Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne artikkelen
 1. Lyttekveld på TORSDAG, med AMR, Harbeth og PrimaLuna, hos AUDIOAKTØREN i Horten

  3 Kommentarer Av moto - 23.02.2015 20:03
  Navn:   DP-777, ÅPEN.jpg
Visninger: 561
Størrelse: 64.5 Kb
  Jeg minner om lyttekvelden nå førstkommende torsdag, den 26. februar 2015. Der vi vil presentere den nye AMR DP-777 Special Edition High-End DAC med rør, som også kan brukes som forforsterker.

  De fleste DACer gir etter min mening en alt for hard og klinisk lyd, selv om de får topptester. AMR er ledende på å kunne kombinere den nyeste digitalteknologien med bruk av rør. Det er dyrt å kjøpe en slik High-End DAC, men da har du det beste utgangspunktet for å få en helt annen lydkvalitet i hele anlegget. Kunder som har hatt med seg platespillere i samme prisklasse hit, for å sammenligne, har blitt forbauset. Vinyl og digitalisert lyd er uansett forskjellig, men mange vinyletusiaster har ikke vært klar over at digitalisert lyd kan låte så bra som ved bruke av en slik DP-777 Special Edition. Noen kunder som har testet AMR hjemme, sier at de har sammenlignet med tilsvarende ekstreme, velkjente High-End DAC/forforsterkerløsninger til over kr 100.000,- De dyreste var i stand til å gjenngi enda mere detaljer og var meget gode på særdeles gode innspillinger, men jevnt over likte de lydkarakteren til AMR bedre. Da den gav dem en større total musikkopplevelse. Musikk der innspillingskvaliteten ikke var den aller beste, låt suverent best med AMR. For mange er det slik, at den musikken en liker best, ikke nødvendigvis har den beste innspillingskvaliteten.

  Dersom du kan klare deg med få innganger, kan du bruke den også som en High-End forforsterker. Da forrige modell ble testet i det norske magasinet Watt, ble den brukt både som DAC og forforsterker.

  Vi vil låne ut DP-777 Special Edition til kunder som vil prøve denne hjemme, mot et depositum på 60% av utsalgsprisen på kr 42.900,-
  Den leveres både i SILVER og SORT

  Vi vil også demonstrere både de nye Harbeth Super HL5 plus og Harbeth Monitor 30.1 35th Anniversary høyttalere, samt den nye PrimaLuna DiaLogue Premium HP, integrert rørforsterker, som yter opp til 2x85 w. Den har vakt oppsikt fordi den også kan brukes som en High-End hodetelefonforsterker. I en av de første testene står det:"The new headphone amp may be the best you ever heard. why? It´s running from all the power tubes!"

  Vi har nå alle de integrerte forsterkerne til PrimaLuna på lager. Alt fra ProLogue Classic, kr 16.900,- til den nye toppmodellen, DiaLogue Premium HP, kr 39.900,-

  PrimaLuna har nettopp mottatt 8 stk. "2015 Editors´ Choice" i The Absolute Sound, USA.


  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  AUDIOAKTØREN
  Siste redigert av moto; 23.02.2015 kl. 23:55.

 2. Antall kommentarer 3

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Apr 2012
  Innlegg
  323
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hørte på Harbeth høyttalerne i dag, og det er meget fin lyd fra disse. Verdt et besøk på Torsdag.

 4. #3
  Medlem
  Ble medlem
  Mar 2009
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg

  Hvis hjemmet ikke lenger er fylt med musikk, prøv AMR ei helg

  Det er sannsynligvis ikke bortkastet tid å oppsøke Audioaktøren på torsdag.
  Jeg var så heldig å få låne en slik AMR-DAC/preamp ei helg til erstatning for Hegel HD-20 kombinert med Primare Pre 30.
  Boksen ble plugget direkte i Auralic Merak monoblokkene som driver Magico V3.
  Det låt som forventet mye bedre, men det mest bemerkelsesverdige var at vi kunne ha på musikk hele helga uten å bli "sliten i ørene".
  I gamle B&W&vinyl-dager ble det spilt LP-plater bortimot kontinuerlig, men etterhvert som anlegget har blitt "oppgradert" og musikken har blitt digitalisert, har vi hørt at lyden har blitt "bedre", men samtidig har det blitt spilt stadig mindre musikk i heimen. Av årsaker vi ikke har klart å sette fingeren på.
  Hjemlånet av AMR oppklarte dette mysteriet for oss.
  Hegel og Primare er nå plassert på loftet sammen med de gamle B&W 802, som forøvrig fungerte fortreffelig sammen, og AMR sørger for at det atter er musikk i heimen.

 5. #4
  Bransjemedlem
  Ble medlem
  Aug 2007
  Innlegg
  551
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takk for en tilbakemelding som jeg leste med interesse.

  Jeg bygger mine anbefalinger til kunder på det jeg finner ut ved å teste nye produkter her i mitt lytterom i Krokstadelva. Men en like stor og viktig del av erfaringsgrunnlaget er de tilbakemeldingene jeg får fra kunder som prøver produktene hjemme hos seg selv, med forskjellig sammensatte anlegg.

  Ja, vi låner ut AMR til kunder over hele landet. Så ta direkte kontakt med meg på e-post: hallvar@audioakt.no eller ring mobiltlf: 928 95 773.

  For deg som bor her på Østlandet, vil jeg anbefale å ta en tur hit førsT. Slik at du selv kan lytte deg frem til hvilke produkter du tror vil være av interesse å prøve i ditt eget anlegg.

  Med hilsen

  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  AUDIOAKTØREN

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed