Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne artikkelen
 1. Hør nye PrimaLuna DiaLogue Premium rør-monoblokker hos JFS SOUND SYSTEMS i Drammen!

  1 Kommentarer Av moto - 22.08.2014 08:55
  Navn:   PL DiaLogue monobl. 2.jpg
Visninger: 310
Størrelse: 65.2 Kb
  Kom og hør et oppsett, som består av en PrimaLuna CD-spiller, med rør og USB-inngang, en PrimaLuna forforsterker, med rør - og to av de helt nye DiaLogue Premium stereoforsterkerne, med rør. Som med en bryter kan kobles om til å fungere som monoblokker! Som monblokker er ytelsen på 70w. Så du trenger ikke å ha spesilet lettdrevne høyttalere for å bruke disse forsterkerne. Du kan velge om du vil bruke rør av typen EL34, KT88 eller KT120. Når du skifter rørtype, er det bare å slå over en bryter. Det følger med en fjernkontroll, som brukes dersom du vil koble over til triodemodus. PrimaLuna har fått mye skryt for sin velutviklede autobias, som gjør at rørene fungerer optimalt og har lenger levetid. Du trenger ikke å justere noe selv. Om du må skifte et rør, er det bare å dra det rett opp - og sette inn et nytt. PrimaLuna har rykte på seg for å være de mest driftsikre rørforsterkerne på markedet. Særlig i amerikanske magasiner, som Stereophile og The Absolute Sound, har de flere ganger stilt spørsmålet, om hvordan det er mulig å produsere rørforsterkere med så høy kvalitet, i forhold til pris.

  PrimaLuna ProLogue Classic CD-spiller ble nettopp kåret til 2014 Editors´ Choice i selve "Bibelen" for analogfrelste, The Absolute Sound i USA. Sammen med monoblokkene kan du få høre den nye ProLogue Premium CD-spiller.

  Men for deg som bare bruker platespiller, kommer PrimaLuna nå med et nytt riaa-trinn, som kan monteres både i forforsterkeren og de to største integrerte forsterkerne. Det er både for MM og MC pickuper.


  JFS SOUND SYSTEMS, Arups Gate 21, 3015 Drammen

  Tlf: 32 83 44 10
  Mobil: 974 76 324
  E-post: jfs@jfsss.no
  www.jfssoundsystems.no
  Siste redigert av moto; 23.08.2014 kl. 09:26.

 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi Freak jokris's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2006
  Innlegg
  5,883
  Tagget i
  0 Innlegg
  da skal jeg definnetivt til John en tur, har hatt lyst til å høre på disse lenge

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed