OSLO PLATE/CD MESSE, FOLKETS HUS
www.osloplatemesse.com

Lørdag 15. november arrangeres Platemessa på Folkets Hus for tredje gang i 2008. I løpet av de årene den har eksistert har messa rukket å bli en av landets største og mest omfattende i sitt slag. Dette skyldes bl.a. følgende faktorer:

  • Billig entré (vi foretrekker at publikum bruker penger på plater)
  • Store og romslige lokaler (man unngår skubbing og knuffing)
  • Gode lysforhold (man ser hva man kjøper, og unngår knitrende og overraskende ubehageligheter når man er kommet hjem)
  • Mange selgere fra både inn- og utland, noe som sikrer stort og variert utvalg.Også denne gang er det snakk om lanseringer på messa. I første rekke er det Tom Herman Kristensens bok ”Titanic” om bandet med samme navn som slippes. Dette bandet har Norge nærmest glemt, men vil garantert bli revitalisert etter denne boka. Rikt illustrert, og med en fantastisk verdensomspennende diskografi. Flere av de originale band-medlemmene har tilsagt sin ankomst, det skulle bli anledning nok til å få autografer og signaturer på bøker og plater.

Musikkelskere og samlere fra hele landet kommer til Folkets Hus på jakt etter godbiter på vinyl og CD, enten de nå skal bruke innkjøpene som muskelbyggere og skryteobjekter opp mot andre samlere, eller rett og slett for å nyte musikken og de flotte omslagene. Og husk; det finnes mange samlere som tar seg en tur hovedsaklig for å treffe andre samlere, utveksle informasjon, og ellers sniffe stemningen.


”Ingen messe på Folkets Hus uten en ny LP eller to” er det noe som heter, og på denne messa er det Hit me! som står for den jobben. Denne gang er det en helt ny LP som vil bli lansert, nemlig Backstreet Girls og deres ”Don’t fake it too long”. Innspilt i 1995, men av diverse grunner med verdens-premiere først nå, på Messa 15. november!


Få de harde fakta på plass, og reservér lørdag 15. november til platemesse-besøk på Folkets Hus inng. Møllergata. Åpningstid: Kl. 10.00-16.00


Ikke la vær å gjøre noe du vil angre på senere!


Kontaktpersoner:
Roy Willy Rydland (ansvarlig).: Tlf. 91 38 82 53, E-post: royrydla@online.no
willy b. (presseansvarlig).: Tlf. 22 25 10 59/ 91 58 54 51, E-post: wb@hvalerdata.no
Henning Olsen: Tlf. 91 31 90 75 , E-post : henolsen@online.no