Resultater 1 til 2 av 2

Nyhet: Mastersound

Abonnér på denne artikkelen
 1. Mastersound

  1 Kommentarer Av BebopHifi - 05.12.2017 01:19
  [SIZE=6][/SIZE)[SIZE=5]BebopHifi/Rektangel AS er importør/forhandler av Mastersound i Norge, og vi har i vårt standard demo oppsett de fleste av Mastersound sine integrerte forsterkere, se oppsett 1 og 4. Med sine 20 - 55 W kan de drive det meste av høyttalere i vårt demorom, og det vil gi lytterne et realistisk lydbilde av mange forsterker-høyttaler kombinasjoner. Spesielt vil vi framheve de to største, E845 og C845, begge nå med balanserte og ubalanserte innganger, men også de tre minste, Duetrenta, Dueveneti og Dueundici med KT-88 og El-34 rør er svært gode musikkformidlere.

  Mastersound er Italian Style in Class "A". De har produsert rørforsterkere i mer enn 30 år og er viden kjente for sine transformatorer, av mange regnet blant de beste i verden. De leverer disse som OEM til flere svært anerkjente produsenter av rørforsterkere.

  Produktene er klassisk elegante og sofistikerte, med en evne til å formidle helhetsopplevelse og følelser som få andre. Se bilder og spesifikasjoner på Mastersound sine hjemmesider, Mastersound, og da særlig produktserien med integrerte forsterkere. Disse er hos oss satt opp i oppsett 1 og 4.
  Mastersounds forsterkere lages enten som Parallell Single ended eller Single ended. Av rør brukes det KT 88, EL 34, 845 og 300B. De leverer både integrerte og rene effektforsterkere samt 2 ulike forforsterkere. De minste integrerte leveres med riaa-trinn innebygget.

  Våre veiledende priser er slik:
  Dueundici, kr 26.000
  Dueventi, kr 34.000
  Duetrenta, kr 41.000
  C845, kr 59.000
  E845, kr 130.000

  I vårt demorom kan en få anledning til å lytte til alternative og sammenlignbare hifiprodukter i 4 hovedoppsett:
  1. Kaiser Kawero, Verity og Joseph Audio høyttalere, CH Precision, Absolare Passion, Mastersound E845, Jeff Rowland og Innous elektronikk, BebopHifi oppsett1.jpg.
  2. Boenicke, Diapason og Golden Ear ht, Spec og Innous elektronikk, BebopHifi oppsett 2.jpg .
  3. Phantom, Kawero Chiara ht, Devialet Expert Pro elektronikk, BebopHifi oppsett 3.jpg.
  4. Swissonor, Golden Ear ht, Mastersound og Innuos elektronikk, BebopHifi oppsett 4.jpg.

  Et minus med rørforsterkere er den unngåelig varmeutviklingen, Mastersound sine forsterkere er intet unntak. Det er neppe noe stort problem med 10 og 20 W, men 30 W og ikke minst 55 W avgir mye varme. Det er ok i den kalde årstid, men ikke så kjekt om sommeren. Vi vil foreslå en løsning med en rørforsterker vinterstid og en klasse D forsterker for bruk sommerstid. For de som er glad i rørlyd, vil da en kombinasjon av Mastersound og Spec kunne bli bra. Spec importeres også av BebopHifi/Rektangl AS, og mer kommer om Spec i en senere melding.

  Velkommen til en hyggelig musikkopplevelse!
  Vedlagte bilder      
  Siste redigert av BebopHifi; 05.12.2017 kl. 01:48.

 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi-entusiast Janpe's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2015
  Innlegg
  381
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  Flotte oppsett!

  Mastersound er svært bra forsterkere, her er link til en test i Fidelity av C 845:

  TRIODENES TRIUMF! + NY test med Snell J og Respons Artist * * * * - Audio Fidelity

  Den er faktisk så god.

  JP

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed