Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. SPEC INTEGRERT PÅ DEMO

  0 Kommentarer Av Bebophifi12 - 23.11.2014 23:20
  I Asker kan vi tilby demo og lytting på den spektakulære SPEC RSA-M3EX integrerte klasse D fra Japanske SPEC Corp. Denne forsterkeren spiller som en rørforsterker uten rørforsterkernes klare begrensinger og varmeavgivning. Den er blant annet bygget med oljefylte kondensatorer. Glem alt du tror du kan og hørt om klasse D, denne setter nye standarder. " Rørlyd" er idealene til konstruktørene av denne forsterkeren, det høres.

  SPEC samarbeider tett med Kaiser Acoustics og deres Kawero høyttalere. SPEC forsterkerne konkurrerer etter deres syn med forsterkere i langt høyere prisklasser, som de bruker selv under demonstrasjoner og på messer. SPEC og Kaiser skal blant annet samarbeide på messen i Munchen i 2015, nok en gang.

  Vi bruker SPEC RSA-M3EX sammen med Kaiser Kawero Chiara (som avbildet), Berkeley Alpha Dac Series 2, CEC beltedrevet CD transport, High Fidelity Cables Ultimate, Swissonor platespiller i ett akustisk behandlet lytterom.

  SPEC RSA-M3EX yter ca 100 watt i 4 Ohm og koster i underkant av Kr. 70.000,-.

  Ta gjerne med egen musikk, velkommen til en hyggelig musikkseanse. Ta kontakt på jep@online.no
  Vedlagte bilder     

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed