Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Mola Mola innovative og moderne high-end produkter nå representert i Norge

  0 Kommentarer Av Andervik Audio - 13.05.2018 08:46
  Today's high-end audio has become all about mixing circuit topologies and parts to make a sonic blend that the designer thinks “sounds about right” sier Mola Mola designer Bruno Putzeys. Hans mål er ikke å lage sin egen lyd, men å gjengi lyden så ærlig, upåvirket og realistisk som mulig.
  Bruno er sjefsdesigner i Mola Mola. Han er også mannen bak verdens mest ettertraktede klasse D forsterkerteknologi Hypex Ncore. Hypex sine klasse D moduler brukes forsterkerprodusenter som Theta, Jeff Rowland, NAD, Marantz osv.

  I Mola Mola monoblokk effektforsterkeren Kaluga brukes en ekstra hotroddet utgave av Hypex sin beste modul Ncore 1200, et spesialutviklet powersupply til Kaluga og et inngangstrinn fra linjetrinnet Makua. Disse delene er kun tilgjengelige for Mola Mola.
  Resultatet er en effektforsterker som måler bedre enn noen forsterker på markedet, og testere omtaler som "the end og audiofilia" og det mest ufargede og homogene som er laget.

  Mola Mola Makua er et superfleksibelt og gjennomsiktig linjetrinn som kan kompletteres med innebygget ultra high-end dac og phono trinn om ønskelig.
  Makua kan betjenes via frontpanel, fjernkontroll eller app på tlf eller nettbrett.

  Makua med dac har blitt sammenlignet med Chord Dave, DCS og andre referanser og hevdes av flere å være en ny referanse. Bruno Putzeys har jobbet med utvikling av denne dacen siden 2004. Han mener dagens dacchiper ikke er gode nok og har bygget opp Mola Mola dacen helt fra bunnen av som en diskre oppbygget 32 bits dac. Han hevder selv at det vil ta 10-15 år før dacchip produsentene vil ta han igjen.

  Makua sin optional RIAA del er en av de stilleste på markedet og antagelig også den mest fleksible som er laget. Alle settinger kan justeres "on the fly" med software via appen. Den har helt separate MM og MC trinn for kortest mulig signalvei, gain kan justeres i et 40dB område, inngangsmotstand og capasitance er individuelt valgbare og alle kjente cuttingcurves kan velges i RIAA settings for korrekt bassgjengivelse av gamle innspillinger. Makua preampen kan også settes opp via app sånn at flere innganger er RIAA innganger hvis en f.eks. har platespiller med flere armer.

  Mola Mola Tambaqui er Makua dacen flyttet ut til en separat dac med volum. Denne lanseres i 2018, og blir første gang vist på Munchen 2018. Takket være sin lossless volumkontrol vil den være en perfekt kilde i et enkelt high-end system der den driver f.eks Kaluga blokkene direkte, eller en oppgradering for de som ønsker å beholde den karakteristiske lyden i sin preamp, men vil løfte den digitale kilden til et nytt nivå.

  Mer info her

  Har du spørsmål ?
  Vedlagte bilder      
  Siste redigert av Andervik Audio; 13.05.2018 kl. 20:51.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed