Patricia Barber - Mobile Fidelity 45rpm

jbh

Medlem
Ble medlem
06.11.2003
Innlegg
11
Antall liker
17
Sted
0862 Oslo
Torget vurderinger
14
Kjøpte en MOFI-boks av Patricia Barber, "Nightclub" med to 180grams LPer på 45rpm. Hvis resten av MOFI boksene med Barber holder samme kvalitet er det ikke så værst nei! På mitt anlegg med Kondo IO II først og Avantgarde Mezzo til slutt låter det nesten utrolig oppløst og stort, sikkert for stort for noen, men jeg holder nå en knapp på storhet og luft og ser bokstavelig stort på at noen instrumenter og stemmer er "larger than life".

Er det forresten noen som vet om det selges vinyl, både nytt og brukt, noen steder i Trondheim?
 
O

om.s

Gjest
Godt å höre!! har denne boksen + 3 andre uåpnet ipåvente av rette anledningen samtidig som hennes (nest) beste ligger i rest bestilling "Verse", så er det bare å begynne vente på hennes beste, "Mythologies" på MF 45rpm.....

mvh
 

emotikon

Æresmedlem
Ble medlem
24.10.2004
Innlegg
12.505
Antall liker
2.944
Sted
Trondheim
Torget vurderinger
1
Er det noen som kjenner denne og kan sammenligne med "Mythologies"?

 
O

om.s

Gjest
Er det noen som kjenner denne og kan sammenligne med "Mythologies"?

Vanskelig å sammenligne disse to, de er gode begge to!! "Mythologies" er jo mer en konsept/tema skive og således kanskje mer stilren gjennom hele, den andre er jo en live skive med litt mer standard reportoar og uttrykk.
Personlig trekker jeg heller frem denne skiven når jeg vil høre damen live fremfor "Companion", uttrykket er nok mer modent og samsvarer bedre med hennes siste utgivelser som f.eks "Verse" og "Mythologies".
Er man fan av damen, så er det bare å kjøpe!, ett trygt og meget godt kjøp!!...

Kanskje får disse ordene noe mer mening om jeg sier at "Mythologies" & "Verse" er blandt mine aller mest kjære jazzskiver...

mvh
 
Topp Bunn