Kontrapunkt AS har gleden av å invitere til kundekveld med Philip Hobbs fra Linn Hi-Fi

Torsdag 24. februar kl 19.00
Kontrapunkt AS, Vibesgate 12, 0356 Oslo
Påmelding: info@kontrapunkt.no

Philip Hobbs
Philip Hobbs har arbeidet hos Linn i mer enn 20 år og har blant annet hatt en nøkkelrolle innen produktutvikling av høyttalere og som sjefsprodusent for Linn Records.

Hi-Fi
Som Principal Acoustic Engineer for Linn Hi-Fi har Philip Hobbs vært ansvarlig for høyttaler-klassikere som Isobarik, SARA9 og Kaber. Philip Hobbs var prosjektleder under utviklingen av Linns tidligere referanse modell Komri. Nåværende Klimax og Akurate serie er et direkte resultat av Komri-prosjektet.

Blant annet var Philip svært sentral i utviklingen av 3K Array løsningen med mellomtone, diskant og superdiskant montert på en massiv aluminiumspod. 3K Array gir et tilnærmet ett punkts strålingsmønster. Elementet er i dag å finne på alle Linns toppmodeller og ble videre benyttet på en aktiv studio-monitor for profesjonell bruk.

Linn Records
Som sjefsprodusent hos Linn Records har Philips Hobbs vært ansvarlig for mer enn 400 utgivelser over hele Europa og i USA med verdensledende artister og ensembler – blant annet opptak i Uranienborg kirke med Norsk Barokkorkester.

Likeledes har Philip Hobbs hatt produsent og teknikker oppdrag for andre selskaper som EMI, Decca, Virgin Classics, Gimell og Hyperion Records

Linn Records – ‘Label Of The Year’
I 2010 ble Linn Records tildelt utmerkelsen ‘Label of the Year’ av det britiske musikkmagasinet Gramophone.

Utmerkelsen er ikke bare begrunnet ut fra utgivelsenes kunstneriske og lydmessige kvaliteter – men også ved at Linn Records har tatt lederrollen i vår tids nye store utfordring om distribusjon av musikk! De aller fleste utgivelsene er tilgjengelige for nedlastning i
Mp3, CD eller 24 bits Studio Master kvalitet.

Digital Streaming
Linn er i dag markedsledende innen nettverksbaserte digitale musikksystemer og tilbyr musikkanlegg som spiller av musikkfiler lagret på datamaskin/harddisk med langt bedre lydkvalitet enn hva som er mulig få fra en tradisjonell CD-spiller. Nettverksteknologien gir muligheter for å laste ned musikk i Mp3, CD eller 24 bits Studio Master kvalitet.

Philip Hobbs er en sentral person i denne utviklingen og vil kunne fortelle om hva fremtidens musikkopplevelser vil innebære.