Navn:      CBaxTYzVIAAV6jz.jpg-large.jpg
Visninger: 491
Størrelse: 45.7 Kb
Sooloos

I 2009 la vi til streaming-tjenester, men måtte vente til 2014 for å tilby lossless lyd egnet som et alternativ til fysiske medier eller nedlasting.
TIDAL HIFI er det siste som nå er kommet til Sooloos systemet vårt, dette markerer en begynnelsen på en ny epoke på vår reise som kombinerer god lydkvalitet med stor brukervennlighet.

De av dere som har fulgt med har også sett at Meridian at har investere tungt i en ny teknologi og forskning for å forbedre kvaliteten på lyden i innspillinger og musikkdistribusjon. Kunngjøringen av MQA gjør det klart at vi er på vei opp her også. Noen av dere var så heldig å få opplev demonstrasjonen hos Tidal med Meridian Audio v/ Bob Stuart og 2L v/ Morten Lindberg, der vi viste streaming av MQA helt opp til 2L sin 24Bit/384Khz master. (Skjult i salen var også en representant fra Abby Roads)

I mellomtiden, har det lille teamet som fulgte med kjøpet av Sooloos i 2009 konsentrert om å støtte HP sin Sooloos variant (flere millioner brukere) og utvikle bedre musikk katalogisering og metadata-systeme som passer for massemarkedet.

Hva har endret seg hos Meridian Audio?
Meridian har nylig skilt ut den delen av teamet dedikert til å støtte HP, metadata-systemet og det som relaterer seg til musikk katalogisering. Meridian beholder alle sine IP, patenter, merker, varemerker og ekspertise, inkludert in-house teamet som har vært med på å utvikle og forvalte våre Sooloos systemet siden 2009.

Hvorfor gjorde Meridian Audio dette?
Til syvende og sist er Meridian Audio er meridian et high-end audio firma, ikke et firma som driver med å skreddersy programvare løsninger. Vi valgte derfor å skille ut våre B2B programvare applikasjoner og har støttet de åtte ansatte dedikert til den delen av vårt selskap som forlater oss og etablere det vi håper vil bli en vellykket bedrift i Roon Labs. Vi tror de kan gjøre meget bra på programvare tjeneste som de er eksperter på - vi skilles som venner, og ønsker dem alt godt. Faktisk er vi stolte av å være deres første kunde for en metadata tjeneste skreddersydd for å styrke vårt Sooloos utvalg.

Hva betyr dette for eiere av Meridian Audio Sooloos streaming-systemer?
Det er mye å bli begeistret for fremover! Vi tar lydkvalitet svært alvorlig og har et veikart for å utvikle vår Sooloos plattform i mange retninger.
En intuitiv, oppslukende brukergrensesnitt er nøkkelen til et high-end audio system skal fungerer optimalt. Vi har alltid trodd at våre kunder betjenes best av høykvalitetsprodukter som er designet som en del av et stabilt, engasjert og komplett ende-til-ende-lydsystem. For å nå dette målet, har vi investere mye tid til produktutvikling i løpet av de siste 18 månedene, og flere betydelige prosjekter nærmer seg ferdigstillelse.

Hva er neste for Meridian Audio Sooloos produktspekter?
Selv om Meridian har en merittliste av innovasjon har vi en tendens til å være tilbakeholdne med å diskutere detaljer om fremtidige produkter eller oppgraderinger for tidlig i sin utvikling syklus da vi som andre produsenter ikke liker å skuffe våre kunder, uansett grunn, ikke har kommet til ett ferdig produkt. Til tross for dette ønsker å dele med dere litt informasjon om noen av de kommende Meridian Sooloos oppdateringer:

Format Roadmap
• Endringer er i gang for å aktivere støtte for 24-bit ALAC, DSD, og ​​'8x' sampling-rates inkludert DXD via MQA. Som tiden, Sooloos coren formidler alle
formater til de ulike endepunktene og ingen vil bli etterlat.
• Vi legger til støtte for album og sett med blanede-sampling-rates, som det dessverre er endel av.
• MQA. Dagens system er MQA-aware, men i løpet av de neste månedene vil MQA dekoding bli lagt til.
• Akkurat nå, kan Sooloos sende det optimal signal til hvert sluttpunkt i kjeden

Roadmap Hardware (mere i egen posting)
Vår nylig annonserte 818v3 og 808v6 full støtte formatene nevnt ovenfor, inkludert Native dekoding av DSD (DoP) og MQA, og som du kanskje forventer, er det en rekke andre kunngjøringer kommer.

Eksklusiv spille lister fra TIDAL
Spesial sammensatte samlinger via TIDAL. Et av de største problemene for nykommere til seriøs lytting til musikk er å bygge en samling som passer deres smak. Før krevde dette møysommelig ripping av CDer eller møysommelig nedlastinger av samlinger. Med vår spesielle integrasjon av TIDAL kan vi legge enkel-å-installere Samlinger med musikk som en liten nedlasting.

Core og lagrings Hardware
I fjor lanserte vi en plug-in for QNAP NAS som gir Sooloos-kompatibel lagring. Fra og med neste utgivelse vi legge til et alternativ til å kjøre vår Sooloos Core fra QNAP. Det betyr at flere musikkelskere kan delta i Meridian Sooloos verden uten noe kompromiss når det gjelder lydkvalitet. En QNAP, en iPad og en Meridian Sooloos endepunkt er alt du trenger for å komme i gang!

Videre har vi aktiverer Sooloos musikkbiblioteket til å bli "overvåket" Slik at du kan prøve alternativ musikk kontroll apps : F.eks den kommende Roon Labs programvare, men du beholder alle dine egene overlegene , skreddersydd metadata.

Kontroll for iPhoen & iPad
Du har kanskje lagt merke til raske utviklingen i iPhone og iPad klienter. IPad-app er under ytterligere optimalisering og, som vanlig, når den slippes er det som vanlig en gratis oppgradering.

Fra vår neste oppgradering er også en mulighet for ett helt nytt styringsalternative. TouchPC gir en forbedret versjon av grensesnittet hittil kun tilgjengelig i Control 10 & 15. For brukeren verdsetter fordel for en storstilt-berøringsskjerm, denne gratis programvaren kan installeres i en hvilken som helst Touch PC som kjører Windows 7 eller 8. men en forutsetning er at den må ha 1920x1080 display.

Som du ser er det mye som kommer, spesielt med fokus på lydkvalitet og brukervennlighet.

Takk for din fortsatte støtte til Meridian Audio.
Dette er bare starten, vi vil ha mye mer å fortelle deg over de kommende månedene ..........Pers


MDS Norway AS
Importør Meridian Audio LTD.