Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Hi-Fi World anmelder Audio-Technica 700-series

  0 Kommentarer Av Platekompaniet - 25.11.2017 16:53
  Navn:   Ph15_.jpg
Visninger: 652
Størrelse: 146.5 Kb

  "Can a moving magnet cartridge get close to a moving coil that costs much more? Audio Technica's three new 700 series models show they can, thinks Noel Keywood"

  "All three of Audio-Technica's new top-of-range moving magnet cartridges[...] perform wonderfully. They track well, produce far less distortion than all rivals and sound sparkingly clean, clear and forthright"


  Audio-Technica introduserte et helt nytt utvalg MM-pickuper ved starten av året. 700-serien er toppserien i MM-sortimentet, og teller tre modeller. Hi-Fi World har testet alle de tre modellene og konkluderer med at dette kort og godt er glimrende pickuper som gir bortimot uovertruffen valuta for pengene. Alle de tre modellene får full pott og 5 "stjerner."

  Som alle pickuper fra Audio-Technica sporer de uovertruffent, plukker opp svært lite overflatestøy og leverer et nøytralt og ærlig lydbilde.

  Hi-Fi World trekker spesielt frem VM750SH, men utroper også den rimeligste modellen VM740ML til "best value, because the price difference hardly reflects its small loss of quality against the 750SH and 760SLC"

  Vi har alle modellene som fast lagervare.
  Klikk her for å se 700-serien på Platekompaniet.no


  700-SERIEN
  Toppmodeller utstyrt med et hus av aluminiumlegering, som demper uønskede vibrasjoner og legger til rette for den svært høye lydkvaliteten fra seriens ulike “line contact”-nåleslipinger.

  De tre modellene i 700-serien har kompatible, utskiftbare stifter. Man trenger dermed kun å skifte stift for å bytte eller oppgradere mellom de ulike modellene.

  Audio-Technica VM760SLC – kr 6990,-
  Ny toppmodell som introduserer et nytt toppnivå i Audio-Technicas MM-sortiment. Denne er utstyrt med en naken Special line-stift, som er betegnelsen man finner igjen i toppmodellene i Audio-Technicas Moving Coil-utvalg.

  Audio-Technica VM750SH – kr 4290,-
  Samme basiskonstruksjon som VM760SLC, men denne er utstyrt med en stift med Shibata-sliping. Denne er arvtageren til AT150Sa, som vi mente var markedets beste MM-modell frem til den gikk ut av produksjon ved slutten av fjoråret.

  Audio-Technica VM740ML – kr 3290,-
  Basert på samme basiskonstruksjon som de to modellene over, men på denne finner man en naken MicroLine-sliping, som man også finner igjen på den velrenommerte MC-modellen AT33PTG/II. En soleklar kandidat til å bli en ny ener i denne attraktive prisklassen.
  Siste redigert av Platekompaniet; 27.11.2017 kl. 12:36.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed