i forsterkeren , og trafo brummingen er værst i bass elementene , og knitringen har jeg i det øvre registeret. Det er likt om jeg har koblet til rca kablene også , så det har ikke noe og gjøre med kablene. Har til og med skiftet strøm kabel akkurat det samme. Di andre inngangene på exposure er helt fin , men med samme jeg skifter over til av inngangen når jeg skal se tv , spille ps4 spill eller se film kommer den trafo brumme lyden og knitringen , men det øker ikke ved volum på multi forforsterkeren så jeg hører ikke det når vi ser tv , spiller ps4 spill eller ser film , det skal jo ikke være slik. Alle di andre forsterkerne jeg har hadd med by pass funksjon har jeg ikke hadd dette problemet , skulle det vert strøm relatert skulle vel andre inngangene hadd det også. Noen tips og råd dere kan komme med.

    Imagine
    samme når du slår av tv og kobler bort ledningene fra tv,en ?
    Ja har koblet ut alt på stuen , til og med kjøkkenet for og være sikker akkurat det samme. Åpnet lokket i dag også fikk lov fra audio aktøren , var ingenting og se feil på innsiden ihvertfall , alt var fint så nå skal audio aktøren sjekke ut en 3010 s2 di har på av inngangen i butikken , er den tyst skulle jeg få bytte ut min den di har er helt ny einast jeg må gjøre er å sette i dac kortet , men det er bare 3 skruer så må man passe på og treffe pinnene riktig , men når jeg skiftet digital display fra subbene mine og der var det mer jobb. Skulle det være trafo brum på av inngangen på deres 3010 s2 så må det være en serie feil.

    Imagine

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed