Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Hi-Fi Huset i Tromsø har fått Monitor Audio Platinum PL300

  Da har de endelig ankommet Tromsø: Monitor Audio Platinum PL300, og et par har stått kontinuerlig til innspilling siden de ankom vår butikk i Storgata 166.

  Monitor Audios Platinum PL300 er toppmodell til Monitor Audio. Den er bestykket med 2 x 8" basselementer og ett 4" mellomtoneelement i Monitor Audios RDT høyttalerelementer, og en bånddiskant i C-CAM membran. Frekvensområdet strekker seg fra 28Hz til 100KHz. Med 90Db 1w/1m og 4 Ohm nominell motstand er dette en relativt lettdreven høyttaler. Byggekvaliteten i kabinettet er gjennomtenkt og påkostet. Baffelen er lærtrukket noe som er med på å gi et eksklusivt utseende og kontroll på refleksjoner fra baffelen som er av en spesiell type laminat. Kabinettet er også lakkert i 11 lag lakk som gir en flott finish. Innvendig er det ingen parallelle flater, noe som borger for kontroll på eventuelle resonanser i kabinettet. Høyttalerterminalene er av typen "WBT". Høyttaleren veier 43,8 Kg inklusive plinten.

  Dynamisk, oppløst og med en utrolig presisjon er disse en fryd for øret, og for øyet med sin påkostede finish. Med en veiledende pris på 59 995,- er Monitor Audio Platinum PL300 en kostbar men likevel rimelig High-End høyttaler, som har alle de kvaliteter man kan forvente, og mer.

  Her er et av de første bildene tatt av Monitor Audio Platinum PL300 i Hi-Fi Husets butikklokaler i Storgata 166.  En fryd for øyet, og med et enormt presist lydbilde. Diskanten er enormt oppløst og med en mellomtone med en oppløsning og enormt detaljerte lydbilder, og en presisjon i referanseklassen. Den går dypt i bassen, med autoritet. Hittil har vi fått svært positive reaksjoner, slik som en kunde sa i dag: "jeg må gå hjem for å begynne å spare..!"

  Kom innom Hi-Fi Huset i Storgata 166 for en kopp kaffe og en liten demo i Storgata 166 i Tromsø. Eventuelt ring Bjørn på tlf: 77 65 68 00.


  Våre åpningstider:
  -tirsdag, onsdag, torsdag og fredag 11-17.00
  -lørdag 11-14
  -mandager stengt!


  For mer info om Monitor Audio Platinum PL300 kan du se flere bilder tatt i vår butikk og lese litt mer her: http://www.hifisentralen.no/forum/in...html#msg503710


  Mvh. Bjørn
  Hi-Fi Huset i Tromsø
  Vedlagte bilder  

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed