Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast LilleFetirLutemann's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2009
  Innlegg
  362
  Tagget i
  0 Innlegg

  Digitale kopier (selvlaget eller "ferdige") av Blu-Ray konserter.

  Dette er nesten et tilfelle av at man ikke helt vet hva man spør om en gang....

  Jeg har etterhvert en anseelig mengde Blu-ray konserter. I motsetning til filmer, er dette noe som jeg iløpet av en kveld kan bytte fryktelig mange ganger. Og som den late feite faen jeg er så lurer jeg på om det finnes en lett måte å få dette digitalisert/kopiert med full kvalitet..? Og ikke minst få lett tilgang til. Jeg er i eple-universet, så fint om man kan holde seg der. Jeg bruker min Apple TV 4 til det meste i hjemmekinoen, og det er i hjemmekinoen jeg hører på disse konsertene. Om det går an å få til styring via ATV så hadde det vært enda bedre. Det er ikke et must, men i det minste styring fra en iphone eller ipad er noe jeg vil ha. En ting som er viktig, er å kunne finne frem til enkeltsanger, uten å måtte "spole". Dreiv å rippa endel før i gamle dager (spes musikk) men etter at Wimp (Tidal) og Apple Music kom på markedet, så har jeg ikke kjøpt en CD. Tanken er å ha konsertene tilgjengelig på samme måte. Tanker/ideer?

  Drømmescenario hadde vært å legge inn en digital kode for hver disc man hadde og fått tilgang via en app inne på ATV, men det er nok et stykke unna enda tipper jeg.

  Mulig denne burde lagt under "Hjemmekino". Fin om moderatorer ordner det i så fall.
  Siste redigert av LilleFetirLutemann; 20.02.2018 kl. 19:36.
  "Go big or go home. Unless you already are home... Then you have to go big".

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed