Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. NAGAOKA MP PICKUP TIL PLATESPILLER

  0 Kommentarer Av elektroniskbureau - 06.01.2017 12:51
  Som en av verdens ledende spesialister på avanserte legeringer og presisjonsliping av diamanter, er Nagaoka en av de få som både utvikler og konstruerer alle deler av pickupen selv. Med en historie som strekker seg tilbake til 1940 kan man trygt regne Nagaoka som en av de mest tradisjonsrike produsentene i feltet.

  Nagaokas modellportefølje av pickup`er er alle i MP (Moving Permalloy) - serien hvor den magnetiske kretsen er svært kort for å komme så nært opp til en ideal-pickup som mulig. Bruken av svært kraftige magneter (samarium kobolt), nåler i boron og UT58 aluminium i kombinasjon med ekstremt høy presisjon ved diamantsliping og kontruksjon av pickup-huset gjør MP-serien til transparente og perfekt balanserte pickup´er med fantastisk sporingsevne og høy oppløsning.

  Hele MP-serien er av typen Moving Magnet, hvor bytte av stift er rimelig og lettvint. Nagaoka tilbyr også MP-serien montert i headshell med SME innfatning. Da alt er utviklet og produsert in-house kan Nagaoka tilby sine pickup´er til svært konkurransedyktige priser.
  Nagaoka MP-serien skårer jevnlig høyt over sine respektive prisklasser i tester utført av internasjonale HiFi-magasiner.

  Besøk www.elektroniskbureau.no for priser, data og relaterte produkter.
  Vedlagte bilder  

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed