Jeg var på konsert i dag/går!

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Bent

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.10.2008
    Innlegg
    2.737
    Antall liker
    613
    Sted
    Nordhordland
    Bergenfest

    Dag 2 av Bergenfest er unnagjort og for meg var det 2 konserter som gjaldt; Charles Bradley And His Extraordinaires og Sharon Jones & The Dap-Kings.
    Charles Bradley konserten var intet mindre enn fantastisk, fra det øyeblikk han kom inn på scenen i en kvit dress hadde den sorte svane puplikum i sin hule hånd. Dette er festivalens høydepunkt hittil for min del. Etter ca 45 min. takket han for seg, men det ble godt og vel 15 minutter til da det kom beskjed backstage fra om at de kunne ta en låt til hele tre ganger (jeg stod og så det hele og det skapte nok litt frustrasjon og hele 3 ganger gå av scenen for så og få beskjed om at det er tid til en sang til, siste gangen hadde til og med bandet begynt og koble fra instrumentene).
    charlesbradley13.jpg

    charlesbradley9.jpg


    Sharon Jones konserten var heller ikke noe nedtur, den 56 år gamle damen er skikkelig sprek og stemmen var det ingenting og si på. Nok en flott konsert denne kvelden.:)
    sharonjones3.jpg

    sharonjones7b.jpg
     

    ArtDeco

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    21.08.2003
    Innlegg
    889
    Antall liker
    58
    Sted
    Modum
    Justin Townes Earle på John Dee i går. JTE er en usedvanlig god låtskriver, vel på høyde med faren og en habil gitarist. Bra kommunikasjon med publikum har han også fått etterhvert, kona mente konserten var en 6'er.
    Flea market var oppvarmingsband og verd inngangen alene. Fin kveld.
     

    Townes

    Æresmedlem
    Ble medlem
    03.04.2009
    Innlegg
    15.639
    Antall liker
    10.642
    Sted
    www.skranglefantene.com
    Torget vurderinger
    1
    Ålreity,

    Her følger en kjapp oppsummering av lørdagen på Bergenfest, slik den fortone seg for undertegnede. Alle bilder under er tjuvlånt frekt og freidig fra internetten, så de er bare for "illustrational purposes" og er ikke fra i går.

    Lørdagen hadde mye spennende å by på, og mens smøysa og seksåringen hørte Team me på Plenen, lusket far seg inn i teltet Magic mirrors og hørte på:

    Abigail Washburn

    abigail washburn.jpg


    Oisann! Her ble eg tatt litt på senga gitt. Var ikkje forberedt på gåsehudfaktor lørdag kl 1630, men det var nettopp det som ble resultatet av denne intime timen sammen med Abigail Washburn og Kai Welch. Musikalsk snakker vi old timey / hillbilly inspirert musikk, røtter i bluegrass, men med et moderne og poppet tilsnitt. Gillian Welch vibbene er uunngåelige, med Kai Welch som ekvivalenten til David Rawlings. Harmoniene sitter perfekt, og det er mye acapella gjennom settet. Dette er såpass tidlig på dagen at det enerverende Bergenspublikummet fortsatt klarer å holde kjeft på de stille partiene.

    CEVBOF sier

    1 2 3 4 5 6 7 8 9

    Etter Washburn ble eg værende for å høre på Lewis Floyd Henry, men forpliktelser overfor familien gjorde at eg raskt måtte forlate teltet for å innfinne meg på plenen og til det som uten tvil var høydepunktet for smøysa og seksåringen:

    Patti Smith
    patti.jpg


    Ka kan man si? Et ikon står på scenen, og hun frir til Bergenspublikummet fra første strofe i Dancing barefoot. Godt voksent publikum, unntaket er seksåringen på skuldrene til far, som storkoser seg sammen med la familia. Bandet er som forventet supertighte og profesjonelle, ledet av Lenny Kaye himself. Gamlemor sjøl danser på sedvanlig vis fra side til side på scenekanten, og vinker til sitt publikum. Låtvalget var vel omtrent som forventet, ikke veldig mye fra siste plata, og de serverte selvsagt Because the night og Gloria. Ikke 100% overbevist over første halvdel av Gloria i går, det var noe litt for jovialt over det, men det tok seg opp utover.
    Hun var ikke like skarp som på Bergenfest for noen år siden, men for all del, riktig så koselig var det.

    Og en ting til må sies, lyden var vannvittig bra, i alle fall for oss som sto helt framme. Det er muligens den beste lyden eg har hørt utendørs noensinne. Kudos til de som skrudde på knottene her.

    CEVBOF sier

    1 2 3 4 5 6 7 8 9

    Etter Smith var det bare å pile bort igjen til Magic mirrors for å bivåne det som undertegnede i utgangspunktet hadde størst forhåpninger til:

    Justin Townes Earle
    justin.jpg


    Da var Bergenspublikummet, eller "Garage"publikummet ankommet ja. Et helvetes mas uten like var nært ved å ødelegge denne intime og lavmælte konserten med sønnen til Steve Earle. Men heldigvis klarte både Justin Townes og undertegnede å ignorere de jævla idiotene bakerst i teltet som var opptatt med alt annet enn å høre de flotte låtene denne unge herremannen har snekret sammen de siste årene. Han er en ganske habil gitarist faktisk, flatpicking man ikkje lærer over natten, og stemmen er det fint lite å utsette på. I tillegg oser han profesjonalitet og sjølsikkerhet, konverserer bra med publikum mellom låtene og det er lite som minner om en ung forvirret herremann som allerede har trålet litt for mye i farens fotspor hva ymse medikamenter angår. Han rakk også å gi far et spark i siden, som innledning til nydelige Mama's eyes, og her kom gåsehuden fullstendig over meg. Stemmen hans var på bristepunktet her.

    Alt i alt en veldig bra konsert, skulle så gjerne sett ham på en litt mindre scene med en noe mer dedikert publikum. Avsluttet med the mats cover, da må det jo bli bra :) Men savnet tittelkuttet fra forrige plata.

    CEVBOF sier

    1 2 3 4 5 6 7 8 9

    Så var det bort igjen på Plenen for å høre noe eg var nokså skeptisk til i utgangspunktet, ny innpakning av

    Turbonegro
    turbo.jpg


    Greit, eg innrømmer det. Eg er ikkje så veldig over av meg av begeistring for denne Tony Sylvester. Eg likte Hertisen eg. Men joda, de rocker jo i kveld også, og det er lite å si på staffasjen. Men det var jævli høyt, og ganske dårlig lyd etter mitt kjønn å bedømme, og det trekker litt ned. Dessuten var Bergenssommeren gjort seg gjeldene nå, og det satte enda en liten demper på stemningen hos undertegnede. Det hjalp heldigvis med mere øl, og mot slutten kom det noen evergreens som seg hør og bør. Helt sikkert storstas for Turbojugends, men for meg blir det litt feil med denne Sylvester. Sorry.

    CEVBOF sier

    1 2 3 4 5 6 7 8 9

    Rett tilbake i teltet og omsider en liten pust i bakken og mere øl. Vi venter på

    Isreael Nash Gripka
    Gripka_Garage.jpg


    Etter den smått eksentriske opptredenen hans på Garage tidligere i år hadde eg nokså moderate forventninger, til tross for den fine plata fra i fjor. Men joda, det var gode greier i går. Bra lyd og et godt band. Men etter bare tre låter (derfor ingen karakter) forteller, la oss kalle ham en bekjent :), at klubbkonsertene inngår i lørdagens dagspass. Dette er jo ikkje eg klar over, men tar beina fatt og nærmest spurter fra Bergenhus festning til Logen og kommer heseblesende inn der 14 sekunder før selveste

    Charles Bradley
    bradley.jpg


    Greit. Nå er eg tom for ord. Tror bare eg må konstantere med å si at dette muligens er blant de tre beste konsertopplevelsene eg har hatt i mitt liv. Charles Bradley eier scenen på Logen så inn i hælvettte. Eg står bare med et fett glis gjennom hele konserten og nyter hver en tone, både fra sekstetten som backer ham, og fra en stemmeprakt veldig få er forunt. Dette var intet mindre enn fullstendig hakaslepp. Bradley er energisk og vital, og har en vannvittig karisma. En drøy time eller så senere er det over, eg er lettere paralysert, ganske bedugget og klar for nattmat og busstur hem til la famila.

    CEVBOF sier

    1 2 3 4 5 6 7 8 9


    Alt i alt, en helt fenomenalt flott dag/aften/natt. Konseptet med Bergenfest utendørs ble en positiv overraskelse for meg, var (selvsagt) skeptisk, men de gav svar på tiltale.
     
    Sist redigert:

    Bent

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.10.2008
    Innlegg
    2.737
    Antall liker
    613
    Sted
    Nordhordland
    Ettersom Townes allerde har skrevet om Patti Smith og Justin Townes Earle konsertene og jeg er såpass enig med det som er skrevet suplerer jeg bare med noen bilder der fra :)
    pattismith5.jpg
    pattismith14.jpg


    jte6.jpg
    jte2.jpg


    Når det gjelder Turboneger/negro har jeg noen av platene og synes de har en del bra sanger, så jeg hadde absolutt tenkt og få med meg den konserten, men jeg holdt bare ut i 10 minutter.
    For fy F... for en elendig og alt for høy lyd, jeg var en tur fremme ca 20 meter fra scena og da hadde jeg ikke sjangs å høre hvilken sang som ble spilt; det var bare høy grøtete lyd :mad:. Men fikk nå tatt noen bilder før jeg gikk.
    turboneger3.jpg
    turboneger5.jpg


    Israel Nash Gripka konserten ble noe annerledes enn jeg hadde trodd på forhånd; her var det full rockekonsert og jeg digget det. En fantastisk bra konsert og når Drown kom mot slutten i en skikkelig opprocka utgave var det nok festivalens høydepunkt for meg .:cool:
    (Han stod selv og solgte/signerte plater etter konserten, men jeg hadde jo selfølgelig ikke kontanter med meg:().
    israelng4.jpg
    israelng14.jpg
     

    espege

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    01.09.2009
    Innlegg
    881
    Antall liker
    692
    Sted
    BERGEN
    Torget vurderinger
    71
    BERGENFEST (lørdag)


    Charles Bradley and the Extraordinaires:

    Bange anelser da konserten åpnet med (hva man kunne anta var) the Extraordinaires i instromodus – ikke mye Booker T over det her, nei. Stryk Extra… dette var the Ordinaires, og disse seks guttevalpene hadde omtrent like mye utstråling som en 15 watts lyspære – tilsammen.

    Men heldigvis; Bradley gjør entré – i kroppsnær sort habitt, med sølvpaljetter og påsydde vingefjær – og viser seg å ha sjel nok for syv personer og vel så det. Lo godt da den ubestridte hovedpersonen satte fart på dansefoten i et ekstranummer – nå med vidåpen gullskjorte og matchende bukse – og inkluderte et sett løst koreografert robotdans, med avsluttende "maskinelt sammenbrudd" og "dinglearm". Helt perfekt.


    JD McPherson:

    Retrorockeren som gikk på noe etter Charles Bradley hadde "left the building" – og som var den vi egentlig var kommet for å se – ble dessverre en skuffelse. Kanskje var (det nå halvtomme) lokalet et par nummer for stort ståbassdrevet rockabilly, men i all hovedsak må nok et band på "kosebluss" selv ta ansvaret for at raketten aldri tok av.

    Kjedsomheten tok overhånd etter ca. en halvtimes tid, men vi klarte å holde ut til vi fikk med oss "North Side Gal" (JD McPherson) før vi sa takk for oss og gikk.


    mvh e
     

    palmaris

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    29.11.2002
    Innlegg
    1.527
    Antall liker
    898
    Torget vurderinger
    1
    Hank 3 på Ricks i går. Countrydelen som var mest interessant for meg og det var spenstig og tøft.Høyrde på resten av konserten og, men det er ikkje heilt mi greie. Likevel, om ein berre høyrer på det ein liker, kva lærer ein då? Over 3 timer på scena utan å gå av er imponerande og med ein gong etterpå fram og helsa på fansen. Ein stor artist!
     

    roarh

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    16.06.2005
    Innlegg
    131
    Antall liker
    6
    Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen på Vinstra i kveld. Fin konsert med to vokal og en kontrabass. Reportoar fra Stillhouse-plata + litt til.
     

    ArtDeco

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    21.08.2003
    Innlegg
    889
    Antall liker
    58
    Sted
    Modum
    Raul Midon og Lizz Wright i Kongsberg kirke. Musikere i verdensklasse som virkelig leverte varene, men det tok allikevel ikke helt av. Har nok blitt bortskjemt av å sitte i godstolen foran stereoen med verdensartistene på min egen hjemlige scene daglig.
     
    S

    Slubbert

    Gjest
    Roskilde over igjen, høydepunkter var Refused og Hank3. Sistnevnte en ganske surrealistisk mix av hillbillycountry/bluegrass og skikkelig brutal metall.
     

    Ulf-B

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.05.2008
    Innlegg
    7.905
    Antall liker
    2.086
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    20
    Kona og jeg var der i går - på Valle Hovin - og vi var nok litt skuffet. Greit nok - men ikke den lille prikken over i'en som vi hadde håpet på og forventet oss. Midt på treet - spør du oss. Men mye bra - misforstå oss rett - men ikke helt i Bruce toppklasse.
     
    S

    Slubbert

    Gjest
    Ikke i går, men fredag. Ikke Bruce, men G3. Satriani, Vai og Morse shreddet opp Heineken Music Hall i Amsterdam i helga og man var der. Endelig "gjort" G3.

     

    Ulf-B

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.05.2008
    Innlegg
    7.905
    Antall liker
    2.086
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    20
    Akkurat kommet hjem etter å ha opplevd Paul Simon og hans Sydafrikanske venner i Spektrum i Oslo. Stor musikalsk opplevelse.

    FS00037749.jpg
     

    olisn

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    02.05.2012
    Innlegg
    691
    Antall liker
    626
    Sted
    Larvik
    Torget vurderinger
    4
    Kjempebra konsert! Vakkert og fengende. Denne lille mannen er en stor artist. Og medmusikere og -sangere holdt høyt nivå, de også. Absolutt av de bedre konsertene jeg har vært på.

    Ole G
     
    V

    vredensgnag

    Gjest
    Hugh Laurie under måne og stjerner i fjellene over Malaga i går kveld/natt. To sammenhengende timer med musikkglede, et fantastisk orkester med utrolig kompetanse på gitar, blås (multikompetence Vincent Henry) og trommeslager. Og en Hugh Laurie som overbeviste.

    Bilde 7.jpg
     

    Fugazi

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    21.05.2009
    Innlegg
    917
    Antall liker
    259
    Sted
    Bærum
    Torget vurderinger
    13
    Var på Marillion konsert på Rockefeller i går. Mye bra, men en rusten stemme på Steve Hogarth trakk noe ned. Airbag fra Oslo som oppvarmere imponerte stort.
    Kjøpte også vinyl av deres siste utgivelse. Noen flere her inne som var på konserten?
     

    lassemann

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    27.05.2007
    Innlegg
    2.947
    Antall liker
    4.610
    Sted
    Fredrikstad
    Torget vurderinger
    1
    Var på Marillion konsert på Rockefeller i går. Mye bra, men en rusten stemme på Steve Hogarth trakk noe ned. Airbag fra Oslo som oppvarmere imponerte stort.
    Kjøpte også vinyl av deres siste utgivelse. Noen flere her inne som var på konserten?
    Joda, vi var på plass; lassemann og Lagga med fruer.. Synes også det var en flott konsert og spesielt åpningen med de tre første låtene gav bakoversveis :cool: Airbag er bra! Vi kjøpte også begge den siste skiva på vinyl som visstnok skal være mastret på nytt til vinylutgivelsen..

    mvh
    lassemann
     

    BurntIsland

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    07.02.2006
    Innlegg
    8.421
    Antall liker
    11.219
    Sted
    Trondheim
    Torget vurderinger
    2
    Noen som er/ var på Dum Dum girls på John Dee i kveld og som kan dele noen ord om det? Jeg ser de spiller i Trondheim i morra og lurer på å ta turen..
     

    Roberten

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    10.10.2008
    Innlegg
    5.630
    Antall liker
    1.322
    Jeg er for sent ute, men jeg håper du gikk allikevel. Og ja, de var gode på John Dee. Lyden var dog til tider full fuzz fra Bjellands fiskebolleboks, men det la ingen demper på opplevelsen for min del.
     

    BurntIsland

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    07.02.2006
    Innlegg
    8.421
    Antall liker
    11.219
    Sted
    Trondheim
    Torget vurderinger
    2
    Jeg hadde bestemt meg for å gå, skulle bare ta en liten cowboystrekk på sofaen først.. og der røyk den konserten.:(
     

    svingen68

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    27.01.2008
    Innlegg
    1.302
    Antall liker
    35
    Torget vurderinger
    1
    I går kveld var jeg på release konsert med Eivør Pálsdóttir i DR Konserthuset i København. Litt mye fra den nye plata, som seg bør og hør, men også endel gode gamle sanger. Og som alltid, Eivør leverte så pelsen sto på armene mine.
     

    Vedlegg

    BurntIsland

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    07.02.2006
    Innlegg
    8.421
    Antall liker
    11.219
    Sted
    Trondheim
    Torget vurderinger
    2
    TSOOL.jpg


    i går klarte jeg å våkne i tide etter kåbbåjstrekken og fikk med meg the Soundtrack of Our Lives på Trondheimsbesøk (sannsynligvis for siste gang). Til å begynne med virket det som det var pinlig lite folk som hadde tatt turen ut, men i løpet av noen låter var det full sal og høy stemning. Trommelyden galopperte veggimellom i starten men lyden ble fint skrudd etterhvert. Har du "Golden Greats no 1" og "Throw It To The Universe" så dekker du vel låtene som ble spilt, men de tok seg en god del friheter undervegs. Hederos og Ebbot alene ble et fint ekstranummer før bandet kom tilbake og de rundet av med fullt øs. Jeg er glad jeg var der!
     

    ottone

    Æresmedlem
    Ble medlem
    08.04.2008
    Innlegg
    14.298
    Antall liker
    11.119
    Sted
    Stavanger
    Torget vurderinger
    3
    Jeg hørte Stavanger Symfoniorkester med eget kor forsterket med et kor fra Latvia framføre Verdis Requiem igår. I Valen-salen i det nye Stavanger Konserthus.
    Det er noe av det flotteste jeg har hørt, noen gang. Og jeg har hørt en del. Felte en liten tåre faktisk, gåsehud på armene og frøs på ryggen. Helt sant.
    Akustikken i salen er på plass, den er ferdig testet, og det er bare å slå det fast, den er virkelig i toppklasse.
    Rystende og overveldende - Aftenbladet.no
    Anmeldelsen overdriver ikke.
     

    leon

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.03.2008
    Innlegg
    1.582
    Antall liker
    166
    Sted
    Trondheim
    Vis vedlegget 159782

    i går klarte jeg å våkne i tide etter kåbbåjstrekken og fikk med meg the Soundtrack of Our Lives på Trondheimsbesøk (sannsynligvis for siste gang). Til å begynne med virket det som det var pinlig lite folk som hadde tatt turen ut, men i løpet av noen låter var det full sal og høy stemning. Trommelyden galopperte veggimellom i starten men lyden ble fint skrudd etterhvert. Har du "Golden Greats no 1" og "Throw It To The Universe" så dekker du vel låtene som ble spilt, men de tok seg en god del friheter undervegs. Hederos og Ebbot alene ble et fint ekstranummer før bandet kom tilbake og de rundet av med fullt øs. Jeg er glad jeg var der!
    +1, det tok seg opp etter hvert, en fin konsert.
     
    Ble medlem
    30.04.2008
    Innlegg
    11.870
    Antall liker
    1.398
    Jeg hørte Stavanger Symfoniorkester med eget kor forsterket med et kor fra Latvia framføre Verdis Requiem igår. I Valen-salen i det nye Stavanger Konserthus.
    Det er noe av det flotteste jeg har hørt, noen gang. Og jeg har hørt en del. Felte en liten tåre faktisk, gåsehud på armene og frøs på ryggen. Helt sant.
    Akustikken i salen er på plass, den er ferdig testet, og det er bare å slå det fast, den er virkelig i toppklasse.
    Rystende og overveldende - Aftenbladet.no
    Anmeldelsen overdriver ikke.
    Skulle gjerne vært på den konserten. Har vært så heldig at jeg har fått oppleve det nye konserthuset noen ganger denne høsten, og det har etterhvert blitt veldig bra. Og nydelig å se på og flott lyd har de klart å få til.
    Men den foajeen, den sliter jeg litt med. Jeg liker ikke det harde, postindustrielle inntrykket det legges opp til med stål og netting, og jeg synes at vi i liten grad ledes inn til selve konsertsalen. Den er jo bare en perle.
    Det hører med at jeg bare har vært i den store salen, og det kan være at foajeen står mer i stil med den lille salen.
     

    JanOlav

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2005
    Innlegg
    7.415
    Antall liker
    1.114
    Sted
    Sandefjord
    Torget vurderinger
    14
    Nettopp kommet hjem etter å ha sett Kari Bremnes på Bakkenteigen i Horten. :)
    Kari innfrir som ALLTID!:cool:

    Mange låter fra siste album, som jeg ikke hadde hørt. Nå har jeg det, signert til og med. ;)
     

    bluesbreaker

    Hundeeier
    Ble medlem
    05.03.2009
    Innlegg
    22.745
    Antall liker
    58.971
    Sted
    Blåskogen
    Torget vurderinger
    1
    IDA JENSHUS MED BAND
    Elverum 19/10-12.

    En minneverdig konsert med fantastisk musikk.
    Dessverre alt for lite folk, men god stemning likevel.

    Ida synger rørende flott med en innlevelse som ikke er å se hver dag her på berget.
    Bandet er tight og samspilt. Alt sitter nærmest perfekt.
    Meget bra lyd med en sound og lydbilde med til tider en styggpen lydvegg a`la Daniel Lanois.

    Foruten eget stoff (mest fra "Someone to Love"), så gjorde hun Lanois "The Maker" bortimot like bra som Emmylou Harris.

    De gjør mange konserter nå framover. Se liste på Jenshus hjemmeside dere som er interessert.
    Anbefales på det varmeste.
     

    Bidevind

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    24.01.2011
    Innlegg
    462
    Antall liker
    248
    Sted
    Bohuslän, Sverige
    Torget vurderinger
    2
    Kungshamn, Bohuslän 19/10

    Ale Møller, Eric Bibb og Knut Reiersrud holdt en svingende konsert i Kungshamn (ved Smögen).
    Ale er en kjent jazzmusiker som i det siste har vært mere "folkmusiker" som trakterer ett utall instrumenter.
    Han fikk ideen til å samle disse tre.

    De fikk det til å svinge veldig bra og hele salen var med fra (nesten) første tone.
    Var litt spent før konserten da Knut normalt spiller musikk litt utenfor min smak, men dette ble fantastisk bra.
    De er på en liten turne på den svenske vestkysten nå.
     

    Vedlegg

    espege

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    01.09.2009
    Innlegg
    881
    Antall liker
    692
    Sted
    BERGEN
    Torget vurderinger
    71
    …ikke igår akkurat, men:

    utf-8''R0020481.jpg


    Lekne og lettkledde Cavebones i Tivoli Amfi, Moss, 12. oktober…

    mvh e
     

    Spiralis

    Æresmedlem
    Ble medlem
    13.03.2005
    Innlegg
    19.547
    Antall liker
    7.871
    Torget vurderinger
    0
    Tilbragte en time i Nidarosdomen i kveld med barokkmusikk på Wagnerorgelet. Domkantor Oddbjørn Sæbø kan spille orgel, for å si det meget forsiktig. Wagnerorgelet passer også utrolig godt til denne type musikk. Det var en opplevelse av de store. Og for å si det slik, mitt hjemmeanlegg, har ikke ærend til å formidle musikk på den måten et 1700 talls orgel og et gedigent svært kirkerom klarer! Og det skyldes ikke at jeg har et dårlig anlegg, for det har jeg ikke!
     

    Rubyred

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    13.09.2010
    Innlegg
    950
    Antall liker
    1.468
    Sted
    Fredrikstad
    Fikk med meg en konsert med denne damen i går.


    Diana Krall.jpg




    Diane var i praktslag, og pratet, og flørtet stadig med publikum.
    Trommeslageren showet hele tiden, og gitaristen like så.


    Diana Krall2.jpg



    Diana Krall3.jpg



    Det ble spilt fra hennes siste utgivelse. Temaet var inspirert av 20 - 30 tallet, ispedd litt Tom Waits, Nat King Cole, og Bix Beiderbeck.


    Flott konsert!


    /Ruby:)
     
    Sist redigert:

    Rubyred

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    13.09.2010
    Innlegg
    950
    Antall liker
    1.468
    Sted
    Fredrikstad
    Diane Krall spilte i Oslo Konserthus Tirsdag.

    Anbefaler hennes siste plate. "Glad Ragg Doll".;)


    /Ruby:)
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn