Side 2 av 2 FørsteFørste 12
Resultater 21 til 25 av 25
Abonnér på denne artikkelen
 1. Joseph Audio - äntligen i Skandinavien!

  24 Kommentarer Av Perfect sense - 29.07.2017 13:23
  Vedlegg 450799

  Joseph Audio - helt naturligt

  Vad är det egentligen som vi söker hos en högtalare? Är det en röntgenmaskin som effektivt dissekerar din favoritmusik och dess lager av information och presenterar dem som tunna fragment? Är det en överdrivet varm och förlåtande återgivning som får röster och instrument att flyta ihop och berövar den dess dynamik, öppenhet och närvaro? Eller är det en högtalare som låter musiken flöda fritt utan ansträngning eller begränsning och lyckas skapa en äkta och berörande upplevelse?

  Joseph Audios högtalare har en självklar naturlighet med realistisk dynamik, en fantastisk klangrikedom och en väl sammanhållen ljudbild där inget avviker eller sticker ut. Det här är högtalare för dig med en tydlig känsla för hur röster och instrument upplevs live med de kvaliteter som gör musiken närvarande och levande. Det här är också en av de tillverkare som ger allra mest tillbaka i relation till investeringen i den högre klassen.

  Mer information (inkl. priser):
  Joseph Audio - Perfect sense

  Mer information ifrån tillverkaren:

  Joseph Audio

  Är du återförsäljare och intresserad av att erbjuda dina kunder Joseph Audio i Norge - vänligen kontakta oss.

  / Marcus med vänner

 2. Antall kommentarer 24

  Kommentarer

 3. #21
  Bransjemedlem Perfect sense's Avatar
  Ble medlem
  May 2010
  Sted
  Stockholm / Sverige
  Innlegg
  264
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Torget
  10
  Sitat Sitat fra god_damn2 Se Innlegg
  Det var snakk om verdi på element og kasse + delefilter kontra utsalgspris på høyttalerne. Jeg synes dette blir rimelig absurd. Høyttalerne låter garantert bra. Dette er det eneste jeg poengterer. At andre synes det er en flott pris er helt greit for meg. Har hatt mye dyr hifi, men har da følt en større samnenheng mellom pris og produkt. Over og ut ✌������������
  Du kan inte bedöma en produkt som du inte vet något om bortsett ifrån vilka element som används, vilket du själv nu verkar ha insett.

  Skapa gärna en tråd gällande detta i forumet (eller gör en sökning där det finns många andra på samma tema). Det här är en nyhetstråd. Respektera det är du snäll.

  / Marcus

 4. #22
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Jun 2016
  Innlegg
  83
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra god_damn2 Se Innlegg
  Ellers koster det og krever selvsagt mye mer av produsenten å lage elementer og komponenter selv og tilpasse dette til hverandre enn å kun kjøpe elementer for 10 000 fra Seas. Sette de inn i en fin kasse. Lage delefilter og selge herligheten for 350 000,- Mange her som ble fornærmet virker det som. Jeg synes det var en drøy fortjeneste, men folk får lov til å bruke penger slik de selv vil. Nok en gang over og ut
  Tror ikke noen ble fornærmet , men din betrakting av dette merket mtp pris /ytelse gjelder da alle merker om man skal se slik på det. Quad-Respons-Avantgarde Acoustic-Magnepan-Sonus F osv er noen av merkene som har vært i mitt eie, og samtlige er "overpriset" slik dette blir vinklet når de blir plukket ifra hverandre. Joseph Audio tror jeg ikke skiller seg ut ifht til andre toppmerker.

 5. #23
  Æresmedlem Evo III's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2009
  Sted
  Nordre Follo
  Innlegg
  15,660
  Tagget i
  13 Innlegg
  Album
  1
  Torget
  1
  Eier gleden er også stor på slike produkter. De er jo unektelig noen flotte høyttalere som lett kunne fått stått her .
  Kunne vært artig å hørt de en gang.

  O

 6. #24
  Hifi Freak hifiguru's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2002
  Sted
  Porsgrunn
  Innlegg
  5,713
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Joseph Audio ser nydelige ut og de legger ihvertfall IKKE skjul på hvor de får råvarene fra med maskering, lakkering etc. Ærlig utført!

 7. #25
  Hifi-interessert EP's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2004
  Innlegg
  54
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  3
  Har hørt Joseph utallige ganger i München og de spiller rett og slett fantastisk hver gang. Alltid i ulike rom..store som små... og forskjellig elektronikk.
  Fantastiske høytalere og nydelig tidløs design.
  Håper mange tar seg tid til å høre dem!!

Side 2 av 2 FørsteFørste 12

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed