Enhanced Home Entertainment Design


ELAC - tilpasset ditt lytteromELAC - forkortelse for Electroacustic har en stor portefølje med meget spennende høyttalere i alle prisklasser, former og tekniske løsninger.

Alt fra de aktive AM 150 som fikk kjempegod kritikk i Lyd&Bilde i sommer, små minimonitorer som på bildet over og til flaggskipet FS 609 med mange tekniske finesser.

Det som kjennetegner ELAC er at hver enkelt høyttalertype er konstruert med det samme målet: Realistisk "ekte" lyd uten å legge til eller trekke fra noe, med kvalitet og pålitelighet.

Enhanced Home Entertainment Design tilbyr nå levering og installasjon av høyttalere hjemme hos deg med forslag til plassering og eventuelle akustiske tiltak. Hvis ønskelig vil jeg foreta målinger av rommet ditt og har også med litt forskjellige akustikkprodukter for uttesting.

Ved kjøp av subwoofer i tillegg til ELAC høyttalere, vil jeg også integrere denne i lytterommet ditt.
Integrasjon med egen sub kan eventuelt utføres etter avtale.

Ved kjøp av toppmodellene fra FS 607 og oppover vil jeg inkludere en akustikk-pakke tilpasset rommet ditt etter avtale og ønske.

ELAC BS 253 - en nydelig liten perle av en høyttaler:De nye modellene FS 257 og BS 253, samt 310 CE, AM 150 og FS 609 4Pi er til demo for tiden, så ta kontakt ved interesse.

Må begrense tilbudet om hjemlevering til Østlandet for de fleste modeller, men ta kontakt dersom du er interessert i FS 509 eller FS 609 andre steder i landet.

Oppdrag utføres på kveldstid eller i helgene.

Ta kontakt på PM eller post@ehed.no for forslag til høyttalere/løsninger. Telefonnummer finnes på hjemmesiden.
Legg gjerne ved bilder av lytterommet, slik at jeg lettere kan komme med alternativer.