Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Sjur T
  Guest

  Tips ang skurring....

  Har akkurat kjøpt meg en gammel int. forsterker Rotel RA812.
  Denne ble kjøpt kun for moroskyld og blir brukt sammen med en cambridge dac og PC. Og jeg synes den spiller utrolig bra tatt alder og pris i betraktning.
  MEN den her antydning til skurring spesielt i venstre kanalen helt i starten. Men dette blir borte etter at den blir varm inbiller jeg meg. Så skurrer den litt når man justerer volum på den.
  Er ganske fersk med hifi og ikke spesielt teknisk av meg, men vurderte å blåse den ren med luft og bruke litt el-spray på den. Tror dere dette vil hjelpe eller er det evnt andre tiltak jeg bør gjøre. Er vel ikke verdt å betale dyre reparasjoner på den iallefall.
  Blir glad for alle tips:-)

  Sjur

 2. #2
  Hifi-interessert Stoffe's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  98
  Tagget i
  0 Innlegg

  Tips ang skurring....

  Kjør på - både trykkluft til bruk på elektronikk og såkalt "elektronikkrens"/CRC kan gi overraskende gode resultater. Bruk gjerne en bomullspinne eller Q-tip til å gå over kontaktflater, spesielt på volumkontrollen. Spray litt elektronikkrens på bomullen og gni forsiktig. Du vil bli overrasket over hva som fester seg på bomullen...
  Lykke til!

 3. #3
  Sjur T
  Guest

  Tips ang skurring....

  Hei igjen.

  har brukt trykkluft på boks og q-tips og elspray i to timer nå...:-/ Men resultatet ble utrolig bra. Forsterkeren ser ut som den kom fra fabrikken i går og all skurringen er borte. Så dette var vellykket:-)

  Sjur

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed