X3MHC ble nylig utnevnt til norsk distributør og forhandler av eksterne DAC’er fra high-end produsent Antelope Audio, og vi mottar derfor våre produkter direkte fra Antelope Audio i Bulgaria.

Antelope Audio regnes for å være markedsledende innenfor hardwareløsninger forbundet med profesjonell audiomastering og er viden kjent innen bransjen for sine masterklokke produkter (OCX, Trinity & 10M). Antelope Audio har mange store navn innen lyd på sin kundeliste (se reklamer på Antelope sitt nettsted).

Vi anbefaler interesserte forumbrukere å lese vårt nyhetsbrev. Ytterligere informasjon om hvert enkelt produkt er å finne på våre handlesider, samt på nettstedet til Antelope Audio.

Ordinære priser er som følgende:

Zodiac NOK 12 760,- (fåes kun i sølv finish)
Zodiac+ NOK 17 560,- (fåes kun i svart finish)
Zodiac+ m/Voltikus NOK 22 360,-
Zodiac Gold NOK 23 960,- (fåes i svart eller gull finish)
Zodiac Gold m/Voltikus NOK 27 960,-

Det er vår oppfatning at prisene vi har valgt å legge oss på er ganske så edruelige og sammenlignbare med de for resten av Europa til tross for tollavgifter og frakt til Norge. I forbindelse med Norgeslanseringen, så har vi i tillegg gleden av å kunne tilby 10% rabatt på ordinære priser for alle kjøp foretatt innen utgangen av september i år.

Her tidligere i år testet vi en rekke DAC’er opp mot hverandre og Zodiac+ til Antelope Audio kom ut på topp, hvilket er årsaken til at vi har valgt å representere dette merket i Norge. Men ta ikke vårt ord på det. Zodiac+ er tilgjengelig for demo hos oss (foreløpig kun i Bergen), så ta gjerne kontakt for å avtale en lyttetest.


Hilsen
X3MHC