Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. VERTEXAQ HOS BEBOP HIFI

  0 Kommentarer Av Bebophifi12 - 22.01.2015 12:38
  Vi har startet importen av strømrelaterte produkter og kabler fra den britiske selskapet Vertexaq. I all hovedsak består produktene av diverse filtre, strømbokser og kabler som gjennom systematiske bruk minsker støy, stråling og reduserer jordproblematikk. For de som leser diverse hififorum i utlandet som f eks What`s best forum vil se at jordingsproblematikk er noe som diskuteres mye.

  Vi har nå under utprøving alt av deres strømrelaterte produkter og kabler vil så bli det neste. Noe av teknologien (drenering av uønskede vibrasjoner) finner man igjen i Kaiser Kawero høyttalere og det var gjennom Kaiser vi fikk tips om disse produktene. Så langt har de produktene vi har testet levd opp til forventningene og støy er i mange tilfeller et oversett "problem" i hifianlegg. Altså, man er ikke klar over støyen før man går inn for å redusere den.

  Prismessig ligger dette innenfor det vi mener er fornuftige rammer, men enkelte av kablene er høyt priset og vil derfor ikke bli tatt inn foreløpig. De som har interesse kan lese mer om Vertexaq i linken under:
  Vertex AQ

  Priser finnes nå på bebophifi

  Produktene har en meget flott finish og gir ett veldig godt inntrykk. Grunnfilosofien er å tenke dette som ett system, men vi har fått gode resultater også ved bruk av f eks. kun ett Jaya nettfilter koblet til ett ledig strømuttak i samme nett som resten av anlegget. Tweaks som filtere og strøm er ofte mye debattert og meningene er mange og sterke. Det får vi leve med, det er jo opptil hver enkelt om dette er noe man vil jobbe med. Vi vil etter hvert ha produkter til utlån.
  Vedlagte bilder    

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed