Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Apr 2008
  Innlegg
  12
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bluesound Node ser ikke NAS

  Har en WD Mycloud disk koblet igjennom en Asus ac87u trådløs router. Fungerer utmerket på alle mine enheter utenom Bluesound Node`en.

  Har prøvd forskjellige SMB protokoller osv.. Har prøvd å konfigure den gjennom Bluesound sin share utility app på Mac`en, men selv om jeg gjør de steg som er påkrevd der, får jeg fortsatt opp melding om at det må endres innstillinger. I korte trekk er det å tillate fildeling og at SMB velges, men det godkjennes aldri av appen etter jeg har satt disse innstillingene.

  Prøver å søke etter delte filer på netverket på appen til Bluesound, men ingenting dukker opp

  Hadde sett frem til å spille FLAC filer på Node`en men det ser foreløpig dårlig ut... Noen som har noen tips ?

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jan 2011
  Innlegg
  118
  Tagget i
  0 Innlegg
  Litt sent, men jeg prøver likevel. Hentet meg en Node på HFK i dag, og hadde akkurat samme problemet da jeg prøvde å finne musikken jeg har lagret på NASen. Fant til slutt ut at jeg måtte ha Guest-kontoen aktivert på den delte musikkmappen på NASen. Jeg hadde deaktivert Guest-kontoen, og Noden så ikke noen delte netterverksmapper da jeg prøvde å kjøre oppsettet fra iPad. Så snart jeg aktiverte Guest-kontoen fant Noden all musikken min, og startet umiddelbart med indeksering. Nå fungerer det bra her.

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  Apr 2008
  Innlegg
  12
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takk for svar

  Ordnet seg her også, sendte en mail til Bluesound. Makan til bra support ! Hos meg var det innstillingene mtp rettighter som var problemet.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed