Hei.

Jeg bor i leilighet med gammelt tregulv, og mistenker at det blir en del vibrasjon og slikt som forplanter seg i racken (DIY type Flexy med Soundcare føtter). Jeg har ikke hatt anlegget andre plasser så jeg vet det selvfølgelig ikke, men jeg har lyst til å prøve. Om ikke annet så for hobbyens skyld.

I racken står det platespiller, rørphono og rørforsterker, og tenker å lage tre plater/plattformer for å isolere hver komponent fra resten av racken. Sjefen har sagt at det er uaktuelt å bruke vegghylle eller noe slikt, så jeg må ha en løsning som kan brukes i racken. Planen er en sandwich-konstruksjon med to mdf-plater á 450x350x6mm med 2mm kork som mellomlag, og som er isolert fra resten av racken med sorbothan. Jeg har brukt kalkulatoren til Sorbothane (Design Guide | Sorbothane) for å beregne meg frem til hvor mye sorbothan jeg trenger under hver hylle for ønsket effekt.

Jeg har egentlig ikke peiling på det tekniske som resonans og slik, så før jeg setter i gang med innkjøp og slikt tenkte jeg å benytte meg av deres ekspertise. Høres dette ut som en god plan? Overkill med sandwich-opplegget? Er det noe annet enn kork som bør benyttes mellom? Skal jeg ha kork på toppen (altså mellom forsterkeri og platform) også? Andre tips og innspill?

På forhånd takk.

PS: Jeg har prøvd å søke meg frem til om dette er besvart før, men jeg fant ikke noe. Beklager hvis dette allerede er besvart her på forumet.