N

Butikk PMC Prodigy 5

Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 25.490
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 247183
Med nye Prodigy-serien bringer PMC sin unike høyttalerteknologi ut til et enda bredere publikum. Både prodigy1 og prodigy5 er bygget over samme lest som de dyrere PMC-modellene, med høy oppløsning og troverdig musikkgjengivelse. Begge har det patenterte ATL bass-systemet som benyttes i øvrige PMC-høyttalere.

Den kompakte gulvhøyttaleren prodigy5 og stativhøyttaleren prodigy1 har samme 27 mm diskantelement og 130 mm basselement. Disse er resultatet av over 30 år med forskning, utvikling, måling og lytting for å oppnå en lydkvalitet nærmest mulig musikken som spilles inn. Målet har vært å bringe essensen av den opprinnelige fremføringen videre til lytteren.

Bassenheten er hentet fra PMC ci-serien, som har blitt referansen for Dolby Atmos-musikkmiksing rundt om i verden. Soft dome-diskanten er utviklet for PMC result6 studiomonitorer, og understreker PMCs filosofi «fra studio til hjemmebruk».

Prodigy er designet og bygget i Storbritannia. Begge modellene leverer oppløsning og bassdybde som tilsynelatende overskrider størrelsen. Høyttalerne i Prodigy-serien er enkle å drive, og klarer seg med moderat effekt både til stereo eller multikanal.

Prodigy 1 har allerede mottatt de beste anmeldelser rundt om i verden. Se linker til tester:
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://pmc-speakers.com/sites/default/files/attachments/HFN_Nov_PMC%20prodigy1.pdf?fbclid=IwAR0jkDiuFkqSg7ZjksASY6o27nju38k6Qs113xUIHf7FmYYCMeBpSd8RfbE

chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://pmc-speakers.com/sites/default/files/pdfs/Gramophone_August_Audio_Feature%5B46%5D.pdf


Norsk AudioTeknikk AS
Ullevålsveien 13
0165 Oslo
Tlf: 22200095
Mail: morten@norskaudioteknikk.no
Web: www.norskaudioteknikk.no
Facebook: https://www.facebook.com/NorskAudioTeknikk/
Facebook PMC: https://www.facebook.com/groups/384770248991790/

P5 ear.jpg

P-5.jpg

pmc_prodigy5 med og uten.jpg
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

nat
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (5)
Medlem siden

Andre annonser av nat

Topp Bunn