Navn:      Spendor A6R light oak.jpg
Visninger: 187
Størrelse: 69.9 Kb
Trondheim og sørover langs Vestlandet og tilbake via Sørlandet, Telemark og Vestfold! En spesiell takk til Hans Kise (Audiomix), som var med på deler av turen - og snakket om rør og rørforsterkere, samt våre forhandlere på denne strekningen:

GJØVIK: Slåtsveen Elektro A/S
FØRDE: Lydsenteret A/S
BERGEN: Musik-Magazinet A/S
ASKØY: Erdal Stereo


På flere av stedene var det større fremmøte enn vi hadde regnet med og vi solgte mer enn forventet. Vi fikk møte mange hyggelige forhandlere og kunder - og gjorde en del erfaringer, som er nyttig for oss når vi skal planlegge neste tur. Neste gang vil vi bl.a. annonsere turen lang tid i forveien, slik at flest mulig kan se om de vil få anledning til å møte oss.

Vi hadde med oss høyttalere som ikke skulle ta alt for mye plass i bilen - og som er lette og ha med å gjøre. Det var Harbeth Super HL5 plus, Spendor SP3/1R2 og Spendor A6R. På bildet ser du ett par Spendor A6R i LIGHT OAK.

Vil du se nærmere på noen av våre produkter, eller finne priser, kan du ta en titt på våre to nettsider, som du kommer inn på ved å klikke her:

Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN

Den store Prislisten med tilnærmet alle våre produkter, finner du ved å klikke på: "Priser" øverst på siden. Merkene står i alfabetisk rekkefølge.

Audioaktøren


Allerede på førstkommende torsdag den 9. mars fortsetter vi turen til Drammen, Fredrikstad og Oslo.
Les mer om dette ved å klikke her: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN

Dersom du ikke fikk anledning til å snakke med oss på turen, eller har spørsmål til noen av oss, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt pr. e-post eller telefon:


Hallvar M. Rostad
Salgssjef
E-post: hallvar@audioakt.no
Mobil: 928 95 773
Butikk: 33 07 44 11

Terje Nilsen
Innehaver
E-post: terje@audioakt.no
Mobil: 907 62 967
Butikk: 33 07 44 11