Testere av LM Audio 216IA og 218IA søkes - Integrerte rørforsterkere

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Mala Audio er blitt distributør i Norge av LM Audio og ønsker i den forbindelse å få testet forsterkerne og få tilbakemeldinger og omtaler. LM Audio er et merke som begynner å få mye særdeles god omtale i statene og som er på vei oppover også i Europa.

    LM Audio er en større produsent av rørforsterkere for flere kjente merkevarer og som nå har begynt å lage produkter under egen merkevare(LM Audio, eller Line Magnetic Audio). De produserer blant annet også reproduksjoner av diverse Wester Electric produkter(forsterkere, høyttalere og horn). LM Audio har stort fokus er på solid kvalitet som er ment på å vare, i tillegg til selvfølgelig lyden. Det er ordentlig håndlagde rørforsterkere med point to point oppbygning og håndviklede trafoer. Ikke typisk Kinesiske forsterkere med rimelige materialer og enkle løsninger.

    I første omgang er det LM Audio 216IA og 218IA som vil bli tilbudt for utlån for testing og omtale, men andre modeller kan også være aktuelle etter hvert. Forsterkerne kan sendes, men vi foretrekker testere som kan hente.

    EDIT: Det har blitt foreslått å gjøre en gruppebestilling med introduksjonsrabatt. Alle som kan være interessert i noe bes ta kontakt med meg på epost eller PM over de neste dagene, så ser vi om det er interesse for det. Om flere enn 5 bestiller får vi til en god rabatt som introduksjonstilbud :)

    Mer info om forsterkerne:

    216IA:
    LM Audio 216IA - Mala Audio

    218IA:
    LM Audio 218IA - Mala Audio

    Ta kontakt på PM, mail( sveinung(krøllalfa)malaaudio.no ) eller telefon(909 53 801) for mer info.

    216ia.jpg

    120829023216.jpg
     
    Sist redigert:

    Kommentarer

    svm88

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    01.09.2009
    Innlegg
    487
    Antall liker
    49
    Sted
    Røyken
    Torget vurderinger
    9
    WE300B er en egen versjon som skal være laget 100% likt som de originale western Electric 300b. Det skal faktisk være brukt en del originale deler(kjøpt fra restlagre). MK2 utgaven jeg nevner er MK2 utgaven av T rørene(også kalt TII).
     
    S

    sorgenfri

    Gjest
    WE300B er en egen versjon som skal være laget 100% likt som de originale western Electric 300b. Det skal faktisk være brukt en del originale deler(kjøpt fra restlagre). MK2 utgaven jeg nevner er MK2 utgaven av T rørene(også kalt TII).
    Jeg, er en enkel sjel fra Trøndelag, og kommer til å kjøpe rør via SWM88 inntill videre:) Dette er komplisert!
     

    espen-hj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    02.08.2010
    Innlegg
    93
    Antall liker
    22
    Torget vurderinger
    4
    Det er på tide å komme med egne inntrykk og erfaringer med LM 216IA etter testperioden.
    Eg fekk mulighet til å teste på fleire høyttalermodeller, og kan melde at 216IA gjør det svært godt jevnt over. I testperioden var denne velkonstruerte rørforsterkeren gjennom følgene prøvelser:

    Adyton X-3
    Tannoy Revolution Signature DC6
    Triangle Genese Quartet
    System Audio 1270

    Som tidligere nevnt av meg og andre i denne tråden, så er LM ein innertier på Tannoy. Selv har eg kjørt fleire transistorforsterkere på RS DC6, men ikkje fått eit så bra lydbilde fra dei som med 216IA. Også større høyttalere klarer kandidaten med bravur. Eiere av Triangle modeller trenger ikkje være redd for mismatching og 216IA beviser at den er meir autoritær på lavere frekvenser enn man skulle forvente av ein rørforsterker i denne prisklassen. Her var det fint lite å sette fingeren på.
    På SA1270 var eg dessverre ikkje med å lytte sjølv, men tilbakemeldingen var bare positiv. Adyton X-3 trives best med ultrapresise transistorforsterkere. Dog klarte LM seg fint gjennom ein periode på disse høyttalerene også.

    Her er det bare å gi 2 tomler opp! Prisen er det ingenting å sei på for denne vellydende rørforsterkeren som gir etablerte merker og modeller "a run for their money".
     

    stingrayV

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    22.02.2011
    Innlegg
    480
    Antall liker
    245
    Sted
    Skodje
    Torget vurderinger
    4
    Da er lm Audi dac502ca hentet på posten.
    På forhånd takk for lånet til Mala Audio som er tøff nok til å sende fra seg slikt.

    Pokker ta overtidsarbeid sier jeg!
    I kveld skal den få prøvd seg til gangs. :)

    mvh
    stingrayV
     
    S

    sorgenfri

    Gjest
    denne?

    IMG_1813.jpg


    Husk å svitsje mellom transistor, og rør utgang:) Er sikker på at du vil like valget, men overbevist om hvilken innstilling den vil havne på tilslutt:)

    Snasen lyd!

    Skjermbilde 2013-07-17 kl. 18.24.28.jpg


    Hvordan er kvaliteten? Vel, jeg frydet meg over gamle MP3 filer.. Det regner katter&hunder her i Trøndelag - takk gudene for det
     

    stingrayV

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    22.02.2011
    Innlegg
    480
    Antall liker
    245
    Sted
    Skodje
    Torget vurderinger
    4
    image.jpg

    Utpakket. En får heller stå opp tidlig enn å jobbe seint. ;)

    Bygget virker solid og vel utført, og beint ut pen er den.
    Hvitlakkert stål, anodisert aluminium, og fronten?
    Mein det en vil om fargen. Jeg synes den er tøff som tør å skille seg ut. :)
    Rapport kommer etter hvert.

    mvh
    stingrayV
     
    Sist redigert:
    S

    sorgenfri

    Gjest
    Har et lite religiøst øyeblikk her nå! Den lille audiofile guden- så miskunn i undertegnede i kveld, og jeg fant meg selv juble høyt over Afrikansk Soul...Med utstyr fra KINA..her jeg sitter i trøndelag, med en Mac Designet i California, men produsert rett rundt hjørnet for LM sine lokaler..Med Amerikanske klokker..Pilsen er fra Danmark vel å merke:cool:
    Skjermbilde 2013-07-17 kl. 19.51.09.jpg
     

    chris33

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    25.02.2011
    Innlegg
    166
    Antall liker
    31
    Sted
    Østlandet
    Da har jeg vært så privilegert å få låne en LM 216IA som jeg har testa på Canton CT1000 og Cornscala.

    På forhånd var jeg litt skeptisk til rørforsterker på grunn av ord som forvrenging, puddingbass og ujevn frekvenskurve.
    Så feil kan man ta. Angrer ikke ett sekund på at jeg tok kontakt med Sveinung for maken til engasjerende og deilig lyd har jeg
    ikke vært borti. Nå forstår jeg hva som menes med rørmagi.

    Satt og prøvde å finne beskrivende ord mens jeg lyttet, og det som gikk igjen var musikalitet. Får veldig lett fot av denne forsterkeren.
    Veldig bra på stemmer, stram bass og detaljert topp. I tillegg synes jeg den funker bra på lavt volum hvilket er viktig når barna sover.

    Når den fikk prøvd seg på Cornscala ble det virkelig liv i leiren. Hytte med dårlig grunnmur og dundrende techno ble faktisk litt skummelt
    etter hvert som volumet krøp oppover :)

    Nå gleder jeg meg stort til hyttetur til helga og videre lytting for dette var virkelig saker!
     
    Sist redigert:

    stingrayV

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    22.02.2011
    Innlegg
    480
    Antall liker
    245
    Sted
    Skodje
    Torget vurderinger
    4
    Da har jeg hatt lm Audio 218ia hos meg nesten to uker.

    Denne ampen overbeviser meg.
    Den sparker godt fra, og maler et bredt lydbilde. Punch og driv er stikkord jeg har notert meg. Kontroll uansett nivå ble også rablet ned. 218ia går ikke fort tom for strøm.
    Jeg har prøvd den på horn, og toveis bassreflekser. Den mater fint begge deler over hele frekvensregisteret.
    Ikke den mest finkornete oppløsningen jeg har hørt, men den er svært troverdig, behagelig, og detaljert nok til at jeg ikke blir sittende irritert og lytte etter ting jeg savner. Den er også kjapp nok i anslaget til å gi meg fot.
    Jeg ble sittende og høre på musikk, og dreit i hvordan ting låt. Det må da virkelig være et meget godt tegn?


    Det hadde vært moro å få satt den opp mot dyrere verktøy for å se hvor god den egentlig er. Det blei ikke anledning til det. I denne runden.
    I forhold til andre ting jeg har hørt rundt forbi har den ikke mye å skjemmes over i alle fall! Absolutt en keeper, og prisen er jo svært hyggelig i tillegg. :)


    Dessverre hadde den et skadet utgangsrør når den kom i hus, så jeg måtte bytte over fra en ma845 jeg har. Hvilken innvirkning dette hadde på ytelsen skal jeg ikke mene for mye om (Jeg byttet naturligvis begge utgangsrøra).
    Røra blei satt i, og med avlesning i front, blei bias justert på under et halvt minutt. No hassle for en uten særlig erfaring med slikt. Det kjennes betryggende. At en kan switche driverrør mellom flere kjente typer gjør den også ekstra artig synes jeg, og når bias justeres så lett, er det jo bare å sette igang å leke seg. En trenger ikke være Sheldon Cooper. ;)



    Ampen blir returnert med stor takk til Mala for lånet!


    Mvh
    stingrayV
     

    stingrayV

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    22.02.2011
    Innlegg
    480
    Antall liker
    245
    Sted
    Skodje
    Torget vurderinger
    4
    Da er det vel på tide å skrive litt om denne dac'en også. Den har vært hos meg et par dager lengre enn 218iA.
    Den har to utgangstrinn. Rør og transistor.
    Den har USB 2.0, optisk spdif, coax, bnc og aes/ebu innganger. Jeg testet coax, optisk og usb. Jeg foretrakk klart usb. Kanskje det har noe med kilden å gjøre, da jeg ikke har verdens feteste cd spiller.
    Lydsignaturen fra usb var klar, detaljert, og fokusert.
    I testlåter med lyder som skal bevege seg gjennom rommet var det nettopp det de gjorde. Eksempelvis på infected mushroom's End of the Road hvor glass knuser fra en side til den andre var det lett å se for seg hvordan glasset traff bakken og seilte bortover, og et godt stykke forbi høyttalerne.

    Lyden var engasjerende, og ga meg en følelse av at mye er gjort riktig, og med fokus på lytteglede i mangel på en bedre forklaring.

    Rørdelen syntes å ha litt mer gain i enn transistordelen, men etter en volumjustering synes jeg at førstnevnte var å foretrekke.
    Det var litt mer kjøtt på instrumentene i rørdelen, og det låt noe åpnere og avslappet i mellomtone og diskant. Bassen var det ikke noe å si på. Den er tydelig, og har fin tone, med lite grums.

    Og byggekvaliteten står til "meget pluss" !

    Igjen takk for lånet Mala!

    Mvh
    stingrayV

    Vis vedlegget 207966
    Utpakket. En får heller stå opp tidlig enn å jobbe seint. ;)

    Bygget virker solid og vel utført, og beint ut pen er den.
    Hvitlakkert stål, anodisert aluminium, og fronten?
    Mein det en vil om fargen. Jeg synes den er tøff som tør å skille seg ut. :)
    Rapport kommer etter hvert.

    mvh
    stingrayV
     

    chris33

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    25.02.2011
    Innlegg
    166
    Antall liker
    31
    Sted
    Østlandet
    Da er LM 216ia levert tilbake og savnet har meldt seg..

    Stor takk til Sveinung for lånet og et kjempeflott tiltak:)
     

    xnn3882

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    13.07.2009
    Innlegg
    185
    Antall liker
    21
    Torget vurderinger
    18
    Jeg hadde LM 216ia på hjemlån et par uker etter påske. Jeg brukte den på Dynaudo DM 2/7. Jeg likte den veldig godt, og den matcher dynaudio veldig bra. Jeg oppfattet den som noe lys i lyden. Men den spilte helt klart mer levende enn en fæl transistorforsterker. Jeg savner den. Tror det kan være en god match på System Audio Mantra 60. Er det noen som har testet den kombinasjonen? Er det noen som har forsøkt med sub på denne?
     

    J.E.R

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    25.08.2012
    Innlegg
    754
    Antall liker
    166
    Sted
    Larvik (Narvik)
    Jeg hadde LM 216ia på hjemlån et par uker etter påske. Jeg brukte den på Dynaudo DM 2/7. Jeg likte den veldig godt, og den matcher dynaudio veldig bra. Jeg oppfattet den som noe lys i lyden. Men den spilte helt klart mer levende enn en fæl transistorforsterker. Jeg savner den. Tror det kan være en god match på System Audio Mantra 60. Er det noen som har testet den kombinasjonen? Er det noen som har forsøkt med sub på denne?

    Jeg testet denne på mine SA Mantra 60 og det matchet veldig bra, du finner mine inntrykk lenger opp i tråden :)
     

    xtz 69

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    16.01.2011
    Innlegg
    559
    Antall liker
    103
    Torget vurderinger
    8
    Våknet i går med at høsten virkelig hadde meldt seg.. Ikke særlig overraskende men likefullt vemodig at sommeren har sluppet taket.
    Men hva passer vel bedre enn sms fra Mypack:) Pakke fra Mala Audio, forventningsfull dro jeg avgårde til Coop som hadde mottat denne esken med asiatiske tegn... Fikk den med meg hjem, og var ikke sen om å få pakket opp.. Inni befinner det seg en herlig tung liten rør forsterker fra Line Magnetic... LM216IA Eller... liten?.. den er vel mer kompakt.

    Fikk raskt koblet den til anlegget, i et enkelt oppsett med pc via Stello DA100 signature Og med Snell A2 som formidlere... Disse gamle høyttalerne var jeg heldig å få kjøpe billig fra en kompis, de har fått nye elementer og delfiltre, alt originalt importert fra USA.
    Jeg digger disse digre beista, de har en lydsignatur som passer meg helt perfekt, en skribent fra Fidelity sa en gang til meg at Snell+rør= sant:) Og det er det.
    Var som sagt meget spent på hva LM216IA kunne prestere, og prøvelyttet ganske så fort etter å ha koblet opp.. Må si jeg ble skuffet.... Det låt pistrete og tynt, uten noe trykk. Hva er nå det her tenkte jeg, men jeg burde jo vite bedre.

    Slikt utstyr må jo få tid til å bli skikkelig varmt, og skuffelsen ble fort skjøvet til side. Pløyde gjennom masse musikk fra artister som jeg kjenner godt.. Mark Knoffler var først ut med en plate som jeg liker veldig godt Shangri-La, denne artisten kjenner jeg godt! Har hørt kassetter lp plater cder helt fra midten av 80 tallet og frem til i dag, LM formidler musikk! detaljert og fint med skikkelig trøkk i bassen! Der slår den helt klart alt annet jeg har hatt i hus... Synes også mark kom litt nærmere og med raspet i stemmen akkurat slik det skal være:) Videre ble det lyttet til kari bremnes.. Vet ikke om den siste plata er innspilt i en katedral, men jaggu høres det sånn ut! med herlig klang i stemmen, og instrumenter som skiller seg godt fra hverandre. Det ble spilt Roger Water, Pink floyd(Selvfølgelig), Infekted Mushroom, Rage Against The Machin, Diana Krall osv. osv. Og det som går igjen i tankene mine er musikalitet, og moro, MYYE Moro:) Dette er virkelig en god forsterker som jeg nok kommer til å savne når denne testperioden er over.
    I kveld går det mest i Waters, og den spiller faktisk bra på moderate lydnivåer også, men snell liker seg best når man guffer på litt! da åpner de seg skikkelig. Var det noen som sa at skarve 22 watt(triode) ikke kan hamle opp med et par tungdrevne gamle høyttalere? HAH!
    Denne rakkeren driver mine med stålkontroll helt opp til lyttenivåer som ville passet best på en skikkelig ungdomsfest!
    Men nå nærmer det seg tid for å ta kveld i "gammelhuset" Så flere lytteintrykk får komme i morgen, skal teste den her mot noen flere par med høyttalere.
    med Three wishes dundrende( du verden for en dypbass den forsterkeren kan trylle frem) mot meg sier jeg nå bare, Ha en fin natt!!
    Mvh Jan Arne Nilsen
     

    xtz 69

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    16.01.2011
    Innlegg
    559
    Antall liker
    103
    Torget vurderinger
    8
    Takk for fin tilbakemelding xtz69 :)
    Your welcome, og sier det igjen! LM forsterkeren er virkelig artig å lytte til. akkurat nå er det Vamp som synger vakkert til meg:) Fin plate den siste! Den lille stua fylles med sommer, Vamp er eksperter på å formidle stemning og denne flotte forsterkeren er med på leken. fiolinen, trommene, stemmene og musikken er frempå og med en dynamikk og trøkk som jeg virkelig liker.. Har bekjentskap med KT 88 Forsterkere fra før, nemlig den godt kjente Music Angel.... Forøvrig en feiende bra forsterker til en rimelig pris, men denne her har en helt annen byggekvalitet og . rørsokler så tighte at jeg nesten trodde jeg kom til å rive rørene tvert av da jeg gjorde et forsøk på å prøve mine golden Dragon rør i den.. Den spiller mye mer frempå og tøft enn MA det er helt sikkert! Prøvde å koble opp mine Focal 1027 BE på den, og ja den gjør oppgaven meget bra... lydbildet føles bra, Kari(igjen )synger vakkert og instrumentene skilles skikkelig godt fra hverandre. Det er god dybde i lydbildet også, men nok om det! Får bare ikke til de høyttalerne hvor mye jeg enn prøver Sorry! Men nå er Snell igjen på banen.. Dette er en herlig symbiose:) Som hånd i hanske... Livet er herlig, og musikken og... I morgen skal Xtz få spille sammen med denne Artigkaren!
    God kveld fra gammelhuset!
     
    Sist redigert:

    svm88

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    01.09.2009
    Innlegg
    487
    Antall liker
    49
    Sted
    Røyken
    Torget vurderinger
    9
    Nå begynner listen over testere å bli tom. Det har til nå vært 9stk som har testet 218IA og 12 stk som har testet 216IA.

    Muligheten for å låne forsterkere for testing er fortsatt til stede, så det er bare å sende en PM om flere skulle være interessert :)
     

    EndreV

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    16.01.2011
    Innlegg
    94
    Antall liker
    45
    Sted
    Hell
    Torget vurderinger
    2
    Line Magnetic Audio 218IA

    Da har jeg vært så heldig at jeg har fått låne en LM Audio 218IA for test mine Tannoy DC8T høyttalere, og må si at jeg ble veldig imponert. Trodde virkelig ikke at disse høyttalerne kunne gi en så fantastisk romfølelse. Varmt og fint lydbilde. fyldig mellomtone og bassen har en stor og fyldig punch! Testst alt av musikk og jeg synes den klarer seg veldig bra i alle musikksjangere. I skrivende stund er det Metallicas S&M plate som spilles! Konsert feelingen er helt klart til stede! Rock og symfoni i en perfekt blanding fyller rommet!

    Har også testet 218IA opp i mot en transistorforsterker i samme prisklasse. Jeg konkluderte med at LM Audio 218IA og rør var det rette for DC8T.
    Ja, så nå har jeg blitt en lykkelig eier av min første rørforsterker, en LM Audio 218IA er kjøpt og betalt! :D
    Er virkelig imponert over hvilken lydkvalitet denne forsterkeren leverer! Ser fram til en høst fylt med nye lytte/musikk opplevelser via min nye Rørforsterker! :D


    Retter en stor TAKK til svm88 og Mala Audio for lån av forsterker. Knall service og oppfølging! Anbefaler både Line Magnetic Audio produkter og Mala Audio på det varmeste! :)
     

    roger

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.03.2002
    Innlegg
    1.578
    Antall liker
    471
    Sted
    Nøtterøy
    Line Magnetic Audio 218IA

    Da har jeg vært så heldig at jeg har fått låne en LM Audio 218IA for test mine Tannoy DC8T høyttalere, og må si at jeg ble veldig imponert. Trodde virkelig ikke at disse høyttalerne kunne gi en så fantastisk romfølelse. Varmt og fint lydbilde. fyldig mellomtone og bassen har en stor og fyldig punch! Testst alt av musikk og jeg synes den klarer seg veldig bra i alle musikksjangere. I skrivende stund er det Metallicas S&M plate som spilles! Konsert feelingen er helt klart til stede! Rock og symfoni i en perfekt blanding fyller rommet!

    Har også testet 218IA opp i mot en transistorforsterker i samme prisklasse. Jeg konkluderte med at LM Audio 218IA og rør var det rette for DC8T.
    Ja, så nå har jeg blitt en lykkelig eier av min første rørforsterker, en LM Audio 218IA er kjøpt og betalt! :D
    Er virkelig imponert over hvilken lydkvalitet denne forsterkeren leverer! Ser fram til en høst fylt med nye lytte/musikk opplevelser via min nye Rørforsterker! :D


    Retter en stor TAKK til svm88 og Mala Audio for lån av forsterker. Knall service og oppfølging! Anbefaler både Line Magnetic Audio produkter og Mala Audio på det varmeste! :)
    Gratulerer med rørforsterker. Nå mangler du bare horn, så blir det lydnirvana.
    R
     

    EndreV

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    16.01.2011
    Innlegg
    94
    Antall liker
    45
    Sted
    Hell
    Torget vurderinger
    2
    Ikke lenge siden jeg kjøpte DC8T så blir nok en stund til det kommer horn i hus :)
     

    svm88

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    01.09.2009
    Innlegg
    487
    Antall liker
    49
    Sted
    Røyken
    Torget vurderinger
    9
    Jeg har nå ledig Lm Audio 216IA for utlån om noen skulle være interessert :) ta kontakt for å avtale.
     

    hvalross

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    26.10.2008
    Innlegg
    1.081
    Antall liker
    148
    Torget vurderinger
    3
    Det er vel på tide for meg å komme med tilbakemeldinger på den fantastiske LM 218 IA . Må bare si først som sist som Kailln sa .Dette er den mest vellydende og musikalske forsterkeren jeg har hatt i hus og jeg har hatt forsterkere både transer og rør i prisklasser fra kr.50 -130.000 som låt dårligere. Enda så er ikke 845 rørene oppgraderte . Denne forsterkeren får Music Angel kt88 til å låte som en fjert i forhold-som natt og dag her hjemme uansett hvolke oppgraderinger av rør man gjør på MA en. Det er et såm åpent ,fyldig og gedigent lydbilde helt uten lyttetretthet uansett volum. Helt vanvittig på høyt volum . Om denne forsterkeren hadde kostet kr. 50-80.000 så hadde dette vært billig når man ser på hva andre HI FI Butikker tar for sine kvlitetsprodukter idag. All ære til Sveinung for meget god oppføling og service. Så jeg sier bare test og løp og kjøp . Kan dessuten godt tenke meg hvordan LM 501 med 300 B rør låter . Takk Erling.
     

    Novus

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    05.07.2011
    Innlegg
    723
    Antall liker
    187
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    2
    Nysgjerrig på LM 216IA. PM sendt!
     

    yosh81

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.04.2013
    Innlegg
    2.063
    Antall liker
    931
    Sted
    Flisa
    Torget vurderinger
    10
    Har vært veldig nysgjerrig på rørforsterkere i en god stund, men hadde liksom lagt det på hylla.
    Har i den senere tid lurt på å prøve ut rør-pre til min Musical fidelity effekt.

    Kanskje man skulle hivd seg på her for å endelig få prøve seg på en rør-forsterker?
    Har du en ledig plass på listen til en som aldri har hatt rør i stua si før?
     

    svm88

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    01.09.2009
    Innlegg
    487
    Antall liker
    49
    Sted
    Røyken
    Torget vurderinger
    9
    Det ordner vi! Så får du prøvd deg på rør:)

    send ende meg en på med navn, adresse og telefonnummer, så setter jeg deg på lista :)
     

    yosh81

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.04.2013
    Innlegg
    2.063
    Antall liker
    931
    Sted
    Flisa
    Torget vurderinger
    10
    Supert!
    Da har du fått en PM av meg også. :)
     

    hvalross

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    26.10.2008
    Innlegg
    1.081
    Antall liker
    148
    Torget vurderinger
    3
    Er det noen som har prøvd alternative rør til 6CA7 I LM 218 IA. Det står i Psvane T II 6CA7 nå. Kan EL34 - KT77-6L6 NOS rør spille mye bedre eller Psvane MKII rør av samme alternative rørtyper.
     

    muzak

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    13.07.2003
    Innlegg
    503
    Antall liker
    16
    Da har jeg hatt LM216IA på lån en stund:

    DSCF7622.jpg


    Den har fungert upåklagelig i perioden. Veldig tillitvekkende faktisk. Den har en forsinket tilkopling av høyttalerene slik at forsterkeren får stabilisert seg. Ett lite snerr når du slår den på er alt den sier. Ingen ulyder ellers.
    Jeg har spilt på mine Bastanis Atlas av siste versjon. De ruller av i bunnen ved 80hz, så jeg har ikke fått inntrykk av dypbassen egentlig. Bassen ble håndtert av ett par tappede horn som er drevet aktivt og spiller flatt ned til 30hz. LM'en ble drevet av en Aikido preamp, bestykket med 6n6p. Så det var ikke mangel på gain. LM'en har derfor ikke vært skrudd opp mere enn til kl11 på volumrattet. Det følger forøvrig med en glimrende fjernkontroll med 216. En massiv aluklump som ligger godt i hånden.
    Jeg har benyttet forsterkeren utelukkende i Triodekopling. Jeg trenger for det første ikke så mye effekt, og så tror jeg selv at det alltid er bedre med triodedrift :)
    Lyden vil jeg si heller mot det nøytrale. Den er ikke romantisk eller spesielt fyldig i mitt system. Den er glatt uten å bli kjedelig. Glatt i den forstand at det er uten spisse kanter som får deg til å stå i sofaen. Men det er ikke rørlyd som man kan ledes til å tro. Den er rapp og med sprut. Lydbildet er bredt, dypt og fullt av detaljer. Det er lett å like denne forsterkeren.
    Man kan spille hva slags musikk som helst med denne forsterken. Men, i mitt system, så synes jeg den ikke er ubermagisk i fremføringen av stemmer og den slags. Det spiller fint og flott, men det siste for å skremme opp ståpelsen mangler. Kanskje rørbytte kunne ha gjort en forskjell. Men bevares, dette er nyanser og en personlig preferanse også- Forsterkeren spiller veldig bra den. Vil ikke nøle med å anbefale den. Takk for lånet Sveinung :)

    Mvh
    Bjørn


    DSCF7624.jpg
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…

Informasjon om bruker

svm88
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
49
Link til alle artikler
12
svm88 sine annonser
Bransjenyheter
LM Audio lanserer nye produkter!

LM Audio lanserer nye produkter!

  • 7
LM Audio lanserer nå to nye forforsterkere og to nye monoblokker! G2: Forforsterker G33: Monoblokker (300B PSE) 512CA: Forforsterker 503PA: Monoblokker(845 SET) Ta kontakt for mer informasjon...
Fortsett
Bransjenyheter
Junitilbud på alle produkter fra LM Audio!

Junitilbud på alle produkter fra LM Audio!

  • 0
Mala Audio kjører junitilbud på alle produkter fra LM Audio! - 20% på alle produkter fra LM Audio. Gjelder alle produkter(lagervarer og bestillingsvarer). - 25% på ved kjøp av forsterker og DAC...
Fortsett
Bransjenyheter
Audio GD lanserer nye integrerte forsterkere!

Audio GD lanserer nye integrerte forsterkere!

  • 0
Audio GD lanserer i disse dager to meget spennende nye nye integrerte forsterkere, som også er meget gode hodetelefonforsterkere. Mer informasjon: Precision 2: Audio GD Precision 2 - Mala Audio...
Fortsett
Bransjenyheter
Testere søkes! LM Audio 502CA rørbasert dac!

Testere søkes! LM Audio 502CA rørbasert dac!

  • 97
Etter en svært vellykket testrunde på LM Audio 216IA og 218IA kjører vi nå i gang testrunde på LM Audio sin DAC. Dette er en meget spennende dac som har fått gode tilbakemeldinger så langt. Vi...
Fortsett
Bransjenyheter
Testere søkes! LM Audio 501IA - Integrert 100W rørforsterker

Testere søkes! LM Audio 501IA - Integrert 100W rørforsterker

  • 23
Etter en svært vellykket testrunde på LM Audio 216IA og 218IA kjører vi nå i gang testrunde på deres større forsterker LM Audio 501IA. Denne forsterkeren er fra deres mer påkostede Gold serie og...
Fortsett
Bransjenyheter
Radian lanserer kompresjonsdrivere med berylliumsmembran!

Radian lanserer kompresjonsdrivere med berylliumsmembran!

  • 6
Radian lanserer i disse dager sin nye serie kompresjonsdrivere med berylliumsmembran. De nye driverne er basert på deres tidligere produkter, men med nyutviklede membraner produsert av...
Fortsett
Topp Bunn