Karate - NRK P3

Gingus

Fersking
Ble medlem
10.11.2015
Innlegg
4
Antall liker
1
Sted
Sotra
Litt usikker på om jeg har havnet i rett forum. Dere får ha meg unnskyldt.

Noen som husker Karate fra NRK P3, med Kristopher og Alexander Schau? Kunne til tider være riktig så festelig.

For noen år siden lå det en torrent ute som hadde samlet en god del av Karate. Jeg hadde denne, helt til en harddisk tok kvelden her for en tid tilbake. Er det noen her på forumet som har disse filene? Hadde blitt meget takknemlig om det er mulig å få fatt i.

Mvh
Gingus
 

bambi

Æresmedlem
Ble medlem
27.01.2011
Innlegg
16.382
Antall liker
12.325
Sted
Smurfeland
Kan dessverre ikke hjelpe deg med disse filene, men jeg husker godt Karate. Det er sannsynligvis det beste radioprogrammet som har vært i Norge etter krigen. Savner særlig Kim Enoksens lune og vare betraktninger rundt livet i bråkebeltet, hvor han var fra. XL med Espen Thoresen var også bra i begynnelsen, men Karate var noe for seg selv. :)
 

Bent

Hi-Fi freak
Ble medlem
30.10.2008
Innlegg
2.737
Antall liker
613
Sted
Nordhordland
Husker meget godt Karate, mitt favorittprogram på P3 rundt årtusenskifte. Kyrre Holm Johannessen var vel også med som reporter og av og til Trond Viggo Torgersen.
Mange flotte karakterer Kristoffer spilte i det programmet :D
 

ottone

Æresmedlem
Ble medlem
08.04.2008
Innlegg
14.285
Antall liker
11.072
Sted
Stavanger
Torget vurderinger
3
Opphavsretten begrenser NRK sine muligheter for publisering av programmer som har mye (salgbar) musikk, ellers kommer alle radioprogrammer (som det finnes opptak av) til å bli lagt tilgjengelig på nett. Svært prosjekt, og det tar tid. Mye interessant allerede, bevares, men kommersiell musikk er en begrensning
http://www.nb.no/nbsok/search?actio...false&customDateFrom=&customDateTo=&language=

Et par smakebiter av Karate fant jeg her
http://p3.no/20/aar-1998/#post-104
Fint program med mye artig, jeg gikk glipp av det meste i den perioden der desverre.
Jeg mistenker at mye av det de presenterte ikke ville blitt sendt idag, med den nye angsten for å støte overfølsomme fanatikere.
 
Sist redigert:
J

Jim.I.Hendriksen

Gjest
Karate var bra!

Men som ottone sier så hadde det sammen med noen andre programmer sikkert ikke blitt sendt i dag, samme med mye på tv; Otto J., TA etc. Det hadde blitt en haug med grupper for de indignerte på Facebook som igjen hadde fått mye oppmerksomhet i media. Folkesensuren ruler, det er utrolig hvor mye lyd noen få kan lage. Ikke alt som går fremover.
 
Topp Bunn