Pers lille anlegg med den store lyden....

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    pahf`s stadige utskiftninger

    Siden jeg finner hjemme-hos tråder meget spennende og lærerrike så er det vel på tide og utlevere seg selv på dette forumet også i håp om og få noen tips og litt kritikk.

    Vi starter med litt historie

    1990 – 1998
    Fikk en Nad 3020 og et par Martin høytalere av min far, som ganske kjapt ble supplert med en gammel Nad cd spiller med skeiv laser så den måtte ha en bok under seg.
    Dette oppsettet hadde jeg vel til rundt 93’ når jeg var 10 år sprengte jeg Martin høytalerne og et par hjemmelagede Seas baserte stativ høytalere erstattet de totalvrakede Martin kassene.
    Målet for lyden var selvsagt høyest mulig med mest mulig bass,

    1998 - 2005
    Etter endt konfirmasjon kjøpte jeg en Nad 310 og et par B&W 601 s1 som rett etter ble byttet til fars Qln 929, 310’ var selvsagt alt for liten, men med lite penger så ble det nå engang slikt.
    Etter et års tid, rundt 96’ solgte jeg både 310 og Qln for å kjøpe inn Nad C340 og CV E-310.
    Dette resulterte i at jeg la lydhobbien på hylla i mange år og fokuserte kun på lyd i bil, da hjemmestereoen brakte mest ubehag med seg etter hvert som en innså at hylende diskant, manglende mellomtone og pløsete bass ikke var lykken.

    2005 - 2007
    På slutten av studiene solgte jeg CVne og kjøpte et par Dali Concept 6 og en Cambridge Dvd55 spiller, dette ble starten på en lang og dyr ferd mot resultatet jeg sitter igjen med nå.
    På slutten av 2005 flyttet jeg hjem til kjellerleiligheten jeg hadde hos mine foreldre og i samme slengen ble det invistert i en 32” lcd og en Denon 2106 Surround reciever.

    Samme år kom også en Xtz 12” sub og marerittet som het ”sømløshet” startet, det tok ikke lang tid før jeg invisterte i en Radioshack DBmåler for å få skikk på dette.


    Etter hvert solgte jeg Daliene og kjøpte et par JmLab Focal Chorus 806V og en Doxa 70B for å drive disse, samt et par Gale 3060B bakhøytalere.
    Dette oppsettet satt jeg med mer eller mindre uforandret bortsett fra et par dvd spiller bytter til jeg kjøpte min første leilighet i starten av 2007.


    2007 – 2009
    Vel innflyttet i den nye leiligheten ble det kjøpt en SVS SB12-Plus sub som en fin måte og bli kjent med naboene på, jeg skiftet også ut recieveren med en Yamaha 1700, samt fikk tak i en Squeezebox Classic for å få skikk på dette med digital avspilling. Ikke minst ble 32” byttet ut til en 42” plasma.
    Oktober 2007 kjøpte jeg mine første horn høytalere, et par Klipsch RF-82 som til dags dato er noe av det morsomste jeg har hatt i hus, på denne tiden hadde jeg fått litt mer innsikt i plassering, lydbilde, holografi osv.. Siden Doxaen ble litt vel snill slo jeg til på en Parasound NC-2250 effektforsterker og et par Eichmann Express Six høyttaler kabler. Dette var en dynamikk kombinasjon av rang, alt av musikk formelig sto på stuegulvet mitt og spilte, jeg var i ekstase i flere måneder. På surround siden invisterte jeg i en Swans 2.2C centerhøytaler for å ivareta film avspillingen og Doxaen sørget for at center høytaleren fikk nok effekt. Jeg fikk å bygde en HTPC i samme slengen.




    Sommeren 2008 følte jeg fortsatt at naboene ikke var godt nok kjent med meg så jeg investerte i en SVS 2039 PC-Plus og en Beresford dac. men det bare resulterte i at jeg ble styremedlem i borettslaget så den planene slo vel litt begge veier. Dette utstyret sto vel i ro i ca et år da jeg etter hvert fikk samboer noe som gjorde jeg fikk unnskyldning til og kjøpe noe nytt og ”mindre”, så Klipsch og Parasound ble solgt, mens JBL Ti2K kom inn.



    På slutten av 2009 kjøpte vi oss ny leilighet, noe som frigjorde litt kapital som ble brukt til ny reciever en Onkyo 1007, og en 50” tv.





    Selv om 8 punkts romkorreksjon var til hjelp for manglende mellombass og litt lite luft i toppen var jeg fortsatt ikke helt fornøyd, så når min far lurte på om jeg ville overta hans Doxa 08 og 70Se var jeg ikke sen om å svare ja. Det skulle vise seg og være det lureste jeg har gjort for noe så enkelt som en passiv pre med inngangsvelger og potmeter løftet kvaliteten på lyden hos meg med nye høyder, alt jeg mater anlegget med spilles med bravur.
    Jeg har fått den luftige toppen jeg savnet, et bredere lydbilde til tross av plassering, en raspete engasjerende mellomtone og en tight bass fra de små tassene.


    Slik står elektronikken nå


    Selv katta (Turid-Laila) er fornøyd.


    Den mest kritiske i heimen Bulldoggen Gizmo Gris er derimot ikke like fornøyd.


    Selv om jeg nå er fornøyd tar jeg gjerne i mot tips om hvordan å plassere Ti2K da jeg har fått svært ulike svar og meninger om de skal stå nært bakvegg, langt ut og siste indre…

    Når jeg får tid blir det en liten visning av ”gutterommet” som jeg trenger tips og triks om hvordan å få løst på en best mulig måte, men nå kaller jobben…
     
    Sist redigert:

    ou812rh

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    21.03.2006
    Innlegg
    5.417
    Antall liker
    14.401
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    10
    God start på tråden din Per :) Pøs på med mer bilder og informasjon!

    OU812
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Kommer flere bilder når jeg er ferdig på jobb, alt av andre bilder ligger på imacen hjemme.
     

    authentic

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    03.07.2007
    Innlegg
    9.238
    Antall liker
    2.373
    Torget vurderinger
    13
    Herlig bilde.....




    Morsom fortelling, styremedlem i borettslaget er jo fantastisk beleilig for de som liker å spille høy musikk,- da har en full oversikt over klagene som blir levert inn ;D
    Følger spent med videre.
     

    Vedlegg

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Her kommer enda en liten bilde samling av det utstyret som er nevnt ovenfor, utrolig hva en finner når en leter.
    Håper at bildekvaliteten har økt endel med årene, for utstyret har ihvertfall vokst, fra et billig hp kompakt kamera, til Eos 450D for så til slutt Eos 7D nå nylig.

    Her er det første oppsettet jeg hadde i den gamle leiligheten, spilte meget behagelig, men manglet engasjement og trøkk når det var behov for det, men til prisen var de utrolig gode.


    XTZ VS SB-12
    Svs var mye mindre, men spilte med stor autoritet når jeg først fikk kalibrert den rett, tok smått 40 timer og fordømt mye bannskap fra min side.


    Impuls er noe jeg har slitt og sliter med, så plutselig en dag dukket en 42” plasma opp hjemme hos meg, pga størrelse måtte jeg sitte å holde rundt den i 8 lange mil.


    Etter byttet fra Denon til Yamaha, Ypao romkorreksjon ga meg mang en glede, og noen utfordringer, men alt i alt hadde vi et godt samarbeid i nesten 3 år.


    Klipsch RF-82 nylig oppsatt i stua, de var enorme i forhold til Jmlab, men når de begynte og spille glemte du alt som hadde med størrelse og gjøre, du lot deg hypnotisere av det deilige engasjementet horn gir en.Legg merke til det berømte tweaket med gamle gulvhånduker under, uslåelig ift prisen ;)


    Rack med yamaha +doxa før jeg fikk tak i Parasound


    Parasound 2250, en kjempeforsterker og muskelmessig temmelig uslåelig til prisen på knappe 15K


    Såkalte sølvkabler jeg kjøpte på Ebay, men for all del de har gjort sin jobb og vel så det, merket lite forskjell fra Supra RCA kablene jeg hadde før.


    Hjemmelagede Jumpers på Klipsch RF-82 av Supra ply 3.4s, placebo effekten er stor så jeg kan vel si jeg merket en bitte liten økning i bassen.


    Plassere sylindersubber kan ofte være en utfordring, de gjemmer seg sjelden verken utseende eller lydmessig, dog er jeg heldig og har en samboer som godtar det meste av utstyr, bortsett fra Array 1400 (Den saken er vi ikke ferdig diskutert med enda!)



    Her er den første plasseringen til Ti2K, de er små av størrelse, men spiller med skikkelig autoritet, jeg har fortsatt til gode og høre en stativ høyttaler som passer bedre til min smak enn disse, det må i så fall være Array 800. De kan være fløyelsmyke samtidig som de vokser seg enorme når det trengs. Som en ser er disse temmelig barnesikre hvis det skulle oppstå plutselig, de skrues fast i stativene via delefiltrene og er virkelig tunge!!
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    johnnygrandis skrev:
    Herlig bilde.....




    Morsom fortelling, styremedlem i borettslaget er jo fantastisk beleilig for de som liker å spille høy musikk,- da har en full oversikt over klagene som blir levert inn ;D
    Følger spent med videre.
    Det er forsåvidt en herlig hund og, fantastisk personlighet, dum som et brød og like sta. Gjør absolutt ingenting han ikke vil! Har delt omsorg med min mor, men han er gjerne her annenhver uke noe TuridLaila setter stor pris på.
     

    ou812rh

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    21.03.2006
    Innlegg
    5.417
    Antall liker
    14.401
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    10
    pahf skrev:
    Det er forsåvidt en herlig hund og, fantastisk personlighet, dum som et brød og like sta. Gjør absolutt ingenting han ikke vil!
    Mitt liv som hund! Høres ut som et deilig liv :)
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Hehehe, ja tror han har det temmelig godt, elsker og kjøre bil, springe fritt og herje. Utømmelig med energi så jeg ser ikke bort fra at han har adhd...
     

    Ulf-B

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.05.2008
    Innlegg
    7.905
    Antall liker
    2.084
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    20
    Artig og rask utvikling her.

    Av signaturen din leser jeg - kan hende helt feilaktig - at du bruker sub til hjemmekino, men ikke til musikk. Du antyder forsåvidt at du har hatt problemer med integrering av sub tidligere - men savner du ikke sub når du spiller musikk? Jeg prøver uten rett som det er - bare for å ta subfornekterne på alvor - men har hittil ikke kommet til noe annet resultat enn at jeg savner suben så til de grader hver gang jeg slår den av.
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Pr dags dato så er den ikke i bruk når jeg spiller musikk nei, har tidligere integrert den (u)problematisk i så måte at jeg etterhvert kjenner rommet såpass godt at jeg har en viss pekepinn på hvor den spiller godt før jeg setter igang med kalibreringen. Grunnen til at jeg ikke bruker den er naturlig nok at den er koblet til Onkyo som jeg ikke er innom i musikk avspillingskjeden. Stativhøytalerne har såpass med bass i seg at jeg ikke direkte savner å ha sub når jeg spiller musikk. Det er selvsagt en viss imponatorfaktor som har forsvunnet når jeg virkelig trenger den dype bassen, men helhetlig sett så velger jeg og miste litt bass å heller få økt bredde i lydbildet, større holografi å mer av alt på de områdene jeg mener teller mer enn akkurat den lille delen av bass jeg har mistet.

    Selvsagt så har jeg mistet all cred hos mine cv elskende kompiser som ikke skjønner at jeg ikke bruker det gigantiske fallossymbolet bak sofaen, men det får nå så være :) Hadde jeg hatt de gamle jmlabbene hadde jeg nok ikke kunne koblet opp anlegget slik det står nå da de rett og slett ble for kjedelige i bunn uten hjelp, men Ti2K klarer seg utmerket alene til de aller fleste anledninger, i verste tilfeller kan jeg jo spille musikk via htpc-Onkyo og få med subben, men uten dacen sin innblanding, det skjer nok stort sett ved festlige anledninge.
     

    Ulf-B

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.05.2008
    Innlegg
    7.905
    Antall liker
    2.084
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    20
    En liten svitsjeboks med signal inn fra henholdsvis stereoen og fra surroundboksen - og signal ut til sub - og du er i business. Hvis savnet av sub skulle dukke opp.
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Det var et tips jeg faktisk ikke hadde tenkt på, supert! Savner jeg subben til musikk så vil en slik løsning passe supert!


    Skal se om jeg ikke får skrevet litt om gutte rommet straks også, der anlegg nr 2 skal inn, og der prioriteres kun GØY faktoren, det skal være et slikt rom der du får rocke fot uavhengig av innspilling, sjanger og årstall.
    Horn og rør et et alternativ jeg vurderer sterkt, men det er såpass lite at det blir kokvarmt bare tven står på. :(

    Idag kom nye Pondus i postkassa og hva passer bedre enn dette som bakgrunsstøy?
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Har vel glemt og vise bilder av herren over de laveste frekvensene, den står plassert i hjørnet mellom ytterveggene bak sofaen. Der spiller den best, og er minst synlig så det passer utmerket.
    Bare for å ha det sagt så er jeg ikke religiøs av noe slag, men har stor forkjærlighet for slike happy buddas, de lyser opp hjemmet med sine bollekinn og mager!
     

    Vedlegg

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Når jeg ser film så blir den delt på 80hz, har prøvd den både lavere og høyere, men finner ut at Ti2K henger med og vel så det til 80hz, og spiller bedre oppover enn det subben gjør. Så når den står på 80hz har jeg mer enn nok headroom til Ti2k, samt jeg får påfyll nedover til film og musikk dvd/BD.

    Men merker vel etterhvert som tiden går at jeg ikke er den bassjunkien jeg var før, setter mer pris på det som skjer fra mellomtonen og opp, det i bunn er mer en bonus enn enn nødvendighet.
     

    authentic

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    03.07.2007
    Innlegg
    9.238
    Antall liker
    2.373
    Torget vurderinger
    13
    pahf skrev:
    Men merker vel etterhvert som tiden går at jeg ikke er den bassjunkien jeg var før, setter mer pris på det som skjer fra mellomtonen og opp, det i bunn er mer en bonus enn enn nødvendighet.
    Jeg føler det på same måte...,- selv om jeg setter pris på at det er kvalitet også her.
     

    hifiguru

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    15.07.2002
    Innlegg
    5.715
    Antall liker
    1.259
    Sted
    Porsgrunn
    Torget vurderinger
    1
    Heisann, her er det mye kult, spennende valg av høyttalere! Ikke mange av den serien rundt forbi. Ser på et av de første bildene at det står to stk Doxa'er hos deg, mulig jeg ikke har lest nøye nok men er de monokoblet eller bruker du bi-amping?
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    johnnygrandis skrev:
    pahf skrev:
    Men merker vel etterhvert som tiden går at jeg ikke er den bassjunkien jeg var før, setter mer pris på det som skjer fra mellomtonen og opp, det i bunn er mer en bonus enn enn nødvendighet.


    Jeg føler det på same måte...,- selv om jeg setter pris på at det er kvalitet også her.
    Der er vi helt enige! Er det ikke kvalitet i bunn så blir det meste oppover også feil, var vel mer dominansen av bass jeg ikke er så opptatt av lengre jeg mente.
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    hifiguru skrev:
    Heisann, her er det mye kult, spennende valg av høyttalere! Ikke mange av den serien rundt forbi. Ser på et av de første bildene at det står to stk Doxa'er hos deg, mulig jeg ikke har lest nøye nok men er de monokoblet eller bruker du bi-amping?
    De har nok hver sine oppgaver. Doxa 70B er direktekoblet til 08 og brukes til fronthøytalerne, mens 70SE er koblet på centerhøytaleren, jeg har vurdert og prøve de i en bi-amp løsning på frontene, men kan ærlig talt ikke skjønne hvorfor jeg trenger mer headroom :)
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Jeg har merket meg litt skraping fra potmetret i forforsterkeren, hvordan rengjøre den? Åpne opp å støvsuge antar jeg er lite lurt, andre mer effektive og ikke skadelige metoder?
     

    musicman

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    27.08.2005
    Innlegg
    3.436
    Antall liker
    2.069
    Sted
    Ålesund
    Torget vurderinger
    1
    pahf skrev:
    Jeg har merket meg litt skraping fra potmetret i forforsterkeren, hvordan rengjøre den? Åpne opp å støvsuge antar jeg er lite lurt, andre mer effektive og ikke skadelige metoder?
    Spray litt elektronikkrens inn mellom potmeteret og chassiet på preampen, og problemet er mest sannsynlig løst. Hvis ikke, åpner du ampen og sprayer fra innsiden.

    mvh
     

    Gjest.

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    12.09.2006
    Innlegg
    5.723
    Antall liker
    486
    Skraping i potmeteret fikses med elektronikkspray som sprøytes inn i potmeteret mens du skrur potmeteret opp og ned flere ganger for å få vekk fastbrente oksyder(f.eks CRC electronic cleaner fra Clas Ohlsson).

    En runde med støvsuger og en myk liten pensel for å fjerne støv inni forsterkeren er også bra.
     

    hifiguru

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    15.07.2002
    Innlegg
    5.715
    Antall liker
    1.259
    Sted
    Porsgrunn
    Torget vurderinger
    1
    pahf skrev:
    Jeg har merket meg litt skraping fra potmetret i forforsterkeren, hvordan rengjøre den? Åpne opp å støvsuge antar jeg er lite lurt, andre mer effektive og ikke skadelige metoder?
    Er 08 en gammel sak? En rens selvsagt, men om du har anledning, hva med en tlf til Lauvland og sjekke om det er noe oppgraderinger han kan gjøre, sprekere pot, kanskje med motor og remote?
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    08 er vel like gammel som 70se så den har vel vært i familien i ca 16 år tenker jeg, vurderer sterkt en telefon til Lauvland ja, og tror forforsterkeren vil være det første jeg prøver og oppgradere siden det er den jeg har merket størst forskjell i lydbildet på.

    Motor og remote hadde jo vært himmelen, for det må jeg innrømme jeg savner. Vurderte og å prøve meg på et AudioNote l2 line kit, men selv om Upgrade Audio mener det er fryktelig enkelt er jeg skeptisk.
     

    hifiguru

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    15.07.2002
    Innlegg
    5.715
    Antall liker
    1.259
    Sted
    Porsgrunn
    Torget vurderinger
    1
    Ville sjekket med Lauvland jeg da, hvis du trives med Doxa...
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Det har du helt rett i Hifiguru, skal sjekke med Lauvland først, men er så hinsides nyfiken på alt jeg ikke har hørt skjønner du.


    Fra en ting til en annen, eksamensskriving er kjedelige greier så da er veien til og forske på høytalerplassering lettere. Mange mener de skal stå nært bakvegg, men i et tilfelle av praktisk tenkning fant jeg ut av avstanden til lytteposisjon blir kortere desto lengre fra bakvegg de står naturlig nok. Så jeg trakk de ca 40cm fra bakvegg mer har jeg ikke kabler til og vinklet de mer slik at de krysser litt bak meg. Dette gjorde underverker for vokalen spesielt. Den står spikret i midten med mye mer luft rundt seg. Dypbassen ble mer fremtreden, men spesielt holografien og luftigheten utgjorde små, men meget viktige resultater.

    Det feirer vi med
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    En av de minste omtalte delene av mitt system er vel avspilleren, den fortjener i all sannhet ros.

    Den gjør jobben forbilledlig og er konsekvent problemfri, den har stått der i snart 3 år uten og engang mukke.

    Takk kjære Squeezebox for alle de gode musikkstundene.(Sangtittelen er i disse eksamens tider høyst ironisk ;) )
     

    Vedlegg

    Ulf-B

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.05.2008
    Innlegg
    7.905
    Antall liker
    2.084
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    20
    Helt enig - dette er et produkt som ikke kan få nok ros. Jeg har etterhvert samlet meg opp fire Squeezebox Classic pluss én Radio - skjønner ikke hvordan jeg kunne klare meg uten. Jeg venter bare på at Logitech skal komme opp med noe som tar 24/192-signaler - eldstemann har kjøpt og lastet ned mye av denslags musikk på nettet som jeg sikler etter å slippe løs på anleggene mine her hjemme.
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Helt enig, jeg har enn så lenge bare en classic og en radio, men de er konstant i bruk. Vurderer å anskaffe en Duet og ha i stua og flytte Classicen opp på gjesterommet, men er skeptisk til Duet da den får endel klager hører jeg.
     

    authentic

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    03.07.2007
    Innlegg
    9.238
    Antall liker
    2.373
    Torget vurderinger
    13
    pahf skrev:
    Helt enig, jeg har enn så lenge bare en classic og en radio, men de er konstant i bruk. Vurderer å anskaffe en Duet og ha i stua og flytte Classicen opp på gjesterommet, men er skeptisk til Duet da den får endel klager hører jeg.
    Vil ikke SB Touch kunne være ett alternativ ? Om du har en Ipod Touch/Iphone kan du jo styre hele bibloteket fra denne.
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Nå har jeg klart og holde meg unna iphone hysteriet enn så lenge, men vi får se hvordan det går nå som den nye kommer.

    SB Touch hadde derimot vært en løsning på gutterommet, men da må jeg først få ut fingern og finne meg noen små høytalere.

    Legger ved et bilde av den nye plasseringen av Ti2K, betraktelig mer luftige arbeidsforhold, og de som skulle ha de nærme bakvegg kan ta seg ei bønne, for det var feil!
     

    Vedlegg

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Nok engang har jeg klart å drepe en laptop samme dag som jeg har levert inn en eksamen, siste gang for 4 år siden og 2 laptoper senere klarte jeg det igjen!
    Så nå er det ingenting i veien for at alt skal macifisieres her i huset, pc er og blir noe fordømt makkverk!!

    Men i den forbindelse har jeg et spørsmål, er det noen grunner til og ikke konvertere alt av lossless og noen få mp3 til apple lossless? Da får jeg alt på både ipod og de nært foresteående nye medlemmene i applefamilien her i huststanden?

    Hadde forøvrig et svært kritisk lyttepanel på besøk her en kveld ;)
     

    Vedlegg

    ou812rh

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    21.03.2006
    Innlegg
    5.417
    Antall liker
    14.401
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    10
    pahf skrev:
    Hadde forøvrig et svært kritisk lyttepanel på besøk her en kveld ;)
    :) Ser ut til å kose seg, men sitter/ligger vel litt lavt i forhold til sweetspot :) Lykke til med ekasmensresultatet!

    OU812
     
    C

    Cyber

    Gjest
    Flott tråd du har her og ja, Squeezebox er utrolig deilig!
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    ou812rh skrev:
    pahf skrev:
    Hadde forøvrig et svært kritisk lyttepanel på besøk her en kveld ;)


    :) Ser ut til å kose seg, men sitter/ligger vel litt lavt i forhold til sweetspot :) Lykke til med ekasmensresultatet!

    OU812
    Hehe, ja han legger seg stort sett rett foran høyre høytaler, men har en teori om at han liker dypbassen, for spesielt på sanger med mye info i bunn så flater han ut foran der.

    Eksamen får gå som det går, er tross alt ferdigutdannet for noen år siden, dette er bare påfyll av en art jeg ikke helt forstår ;)
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    cybervision_ skrev:
    Flott tråd du har her og ja, Squeezebox er utrolig deilig!
    Jeg er helt avhengig av nettverks avspilling nå, så ufattelig enkelt og både spille av egen musikk, men også nettradio for alle pengene, driver rett som det er og sjekker ut nye kanaler og finner stort sett noe spennende hver gang. Har store planer om å utvide med 1-2 til etterhvert.
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Hvis det er noen som skal selge et par Klipsch B2/b3 så si for all del ifra! Eventuelt andre små dynamiske kruttønner kan være interessant det også.
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Pakke pakke pakke pakke pakke, bestandig gøy med pakke i posten, denne gangen mer bilde enn lydrelatert, men så lenge dette er min tråd så legger jeg det ut okke som ;)

    En ny Canon Speedlite 430 II siden min gamle ikke lot seg fjernstyre med det innebygde blitz systemet til Eos 7D og litt litteratur for å øke kvaliteten enda litt mer på bildene, veldig gode bøker som anbefales på det sterkeste!
    Her ligger noen av bildene jeg har knipset det siste året. http://persfoto.blogg.no
     

    Vedlegg

    hifiguru

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    15.07.2002
    Innlegg
    5.715
    Antall liker
    1.259
    Sted
    Porsgrunn
    Torget vurderinger
    1
    Fine bilder og kul hund! Minner om Tom & Jerry-hunden ;D ;D

    (det er tower bridge og ikke bigben ;))
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn