Den nye PSii? møt Ha 10

mariusaa

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.01.2012
Innlegg
1.363
Antall liker
509
Torget vurderinger
9
Hvor har den fått en del godord?
 

authentic

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.07.2007
Innlegg
9.242
Antall liker
2.387
Torget vurderinger
13
Morpheus, - lead the way ....;)
 
M

Morpheus

Gjest
@Sorgenfri: Du går ikke feil med PSii, og hvem har sagt at man ikke kan ha flere forsterkere? ;).

@Mariusaa: Vel, kremt en del var kansje å ta i, men jeg leste det i et innlegg på Rock Grotto samt "reviewet" på deres egen side.

Anyway: Oldblue (or anyone looking for a very good HP amp that doesn't go for 'silly money' might want to take a look here: -
I am the proud and very satisfied owner of one and I cannot recommend it high enough. Like all similar items it does benefit from a good power supply (more moolah
) but believe me, it ain't bad with your bog standard off the shelf jobby.
And Sean is a very nice and accommodating guy to deal with IMO, very helpful and responsive.
Take a look.

Dave.


Jeg føler det som min plikt å dele informasjon som kan være relevant for denne hyggelige forsamlingen :).
 

Loevhagen

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.08.2005
Innlegg
5.372
Antall liker
1.045
Sted
L -> her <- H
Torget vurderinger
3
Grattis. Salt eller pepper?

Bilder og noen kjappe førsteinntrykk opp mot PSii? :)
 
M

Morpheus

Gjest
Grattis. Salt eller pepper?

Bilder og noen kjappe førsteinntrykk opp mot PSii? :)
Skal se om jeg ikke får tatt et bilde her.... har ikke fått koblet det opp helt slik det skal stå.. Har faktisk ikke hørt på PSii siden jeg hadde den med til KML, så vil være litt forsiktig med en direkte sammenligning. Videre har jeg egentlig ikke en referansehodetelefon for tiden. Jeg har Shure 1840, men føler ikke den helt kan forsvare prisen.. Jeg har ikke opplevd bedre lyd med CAL, AKG K550 og Shure 1840 her i heimen, det kan jeg si!

Prisen for HA10SE + DC2 blir over 500 pund, så jeg er glad jeg opplever at den ikke spiller dårligere enn PSii til 250 dollar.

Pg av new-toy osv vil jeg la intrykkene senke seg litt før jeg blir mer bastant... ;).
 
M

Morpheus

Gjest
Forsterkeren åpner seg mer og mer opp her (antakelig røret som var helt nytt) og jeg har aldri hørt Infected Mushroom spille råere og mer engasjerende noengang!! Vanvittig kontroll og engasjement, og det spiller dyyypt... Herlig :). AKG K550 med rett "seal" spiller fantastisk med electronica og riktig forsterkning/DAC.
 
S

sorgenfri

Gjest
Jeg er blodfan av infected, også bruker du den som referanse på ny amp?

Huff...
 
M

Morpheus

Gjest
Steike ta... Er jo helt umulig å legge seg her... Braastad XO er kommet frem her for å matche lydopplevelsen jeg opplever nå. Jeg har fri i morgen om noen skulle lure... :).
 
M

Morpheus

Gjest
Jeg lytter jo med høyst moderate lydstyrkenivåer, og er dermed ekstra interessert i lydstyrkenivåregulering og gain(justering).

Spørsmål:
  • Er HA10SE egnet for de som lytter med høyst moderate lydstyrkenivåer og/eller sensitive hodetelefoner?
    • Selv om lydstyrkenivåreguleringen må skrus opp forbi det nedre ubalanserte området?
  • M.a.o.:
    • Har den (for) høy eller mer moderat gain?
    • Har lydstyrkenivåreguleringen godt spillerom også for de som lytter med høyst moderate lydstyrkenivåer og/eller sensitive hodetelefoner?
  • Har den justerbar gain?
Beklager å ha kuppet deg fra en annen tråd, men dette er meget relevante spørsmål som jeg kan svare på for HA10SE.

HA10SE vil passe utmerket for de som lytter på ytterst moderate lydnivå! Når jeg lytter med Shure 1840 så er et behagelig lyttenivå mellom kl 10 og 11. Den er kraftig og øker fint lydnivået hele veien til kl 0300 før jeg merker at Shurene begynner å misstrives. Da er lyden såpass høy at ingen vil ha behov for å lytte på slike nivå.

HA10SE har et Alps-potmeter som er mer påkostet enn de ordinære de produserer (blue line) Kanalseperasjonen er utmerket helt fra de laveste nivåer og videre oppover.

Man kan ikke stille gain, men jeg føler at gain er veldig riktig stillt i utgangspunktet på denne.
 
M

Morpheus

Gjest
Tiden har gått, og med den har gleden med å lytte til denne forsterkeren bare økt. Jeg er særs fornøyd! Dette er min foretrukne forsterker pr idag. De andre jeg har er jeg også meget fornøyde med, så alle får spilletid.

Nå venter jeg egentlig bare på noen premium lukkede hodetelefoner så er jeg nok i mål for en lang tid! Venter på at Fostex TH 600 skal bli lansert, samt Audeze sine lukkede klokker. Når nye premium klokker er i hus blir nok en ny DAC det neste, men jeg har ingen hast da HD 11 fortsatt leverer i bøtter og spann hos meg! Men jeg har hørt hva en kvalitets DAC fra Naim har å by på og det frister.. Videre har jeg fått tilbakemeldinger på at Violectric V800 er en oppgradering i forhold til HD 11, men det er mer snakk om nyanser som bedre kontroll, og mer fylder her og der.

Uansett er HA10SE kommet for å bli!
 
M

Morpheus

Gjest
Jeg er fortsatt fantastisk fornøyd med denne forsterkeren. Faktisk mitt beste headfikjøp så langt! Sitter fortsatt litt på gjerdet angående permium-klokker. Nå som jeg vet prisen på TH-600 og har lest litt review så er TH-900 kansje enda mer aktuelle... Jeg lider uansett ikke noe nød, derfor jeg tar den tiden jeg trenger.
 
Topp Bunn